Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 20:05)
as visa vakara pleskinu biggrin.gif ale praktiskai nieko neturiu parodyt...  blush2.gif

Kuuzia - pirmoji man patinka, tik reiktu patiesint ir  nukirpt ta kazkokia sakele kur kairiajam virsutiniam kampe....

antroji kiek per tamsi...  g.gif  plius jei nukirptum tuos baltus  blaskancius daiktus, virsutiniam desiniajam kampe, gal tada tas sausainelis nebutu centre...  g.gif

Aga, tą šakelę nufotošopint reikėtų biggrin.gif O tu galvoji patiesinti gėlių eilę? Bandžiau, bet man taip nesižiūrėjo kažkaip.

O antroji tai ir man pačiai kažkaip nesižiūri g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 14, 20:22)
Aga, tą šakelę nufotošopint reikėtų biggrin.gif O tu galvoji patiesinti gėlių eilę? Bandžiau, bet man taip nesižiūrėjo kažkaip.

O antroji tai ir man pačiai kažkaip nesižiūri  g.gif

nea - man kliuva ta palange wink.gif jos krasta reiktu patiesint....
Atsakyti
Kuzia, man tai visai krito i aki tas sausainis kaip geras objektas. mirksiukas.gif Atrodo tokios namines kaledos, kvepiancios meduoliu... wub.gif
Pabandyk perfotografuoti. Gal kiek kitu kampu. g.gif Nes tas raudonas obuoliukas, ir visi kiti dalykai, ka sake Peperoni, gadina viska. verysad.gif

Atsakyti
Tai tuos 3 daiktus sudedam, ane? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 13, 21:43)
Deja, is lauko nieko neidesiu. O toki fotogeniska kelmiuka miske buvau radusi...  thumbup.gif  Bet per velai nuejau, jau buvo tamsu, islaikymas 15 - tokiu foto be stovo nepadarysi... Tai va, ismeciau. Jei ryt geras oras bus, eisiu is ryto kartoti.

Namie ryte orche fotogtafavau. Jau net neatsimenu, kuri Raiges pamoka. Susimaise viskas...  doh.gif  Bet man atrodo, cia eksperimentavau, kaip keiciasi vaizdas keiciantis atstumui. Tik ziedai siek tiek perdege, o ir langas atspindi.

Arti objektas:

Siek tiek toliau:

Dar toliau:

Nu man atrodo, kad tu cia puikiai susitvarkiai su namu darbu. Ir nematau, kad cia kas butu izdege !!
thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(Belly @ 2008 12 14, 19:27)
Mano akiai pavykes kadras  unsure.gif
user posted image

iš pradžių pagalvojau, kad čia šaudo kažkokios ugnelės, o tu fotkini su ilgesniu išlaikymu. Bet pasirodo čia tokios žvakutės smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olo: 14 gruodžio 2008 - 20:59
QUOTE(linole @ 2008 12 14, 20:47)
Kuzia, man tai visai krito i aki tas sausainis kaip geras objektas.  mirksiukas.gif Atrodo tokios namines kaledos, kvepiancios meduoliu...  wub.gif
Pabandyk perfotografuoti. Gal kiek kitu kampu.  g.gif Nes tas raudonas obuoliukas, ir visi kiti dalykai, ka sake Peperoni, gadina viska.  verysad.gif

Deja perfotografuoti galimybių neturiu, nes namuose iki Kalėdų dar toli... Tiesiog viską ką randu aplinkoje fotografuoju. Taigi ir kitoms pasiteisinimo nėra, kad namie niekas nepapuošta tongue.gif

Priimu visas pastabas smile.gif
Atsakyti
O aš kalėdinių nuotraukų neturiu, nes eglutė dar nepapuošta !!! Bet bus.

Šiandien buvo gražus saulėlydis. Pabandžiau pagauti paskutines dienos spalvas.
Gal reikėtų dar apačios prikirpti g.gif !

Prieš pasitinkant tamsą
user posted image
Atsakyti
Olo, jei kirpsi - prarasi proporcijas... g.gif spalvos tikrai grazios... tik labai tas tamsumas kontrastuoja... g.gif net nzn, kas cia galetu pagelbet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 12 14, 18:27)
Mano akiai pavykes kadras  unsure.gif

man jame perdaug visko, neaišku ką norėta parodyt g.gif gal kaip tik spalvotas variantas juodai/baltos eglutės įdomiai atrodytų/ toks ryškus kontrastas?

QUOTE(kuuzia @ 2008 12 14, 20:05)
Tęsiu kalėdinę temą smile.gif

jau tas sausainis kalėdinis kooks fainas bigsmile.gif toks mielas naminis thumbup.gif bandyk gal kirpt g.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2008 12 14, 01:16)

p.s. fotikas jau ne tas kuri nurodziau, dabartinis Canon 30D

thumbup.gif mano irgi toks pat mirksiukas.gif koks objektyvas pas tave?

buvom sestad.eglutej,tai biski pasifotkinom ... nuotraukom nusivylus eilini kart,toks ispudis,kad mano obketyvas tik portretinam fotografavimui tinkamas doh.gif
pacios eglutes tik 6 kadrus spejau padaryti,tai dedu viena is ju cool.gif i atviruka tikrai nepretenduojam rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 22:39)
Olo, jei kirpsi - prarasi proporcijas...  g.gif  spalvos tikrai grazios...  tik labai tas tamsumas kontrastuoja... g.gif  net nzn, kas cia galetu pagelbet...  g.gif

Nu bet zinok toks kontrasats ir buvo.
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2008 12 13, 20:52)
Visiskai neturiu ka fotkint Kaledoms,nes dar praktiskai nepasipuosus namu...bet va paemiau ir sukuriau siokia tokia kompozicija nd.
user posted image

Man atrodo, kad cia spalvos nesiderina unsure.gif

QUOTE(kuuzia @ 2008 12 14, 20:05)
Tęsiu kalėdinę temą smile.gif

šita man labai labai patinka
user posted image
ir sekanti tiesiog

user posted image

Man pirmoj nuotraukoj palange nesiziuri kazkaip, o antra nuotrauka man patinka
ax.gif

Atsakyti