Rodau ir aš savo bandymus su diafragma (biški pavėluotai).
2.8
4.0
8.0
Lamelia -
Mano akiai pavykes kadras
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 18:41)
Lamelia -
Tai čia skaitosi atlikta viena užduotis iš tų trijų?
QUOTE(lamella @ 2008 12 14, 18:38)
Tai čia skaitosi atlikta viena užduotis iš tų trijų?
as tai tikrai uzskaityciau
Belly - nzn i ka ziuret... daug daug visko - bet ne vienas daiktas nepatraukia...
Kaip galvojat, gal vertetu albume esanti tuscia "3 daiktu" kataloga pervardinti i "Kaledos"? Juk vis tiek tris daiktus daug maz ivykdeme, o kaledine tematika kaip tik pradedame.
Ir dar norejau paklausti, ar kas skaitete knyga "Kaip fotografuoti kelionese". Ar verta ja pirkti?
Ir dar norejau paklausti, ar kas skaitete knyga "Kaip fotografuoti kelionese". Ar verta ja pirkti?
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 19:42)
as tai tikrai uzskaityciau
Belly - nzn i ka ziuret... daug daug visko - bet ne vienas daiktas nepatraukia...
Na tada reiks ryt griebtis likusių užduočių.
Belly, man tai nepatinka,kad nuotrauka nespalvota, juk Kalėdos yra linksmos ir spalvotos.
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 18:42)
Na ka darysi... vadinasi nepavyksta Jau man atrodo kaip ir nieko, o jusu komentarai uzgesina
QUOTE(lamella @ 2008 12 14, 18:59)
Belly, man tai nepatinka,kad nuotrauka nespalvota, juk Kalėdos yra linksmos ir spalvotos.
Kad nelabai ji gautusi spalvota, nes eglute juoda, o zaisliukai balti, tai siena tik vaizda pagadina plytines spalvos
pabandysiu as ja pakarpyt
QUOTE(linole @ 2008 12 14, 18:59)
Kaip galvojat, gal vertetu albume esanti tuscia "3 daiktu" kataloga pervardinti i "Kaledos"? Juk vis tiek tris daiktus daug maz ivykdeme, o kaledine tematika kaip tik pradedame.
as turiu pasiulyma savo geriausius 3 daiktu pavyzdzius visgi sudet i ta kataloga... nes nuolat atsiras naujoku, kuriems tai labai vertinga startine uzduotis.... kadangi temos grei baigias ir atidaromos naujos, o is senuju foto dingsta - tai gal vertetu tureti toki archyva, kuriame butu viskas vienoje vietoje?
Papildyta:
QUOTE(Belly @ 2008 12 14, 19:10)
Na ka darysi... vadinasi nepavyksta Jau man atrodo kaip ir nieko, o jusu komentarai uzgesina
negerai, kad gesina... kaip tik turi pykdyt... geraja prasme kad supyktum taip, jog imtum ir padarytum kazka super duper
pvz tie atspindziukai faini tau gavos - bet tik tiek... visu pirma noriu spalvu netgi, jei tai ir juodai balta eglute... jei pakreiptum taip, kad nesimatytu tos sienos - ji tikrai neturetu kliut... ir akcentuok kazka, nes dabar toks eglutinis bardakelis - neaisku i ka akis kreipt... tiesiog reiktu apie kompozicija teorijos paskaityt...
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 14, 20:14)
as turiu pasiulyma savo geriausius 3 daiktu pavyzdzius visgi sudet i ta kataloga... nes nuolat atsiras naujoku, kuriems tai labai vertinga startine uzduotis.... kadangi temos grei baigias ir atidaromos naujos, o is senuju foto dingsta - tai gal vertetu tureti toki archyva, kuriame butu viskas vienoje vietoje?
Ko gero busi teisi.
Siandien vel nieko kaledisko nenufotografavau... Bent jau pasnigtu...
Tęsiu kalėdinę temą
šita man labai labai patinka
ir sekanti tiesiog
šita man labai labai patinka
ir sekanti tiesiog
QUOTE(linole @ 2008 12 14, 19:54)
Ko gero busi teisi.
as visa vakara pleskinu ale praktiskai nieko neturiu parodyt...
Kuuzia - pirmoji man patinka, tik reiktu patiesint ir nukirpt ta kazkokia sakele kur kairiajam virsutiniam kampe....
antroji kiek per tamsi... plius jei nukirptum tuos baltus blaskancius daiktus, virsutiniam desiniajam kampe, gal tada tas sausainelis nebutu centre...