Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

Rodau ir aš savo bandymus su diafragma (biški pavėluotai). blush2.gif

2.8
user posted image

4.0
user posted image

8.0
user posted image
Atsakyti
Lamelia - thumbup.gif
Atsakyti
Mano akiai pavykes kadras unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 14 gruodžio 2008 - 18:28
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 18:41)
Lamelia -  thumbup.gif

Tai čia skaitosi atlikta viena užduotis iš tų trijų? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 14, 18:38)
Tai čia skaitosi atlikta viena užduotis iš tų trijų? ax.gif  biggrin.gif

as tai tikrai uzskaityciau bigsmile.gif

Belly - nzn i ka ziuret... g.gif daug daug visko - bet ne vienas daiktas nepatraukia... unsure.gif
Atsakyti
Kaip galvojat, gal vertetu albume esanti tuscia "3 daiktu" kataloga pervardinti i "Kaledos"? Juk vis tiek tris daiktus daug maz ivykdeme, o kaledine tematika kaip tik pradedame. smile.gif

Ir dar norejau paklausti, ar kas skaitete knyga "Kaip fotografuoti kelionese". Ar verta ja pirkti?

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 19:42)
as tai tikrai uzskaityciau  bigsmile.gif

Belly - nzn  i ka ziuret...  g.gif  daug daug visko - bet ne vienas daiktas nepatraukia...  unsure.gif

Na tada reiks ryt griebtis likusių užduočių. smile.gif
Belly, man tai nepatinka,kad nuotrauka nespalvota, juk Kalėdos yra linksmos ir spalvotos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 18:42)
Belly - nzn  i ka ziuret...  g.gif  daug daug visko - bet ne vienas daiktas nepatraukia...  unsure.gif

Na ka darysi... vadinasi nepavyksta doh.gif Jau man atrodo kaip ir nieko, o jusu komentarai uzgesina biggrin.gif verysad.gif

QUOTE(lamella @ 2008 12 14, 18:59)
Belly, man tai nepatinka,kad nuotrauka nespalvota, juk Kalėdos yra linksmos ir spalvotos. biggrin.gif

Kad nelabai ji gautusi spalvota, nes eglute juoda, o zaisliukai balti, tai siena tik vaizda pagadina plytines spalvos smile.gif

pabandysiu as ja pakarpyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 14, 18:59)
Kaip galvojat, gal vertetu albume esanti tuscia "3 daiktu" kataloga pervardinti i "Kaledos"? Juk vis tiek tris daiktus daug maz ivykdeme, o kaledine tematika kaip tik pradedame.  smile.gif

Ir dar norejau paklausti, ar kas skaitete knyga "Kaip fotografuoti kelionese". Ar verta ja pirkti?

as turiu pasiulyma savo geriausius 3 daiktu pavyzdzius visgi sudet i ta kataloga... ax.gif nes nuolat atsiras naujoku, kuriems tai labai vertinga startine uzduotis.... ax.gif kadangi temos grei baigias ir atidaromos naujos, o is senuju foto dingsta - tai gal vertetu tureti toki archyva, kuriame butu viskas vienoje vietoje? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Belly @ 2008 12 14, 19:10)
Na ka darysi... vadinasi nepavyksta  doh.gif  Jau man atrodo kaip ir nieko, o jusu komentarai uzgesina  biggrin.gif  verysad.gif

negerai, kad gesina... unsure.gif kaip tik turi pykdyt... biggrin.gif geraja prasme biggrin.gif kad supyktum taip, jog imtum ir padarytum kazka super duper thumbup.gif 4u.gif

pvz tie atspindziukai faini tau gavos - bet tik tiek... unsure.gif visu pirma noriu spalvu wub.gif netgi, jei tai ir juodai balta eglute... ax.gif jei pakreiptum taip, kad nesimatytu tos sienos - ji tikrai neturetu kliut... ax.gif ir akcentuok kazka, nes dabar toks eglutinis bardakelis - neaisku i ka akis kreipt... g.gif tiesiog reiktu apie kompozicija teorijos paskaityt... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 gruodžio 2008 - 19:19
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 20:14)
as turiu pasiulyma savo geriausius 3 daiktu pavyzdzius visgi sudet i ta kataloga...  ax.gif nes nuolat atsiras naujoku, kuriems tai labai vertinga startine uzduotis.... ax.gif  kadangi temos grei baigias ir atidaromos naujos, o is senuju foto dingsta - tai gal vertetu tureti toki archyva, kuriame butu viskas vienoje vietoje? g.gif

Ko gero busi teisi. 4u.gif

Siandien vel nieko kaledisko nenufotografavau... verysad.gif Bent jau pasnigtu...
Atsakyti
Tęsiu kalėdinę temą smile.gif

šita man labai labai patinka
user posted image

ir sekanti tiesiog

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuuzia: 14 gruodžio 2008 - 20:05
QUOTE(linole @ 2008 12 14, 19:54)
Ko gero busi teisi.  4u.gif

Siandien vel nieko kaledisko nenufotografavau...  verysad.gif Bent jau pasnigtu...

as visa vakara pleskinu biggrin.gif ale praktiskai nieko neturiu parodyt... blush2.gif

Kuuzia - pirmoji man patinka, tik reiktu patiesint ir nukirpt ta kazkokia sakele kur kairiajam virsutiniam kampe....

antroji kiek per tamsi... g.gif plius jei nukirptum tuos baltus blaskancius daiktus, virsutiniam desiniajam kampe, gal tada tas sausainelis nebutu centre... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 gruodžio 2008 - 20:14