Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

Kuo blogai, kai fotografuoji ne namie.. Negali perfotografuoti ir pataisyti klaidų. Belieka jas įsiminti ir stengtis toliau nedaryti.
Iš pradžių neatkreipiau dėmesio, bet dabar ir man ta palangė akis bado :S
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 12 15, 01:16)
buvom sestad.eglutej,tai biski pasifotkinom ... nuotraukom nusivylus eilini kart,toks ispudis,kad mano obketyvas tik portretinam fotografavimui tinkamas  doh.gif
pacios eglutes tik 6 kadrus spejau padaryti,tai dedu viena is ju  cool.gif i atviruka tikrai nepretenduojam 
user posted image

jo... iki atviruko dar reiktu padirbet... ax.gif

QUOTE(olo @ 2008 12 15, 07:31)
Nu bet zinok toks kontrasats ir buvo.

tikiu... ax.gif tau visgi pavyko ta saulelydi nufotkint... ax.gif
as daznai turiu graziu saulelydziu pros savo langus, nu bet dar nekart nepavyko , kad galec kam nors parodyt... unsure.gif

mokytis mokytis, mokytis, kaip sako... cool.gif

QUOTE(kuuzia @ 2008 12 15, 10:43)
Kuo blogai, kai fotografuoji ne namie.. Negali perfotografuoti ir pataisyti klaidų. Belieka jas įsiminti ir stengtis toliau nedaryti.
Iš pradžių neatkreipiau dėmesio, bet dabar ir man ta palangė akis bado :S

Kuuzia - as norec ta tavo foto "paciupinet"... ax.gif gali man persiust originala? bigsmile.gif astapetra*gmail.com
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 12 14, 22:21)
Šiandien buvo gražus saulėlydis. Pabandžiau pagauti paskutines dienos spalvas.
Gal reikėtų dar apačios prikirpti  g.gif  !

Prieš pasitinkant tamsą

Aš negaliu objektyviai vertint, nes tokios foto man patinka biggrin.gif nors gal ir nėr kažko kabinančio, bet tiesiog patinka ir vsio cool.gif Turiu ir aš savo vieną, kuri man labai miela ...kad ir kiek gavusi kritikos..vistiek ją myliu hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Stikline, superinė foto. Labai gražios spalvos

Peperoni, tau didelę nuotrauką pasiųsti? Tik ji namie. Tai gal vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 11:30)
Aš negaliu objektyviai vertint, nes tokios foto man patinka  biggrin.gif  nors gal ir nėr kažko kabinančio, bet tiesiog patinka ir vsio  cool.gif  Turiu ir aš savo vieną, kuri man labai miela ...kad ir kiek gavusi kritikos..vistiek ją myliu  hihihi.gif

user posted image

oj sita man rods as macius jau g.gif mmmmmm............. wub.gif (ar ne sita is laivo po n vyno tauriu daryta biggrin.gif sorry - jei ka maisau blush2.gif )?

QUOTE(kuuzia @ 2008 12 15, 11:34)
Stikline, superinė foto. Labai gražios spalvos

Peperoni, tau didelę nuotrauką pasiųsti? Tik ji namie. Tai gal vakare smile.gif

geriau didele... o kokio dydzio pas tave maza?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 12:38)
oj sita man rods as macius jau  g.gif  mmmmmm............. wub.gif  (ar ne sita is laivo po n vyno tauriu daryta  biggrin.gif  sorry - jei ka maisau  blush2.gif )?

