Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 14:17)

sitoj mane iki isprotejimo erzina tas girliandos laidas iseinantis is foto biggrin.gif

nu sita tai su fotosopu zaprasta panaikint ax.gif bei kitokius smulkius netinkamus iskisulius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 15, 13:39)
nu sita tai su fotosopu zaprasta panaikint ax.gif  bei kitokius smulkius netinkamus iskisulius tongue.gif

biggrin.gif tingejau tiek zaist... greiciau bus ismest i siuksline biggrin.gif

beje ar yra dar dirbanciu su GIMP ? ax.gif ismokau as su juo, bet retas katras ji naudoja... sad.gif o fotosopa mokintis taip nesinori... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 15, 13:38)

ediper, cia gal noretus, kad visas zaisliukas su visom plunksnelem i kadra kokiu tai budu patektu g.gif

4u.gif
bandau sutalpint visa,bet....
user posted image

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 13:54)
zinai, kas man primiausia krito i aki?  g.gif  pjaunasi man to burbulo ir fono spalvos...  blush2.gif  suprantu, kad cia subjektyvu - bet tokia mano nuomone...  blush2.gif

del fokuso - lyg ir vietoj jis  g.gif  pati vakar zaidziau su tokiais tviskanciais - tai labai sunku buvo suprast - ar fokuse jis ar ne...  doh.gif

trecdalis man rodos islaikytas...  ax.gif

tik dar toks pastebejimas  ax.gif  -  tu ta foto karpei, ane?  g.gif  nes is dabartinio jos formato lyg ir matyt, kad kirpta... jei fotkinai veidrodiniu - krastiniu santykis 2:3 turetu but... dabar tiek tikrai nera... ax.gif  is esmes - tai galima kirpt kaip nori - tik vat jei paskui nesi daryt ant popieriaus - gali iskilti siokiu tokiu neaiskumu...  ax.gif

4u.gif
man irgi spalvos nedera,bet greiciausiai del to tas zaisliukas automatiskai ir patrauke buti fotografuojamas biggrin.gif
jo karpiau blush2.gif

Belly,man irgi per marga ta mano fotke doh.gif niu bet tradiciskas eglute,ko noret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 13:35)
Kuuzia - pirmoji ir yra spalvota  biggrin.gif  Visiskoj tamsoj - melynos lemputes - tokios spalvos gaunas  mirksiukas.gif 

Spalvota - turėjau galvoje - natūralioj šviesoj, o ne mėlyna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 15, 14:04)
Spalvota - turėjau galvoje - natūralioj šviesoj, o ne mėlyna biggrin.gif

supratau - reik lemputes keist tada biggrin.gif

Ediper - ana geriau buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 15 gruodžio 2008 - 14:08
QUOTE(ediper @ 2008 12 15, 14:59)
4u.gif
bandau sutalpint visa,bet....

aha, tikrai kazkas dar bet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 14:17)
Ilgai galvojau det ar nedet...  g.gif

vakar tiesiog bandziau isgaut kazka is tamsos+sviesos...  zinau, kad abi is esmes yra nevyke - ir dar kartosiu jas n kartu...  unsure.gif  todel bet kokios pastabos svarbios  ax.gif

----------

sita rodau tik kaip nevykusi bandyma  unsure.gif  jei kompozicija buvo normali - tai viskas isplauke, jei neisplauke - tai va koks bardakelis gavos...  blush2.gif

tai va tiek mano nevykusiu bandymu...  unsure.gif
mokytis, mokytis, mokytis...

paziurejau va dabar kaip forume atrodo - ir dar labaiu geda pasidare...  blush2.gif  bet tiek to jau, nebeimsiu lauk...

1 foto,tai tokia faina butu,tokia is vaikystes dar tik patvarkyt gal reiketu,ta prasme meskinus kazkaip kitaip susodinti (sumazinti ju kieki arba ta ant zemes sedinciu eile nuimti )

2 foto - labiausiai nepatinka nuotraukos tamsumas,butu galima fotografuoti ir is sito kampo,gal net padejus fotoaparata ant sekcijos( ar kas ten ),toks tikrai kalediskas ,jaukus butu kadras,uzuolaidu irgi kazkaip noretusi,labai jau lango remai blasko
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2008 12 15, 15:07)
aha, tikrai kazkas dar bet... g.gif

biggrin.gif man ir paciai schmoll.gif banali tokia ta kompozija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 13:17)
Ilgai galvojau det ar nedet...  g.gif

dėt reikia viską thumbup.gif
Man idėja su meškiais po egle patiko thumbup.gif gal tik ta mėlyna šviesa šaltoka? bandyk gal daryt kad ir meškiai ryškūs būtų/ Mane dar biški blaško tas sienos nelygumas už eglės (ten kampas ar kas). Bet mintis liuks thumbup.gif

o apie antrą nežinau ką sakyt, nes bardakėlis biški smile.gif nors šviesa gražiai blizga ant bumbulų thumbup.gif
Atsakyti
Vsio reik eit perrasyt Kaledu Seneliui laiska biggrin.gif prie viso kito man dar reik uzuolaidu hihihi.gif
Atsakyti
Ediper, dar pabandyk patraukti, tuos du kabancius blizgucius nuo pagrindinio zaisliuko, jie man blasko demesi.
Peperoni, man pirmoje nuotraukoje irgi noretusi tik vienos eiles meskinu .
Atsakyti
okis smile.gif merginos jau miegojo - nenorejau triuksmaut labai - reiks dar paziast su jais smile.gif
Atsakyti
Na rodau likusius namų darbus. smile.gif
Su zoomu

user posted image

user posted image

user posted image

Ir prieinant vis arčiau

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti