Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 14:43)
biggrin.gif  tingejau tiek zaist... greiciau bus ismest i siuksline biggrin.gif 

beje ar yra dar dirbanciu su GIMP ?  ax.gif ismokau as su juo, bet retas katras ji naudoja... sad.gif o fotosopa mokintis taip nesinori...  unsure.gif

O kodėl nesinori PS? Man tai absoliutus gėris bigsmile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 15:21)
Vsio reik eit perrasyt  Kaledu Seneliui laiska biggrin.gif prie viso kito man dar reik uzuolaidu hihihi.gif

O kadrui gal galima būtų ir kokias laikinas ale užuolaidas susikooperuot...tik jau aišku reikės pastangų ir laiko daugiau...bet jei patinka "žaistis" tai kodėl gi ne biggrin.gif
Atsakyti
O is kur gauti photoshopo programa?
Atsakyti
Lamelia - man atrodo thumbup.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 14:35)
*O kodėl nesinori PS? Man tai absoliutus gėris  bigsmile.gif
**O kadrui gal galima būtų ir kokias laikinas ale užuolaidas susikooperuot...tik jau aišku reikės pastangų ir laiko daugiau...bet jei patinka "žaistis" tai kodėl gi ne  biggrin.gif

*kadangi ismokau su Gimpu tai labai tingisi dabar kita mokytis... zinai, cia kaip Windows ir Linux, kaip Firefox ir Explorer biggrin.gif pradzioj labai nervina... biggrin.gif

**kadangi ju taip ar taip reikia.... biggrin.gif tik zinau, kad nelemta mano norams issipildyt... unsure.gif teks kazka ant greicio sukonstruot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 15 gruodžio 2008 - 14:44
QUOTE(RamuteS @ 2008 12 15, 15:25)
Ediper, dar pabandyk patraukti, tuos du kabancius blizgucius nuo pagrindinio zaisliuko, jie man blasko demesi.

drinks_cheers.gif deja perfotografuoti negaliu,ne namuose ta egle ir siaip ten buvo vaiku svente,tai kaip ir minejau tik 6 kadrus ir padariau pacios eglutes,apsvietimas patalpoj baisingas,be blico fotkinti buvo neimanoma,o ir fotografuojant vaikus ten tu nustatymu nera laiko ir reguliuot,tuo paciu dar ir saviske dabot reikia...zodziu doh.gif foto gavosi TRAGISKOS verysad.gif verysad.gif eilini karta esu ziauriai nusivylusi verysad.gif

QUOTE(kabesita @ 2008 12 15, 15:35)
O is kur gauti photoshopo programa?

vot mane irgi domina sitas klausimas g.gif visur siaip tik trial versijos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 15:44)

**kadangi ju taip ar taip reikia....  biggrin.gif  tik zinau, kad nelemta mano norams issipildyt...  unsure.gif  teks kazka ant greicio sukonstruot smile.gif

ot malacius ! bigsmile.gif ... respect 4u.gif
Atsakyti
Dėl PS, nžn..gal kas moka, gali parsisiųsti iš kur nors biggrin.gif aš tai ieškojau kompiuteristo, kad man instaliuotų smile.gif
Atsakyti
per torrentus, per apexdc++
Atsakyti
Reiks puoštis eglutės N.D. proga biggrin.gif Ilgai nebuvau, fotikas ožiavosi, noro absoliučiai jokio, nei fotografuot, nei po netą landžiot nebuvo.. Dar užsakymus dariausi, tai, atrodė, išprotėsiu 4u.gif
Pažiūrėjus taip Kalėdiškai nusiteikiau smile.gif Taip smagu pasidarė, Kalėdos čia pat, atostogos, jaukuma wub.gif

Ankstesnių namų darbų nerodysiu - po lapais su tokiais slėptis. Galvokime, kad padariau. (nors paėmiau ir ištryniau..)

Ką manot apie Olympus E-420? Geriau su dviem skirtingais KIT'ais jį pirkti ar su Pancace'u?
Panašu, kad Kalėdų Senelis tokios dovanos šiemet nepagailėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2008 12 15, 16:44)

Ką manot apie Olympus E-420? Geriau su dviem skirtingais KIT'ais jį pirkti ar su Pancace'u?
Panašu, kad Kalėdų Senelis tokios dovanos šiemet nepagailėtų  blush2.gif

Gal gali apsviest, kas tas yra? blush2.gif

Apie fotika nieko negaliu pasakyt... ax.gif kai rinkaus sau, skaiciau - tai buvau apsistojus ties Canon arba Nikon... Canon nugalejo...
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2008 12 15, 17:44)
Panašu, kad Kalėdų Senelis tokios dovanos šiemet nepagailėtų  blush2.gif

Man jis patinka. Pirkau su dviem kitais. Pati pagalvok 25 mm. yra tik 25 mm. nepazuminsi, nepadarysi platesnio kampo kai reikes, o cia tau du zoomai nuo 14 mm iki visu 150 mm. Tas 40-150 visai neblogai tarnauja kaip portretinis, graziai fona palieja, kaip pradinukams (ir ne tik) pats tas.
Prikabinu pvz. kaip plauna fona 40-150 zoomas (turint omeny, kad as ne volsebnik, o tik mokausi, kitiems gal dar geriau iseina su situo objektyvu) mirksiukas.gif
user posted image

Vienintelis dalykas - jei pirkciau antra karta fotika, dabar gal rinkciausi 520, t.y. gal susigundyciau primoketi pora simtu uz ta stabilizatoriu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 15 gruodžio 2008 - 17:11
Bandžiau kažką Kalėdiško... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Kas be ko, gitulia, pasakei, tai apsisprendžiau ties dviem KITais pasilikt smile.gif Tu sakai, tu žinai, atsižvelgiant į tai, kad tu jį ir turi smile.gif
Įdomu kodėl vienur rašo, kad yra, kitur kad nėra stabilizatoriaus? blink.gif

Peperoni, objektyvo pavadinimas wink.gif
Aš buvau apsistojus ties Nikonais, kažkodėl toks nusistatymas buvo, bet taip jau gavos,kad nusprendžiau pirkt dabar, pigiau kažkiek ir nebegaliu tvert blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 15 gruodžio 2008 - 17:29
QUOTE(lamella @ 2008 12 15, 18:15)
Bandžiau kažką Kalėdiško... doh.gif

Lamella, super!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik atvirukui pabandyk gitara kitaip pastatyti. g.gif
O siaip, spalvu ir daiktu derinys man labai thumbup.gif .

Ediper, man patinka kompozicija. 4u.gif Tik tie blizguciai gadina viska nors tu ka... doh.gif

Atsakyti