Kuo blogai, kai fotografuoji ne namie.. Negali perfotografuoti ir pataisyti klaidų. Belieka jas įsiminti ir stengtis toliau nedaryti.
Iš pradžių neatkreipiau dėmesio, bet dabar ir man ta palangė akis bado :S
QUOTE(ediper @ 2008 12 15, 01:16)
buvom sestad.eglutej,tai biski pasifotkinom ... nuotraukom nusivylus eilini kart,toks ispudis,kad mano obketyvas tik portretinam fotografavimui tinkamas
pacios eglutes tik 6 kadrus spejau padaryti,tai dedu viena is ju i atviruka tikrai nepretenduojam
pacios eglutes tik 6 kadrus spejau padaryti,tai dedu viena is ju i atviruka tikrai nepretenduojam
jo... iki atviruko dar reiktu padirbet...
QUOTE(olo @ 2008 12 15, 07:31)
Nu bet zinok toks kontrasats ir buvo.
tikiu... tau visgi pavyko ta saulelydi nufotkint...
as daznai turiu graziu saulelydziu pros savo langus, nu bet dar nekart nepavyko , kad galec kam nors parodyt...
mokytis mokytis, mokytis, kaip sako...
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 15, 10:43)
Kuo blogai, kai fotografuoji ne namie.. Negali perfotografuoti ir pataisyti klaidų. Belieka jas įsiminti ir stengtis toliau nedaryti.
Kuuzia - as norec ta tavo foto "paciupinet"... gali man persiust originala? astapetra*gmail.com
QUOTE(olo @ 2008 12 14, 22:21)
Šiandien buvo gražus saulėlydis. Pabandžiau pagauti paskutines dienos spalvas.
Gal reikėtų dar apačios prikirpti !
Prieš pasitinkant tamsą
Gal reikėtų dar apačios prikirpti !
Prieš pasitinkant tamsą
Aš negaliu objektyviai vertint, nes tokios foto man patinka nors gal ir nėr kažko kabinančio, bet tiesiog patinka ir vsio Turiu ir aš savo vieną, kuri man labai miela ...kad ir kiek gavusi kritikos..vistiek ją myliu
Stikline, superinė foto. Labai gražios spalvos
Peperoni, tau didelę nuotrauką pasiųsti? Tik ji namie. Tai gal vakare
QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 11:30)
Aš negaliu objektyviai vertint, nes tokios foto man patinka nors gal ir nėr kažko kabinančio, bet tiesiog patinka ir vsio Turiu ir aš savo vieną, kuri man labai miela ...kad ir kiek gavusi kritikos..vistiek ją myliu
oj sita man rods as macius jau mmmmmm............. (ar ne sita is laivo po n vyno tauriu daryta sorry - jei ka maisau )?
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 15, 11:34)
Stikline, superinė foto. Labai gražios spalvos
geriau didele... o kokio dydzio pas tave maza?
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 12:38)
oj sita man rods as macius jau mmmmmm............. (ar ne sita is laivo po n vyno tauriu daryta sorry - jei ka maisau )?
Nia, čia buvau visai blaiva ir ant kranto apie n vyno taures ir aš kažkur skaičius esu tik nepamenu kas gėrė.
QUOTE(olo @ 2008 12 14, 21:06)
iš pradžių pagalvojau, kad čia šaudo kažkokios ugnelės, o tu fotkini su ilgesniu išlaikymu. Bet pasirodo čia tokios žvakutės
Cia eglutes degantys spygliukai.
Nesupratau, cia klausymas ar pasakymas del islaikymo Siaip tai fotkinau su ilgesniu islaikymu, prietemoj
Man labai patiko Stiklines saulelydis
Kuzios sausainiui tik truputi virsu pakirpciau, bet siaip- skaniai atrodo
Ediper zaisliukas grauzus , bet truputi blasko per daug visko uz jo. Cia ta pati ir mano problema, kaip supratu
QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 11:44)
Nia, čia buvau visai blaiva ir ant kranto apie n vyno taures ir aš kažkur skaičius esu tik nepamenu kas gėrė.
tada reiskias sumaisiau ten panasios tematikos foto buvo - bet vat kas rase - jau nebepamenu... pavydetino ryskumo foto buvo tada isgauta
man net blaiviom rankom neiseina fotiko nulaikyt, kad neissilietu... jau pradedu galvot, kad kazkas su manim negerai zodziu reik trikojo.... dar objektyvo kokio... Kaledu seneliui bankrotas ...
Papildyta:
QUOTE(Belly @ 2008 12 15, 11:48)
Cia eglutes degantys spygliukai.
Nesupratau, cia klausymas ar pasakymas del islaikymo Siaip tai fotkinau su ilgesniu islaikymu, prietemoj
manau, kad Olo tiesiog pradzio pagalvojo, kad tu ilgu islaikymu nufotkinai saudomas ugneles
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 12:53)
man net blaiviom rankom neiseina fotiko nulaikyt, kad neissilietu... jau pradedu galvot, kad kazkas su manim negerai zodziu reik trikojo.... dar objektyvo kokio... Kaledu seneliui bankrotas ...
Prietemoj tai mirtinai reik trikojo šiaip aš irgi tokia drebarankė ir dar užsistatyt ant laiko, kad ne pačiam spaust mygtuką, nes ir ant trikojo ar šiaip kur padėtas sugeba sudrebėt o man reiktų veidrodinio fotiko... alia nesitikiu dar šiom kalėdom
QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 12:30)
Wow !!!
Nu man patinaka !!! Grazios spalvos.
QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 12:01)
Prietemoj tai mirtinai reik trikojo šiaip aš irgi tokia drebarankė ir dar užsistatyt ant laiko, kad ne pačiam spaust mygtuką, nes ir ant trikojo ar šiaip kur padėtas sugeba sudrebėt o man reiktų veidrodinio fotiko... alia nesitikiu dar šiom kalėdom
vat to laiko atidejimo dar nebandziu, tiksliai reik bandyt... nes turbut ir sudrebinu dazniausiai spausdama... daba kai toks tamsus laikas, tai sviesoj fotkint praktiskai neimanoma...
Dabar kazkaip pasidare idomu, kokios kritikos del tos foto esi gavus? (jei aisku nori apie tai rasyt )
QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 11:30)
Nuostabus saulelydis. Man irgi idomu kokios gi kritikos si nuotrauka susilauke