Nia, čia buvau visai blaiva ir ant kranto lotuliukas.gif apie n vyno taures ir aš kažkur skaičius esu g.gif tik nepamenu kas gėrė.
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 12 14, 21:06)
iš pradžių pagalvojau, kad čia šaudo kažkokios ugnelės, o tu fotkini su ilgesniu išlaikymu. Bet pasirodo čia tokios žvakutės  smile.gif

Cia eglutes degantys spygliukai.
Nesupratau, cia klausymas ar pasakymas del islaikymo unsure.gif Siaip tai fotkinau su ilgesniu islaikymu, prietemoj biggrin.gif

Man labai patiko Stiklines saulelydis rolleyes.gif

Kuzios sausainiui tik truputi virsu pakirpciau, bet siaip- skaniai atrodo wub.gif

Ediper zaisliukas grauzus , bet truputi blasko per daug visko uz jo. Cia ta pati ir mano problema, kaip supratu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 11:44)
Nia, čia buvau visai blaiva ir ant kranto  lotuliukas.gif  apie n vyno taures ir aš kažkur skaičius esu  g.gif  tik nepamenu kas gėrė.

tada reiskias sumaisiau blush2.gif biggrin.gif ten panasios tematikos foto buvo - bet vat kas rase - jau nebepamenu... ax.gif pavydetino ryskumo foto buvo tada isgauta biggrin.gif

man net blaiviom rankom neiseina fotiko nulaikyt, kad neissilietu... doh.gif jau pradedu galvot, kad kazkas su manim negerai doh.gif zodziu reik trikojo.... cool.gif dar objektyvo kokio... g.gif Kaledu seneliui bankrotas ... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Belly @ 2008 12 15, 11:48)
Cia eglutes degantys spygliukai.
Nesupratau, cia klausymas ar pasakymas del islaikymo  unsure.gif  Siaip tai fotkinau su ilgesniu islaikymu, prietemoj    biggrin.gif

manau, kad Olo tiesiog pradzio pagalvojo, kad tu ilgu islaikymu nufotkinai saudomas ugneles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 12:53)
man net blaiviom rankom neiseina fotiko nulaikyt, kad neissilietu...  doh.gif  jau pradedu galvot, kad kazkas su manim negerai  doh.gif  zodziu reik trikojo.... cool.gif  dar objektyvo kokio... g.gif  Kaledu seneliui bankrotas ...  biggrin.gif

Prietemoj tai mirtinai reik trikojo smile.gif šiaip aš irgi tokia drebarankė hihihi.gif ir dar užsistatyt ant laiko, kad ne pačiam spaust mygtuką, nes ir ant trikojo ar šiaip kur padėtas sugeba sudrebėt doh.gif o man reiktų veidrodinio fotiko... rolleyes.gif alia nesitikiu dar šiom kalėdom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 12:30)
Aš negaliu objektyviai vertint, nes tokios foto man patinka  biggrin.gif  nors gal ir nėr kažko kabinančio, bet tiesiog patinka ir vsio  cool.gif  Turiu ir aš savo vieną, kuri man labai miela ...kad ir kiek gavusi kritikos..vistiek ją myliu  hihihi.gif

Wow !!!

Nu man patinaka !!! Grazios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 12:01)
Prietemoj tai mirtinai reik trikojo smile.gif šiaip aš irgi tokia drebarankė  hihihi.gif  ir dar užsistatyt ant laiko, kad ne pačiam spaust mygtuką, nes ir ant trikojo ar šiaip kur padėtas sugeba sudrebėt  doh.gif  o man reiktų veidrodinio fotiko...  rolleyes.gif  alia nesitikiu dar šiom kalėdom  rolleyes.gif

vat to laiko atidejimo dar nebandziu, tiksliai reik bandyt... g.gif nes turbut ir sudrebinu dazniausiai spausdama... blush2.gif doh.gif daba kai toks tamsus laikas, tai sviesoj fotkint praktiskai neimanoma... unsure.gif

Dabar kazkaip pasidare idomu, kokios kritikos del tos foto esi gavus? g.gif (jei aisku nori apie tai rasyt biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 15 gruodžio 2008 - 12:05
QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 11:30)

user posted image

Nuostabus saulelydis. Man irgi idomu kokios gi kritikos si nuotrauka susilauke g.gif
Atsakyti