Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

na, puodeliu as dar tikrai nefotkinsiu ax.gif ax.gif man cia dar per sudetingas reikalas atrodo ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 02, 12:12)
Bet jai apie tai galvojam,kad zmones dirbo,stengesi,tai galetumem nors pakomentuoti ju nuotraukas.Ar komentuoti nereikia,bet balsuoti tai reikia? g.gif

Tai, kad ten prikomentuota tikrai nemažai...ir tikrai duota gerų patarimų, kiek mačiau smile.gif Komentarai apskritai yra naudingas ir reikalingas dalykas, nes komentuodamas pats pamatai daug dalykų, kurių iki šiol nepastebėdavai...aš sutinku su ediper, kad pradėtą darbą reikia užbaigti.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 02, 12:49)
Tai, kad ten prikomentuota tikrai nemažai...ir tikrai duota gerų patarimų, kiek mačiau smile.gif Komentarai apskritai yra naudingas ir reikalingas dalykas, nes komentuodamas pats pamatai daug dalykų, kurių iki šiol nepastebėdavai...aš sutinku su ediper, kad pradėtą darbą reikia užbaigti.

Bet fotografuodamos puodeli,mes isitikinom,kad daugelis net fokusuoti nemoka,ka jau kalbeti apie visa kita.Kalbant apie ir gera fokusavima,kompozicija,tai daugiaukaip puse foto reiketu ismesti(tame tarpe ir mano).Asmeniskai man atrodo,kad griebdamos fotkinti puodelius,mes pamatem,kad nemokam fotkinti.Tai dabar iseina,kad balsuosim uz tai kurios moka,ar kaip cia?
Tik nepykit prasau ant manes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 02, 14:06)
Bet fotografuodamos puodeli,mes isitikinom,kad daugelis net fokusuoti nemoka,ka jau kalbeti apie visa kita.Kalbant apie ir gera fokusavima,kompozicija,tai daugiaukaip puse foto reiketu ismesti(tame tarpe ir mano).Asmeniskai man atrodo,kad griebdamos fotkinti puodelius,mes pamatem,kad nemokam fotkinti.Tai dabar iseina,kad balsuosim uz tai kurios moka,ar kaip cia?
Tik nepykit prasau ant manes blush2.gif

Tiesą sakant aš neketinu sureikšminti tų puodelių biggrin.gif aš tik pasiūliau, o spręsti visiems cool.gif
Atsakyti
Laba, mergytės 4u.gif

Norėčiau prisijungti prie jūsų ir mokytis fotografuoti.

Kaip jūs čia darote namų darbus? Kada kokią temą paskiriat?

Atsakyti
Nu ka,dedu savo bandymus su F
2.8
user posted image
6.3
user posted image
11
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 02, 15:14)
Nu ka,dedu savo bandymus su F

o kaip lapa/knyga laikot/dedat/kokiu kampu/ ar fotika laikot, ar dedat kazkur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 02, 14:17)
o kaip lapa/knyga laikot/dedat/kokiu kampu/ ar fotika laikot, ar dedat kazkur? g.gif

Paguldziau ant stalo.O aparata,tai manau,kad pati pasiziurejus pamatysi kaip geriau.Fotikas rankose buvo,noriu ismokti bent diena ji normliai laikyti.Nes dauguma mano nuotrauku labai pridrebintos doh.gif
Atsakyti
Dedu bandymus su zumu.Blogas gal dar suspesiu vakare perfotografuoti
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Ir bandymas nezuminti,bet judinti arciau toliau fotoaparata-
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 02, 12:54)
O balsuoti tai kompetentinga?Ar balsavimas ar komentavimas is tikro,mums besimokancioms tas pats.Juk ir balsuosim uz patika nepatinka nuotraukas.Jei balsuojam,tai gal tada pasakom kodel butent tai nuotraukai paskyrem savo balsa.Kaip manot?

tai manyciau, kad balsavimas ir bus, patinka ar nepatinka, tiek kiek mes pacios suprantame ta patikima. vienos ziures i kompozicija, kitos i tehchnika, trecios i spalvine gama. tai manau patikimas ar nepatikimas is to ir susideda, o tpbulejant mums tobules ir musu komentarai , o zinoma ir darbai 4u.gif
jo labai idomu butu zinoti kuo nuotrauka patrauke kad dave jai kazkas bala... rolleyes.gif

kaip greitai cia jus dirbate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitana: 02 gruodžio 2008 - 15:26
QUOTE(inesaS @ 2008 12 02, 14:06)
Bet fotografuodamos puodeli,mes isitikinom,kad daugelis net fokusuoti nemoka,ka jau kalbeti apie visa kita.Kalbant apie ir gera fokusavima,kompozicija,tai daugiaukaip puse foto reiketu ismesti(tame tarpe ir mano).Asmeniskai man atrodo,kad griebdamos fotkinti puodelius,mes pamatem,kad nemokam fotkinti.Tai dabar iseina,kad balsuosim uz tai kurios moka,ar kaip cia?Tik nepykit prasau ant manes blush2.gif

o kodel ir ne? mirksiukas.gif juk niekad visi nemokes vienodai .... bus kas prisijungs veliau,o mes galbut irgi busim pazengusios siek tiek,tai nejaugi reiks ,kad negali balsuot ar taip ir stovesim vienam taske ... niu nzn... nebent surinkt kursa ir stop biggrin.gif
o kad griebemes fotkinti puodeliu,tai mums isejo tik i nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip nuspresim,taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti