Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(dejavu @ 2008 12 12, 13:00)
o dabar siūlau atidžiai pasižiūrėti į šią ir praeitą foto ir pasakyti į ką sufokusuota.

vel tas sunkus klausimas... biggrin.gif blush2.gif

man abejose atrodo, kad i kilima... blush2.gif ar klystu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 gruodžio 2008 - 13:06
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 12, 12:57)
ideja tai superine  thumbup.gif  bet man nei pirmoj nei antroj neatrodo, kad jis is ten islipo...  biggrin.gif  g.gif 

biški dar padėstysiu kitaip smile.gif žiūriunt į nuotraukas minčių kyla thumbup.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 12 12, 13:00)
o dabar siūlau atidžiai pasižiūrėti į šią ir praeitą foto ir pasakyti į ką sufokusuota.

pirmoj tai kažkur į kilimą blush2.gif o antroj dabar matau kad ne į briedžio nosį kaip norėjau blush2.gif
vat tame ir blogumas kad bandydama išlaužt mintį, pamirštu apie techniką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 12, 12:28)
zinok, dar rankas nedrebint irgi reik ismokt biggrin.gif  man ir daznai buna -kadras butu liuksusinis, o ryskumo nulis doh.gif  doh.gif

Jo, būna, kad dėl drebančių rankų neryšku, ale mane nervas galutinai pagavo, kai fotkinu nuo stovo ir vistiek ryškumo nebėr, tada jau keikiu techniką. Arba aš visai nužlibus esu, nes mano akys mato ryškiai kai fokusuoju, o nuotraukoje ryškumo trūkumas nors tu ką doh.gif

Sadi, idėja smagi, tavo nuotraukų, bet man pirmoje per daug dėžės, o antra jau ne tokia įdomi. Ir fokusas grybauja.

Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2008 12 12, 14:26)
Jo, būna, kad dėl drebančių rankų neryšku, ale mane nervas galutinai pagavo, kai fotkinu nuo stovo ir vistiek ryškumo nebėr, tada jau keikiu techniką. Arba aš visai nužlibus esu, nes mano akys mato ryškiai kai fokusuoju, o nuotraukoje ryškumo trūkumas nors tu ką  doh.gif

o nebandzius, kad ne pati nuspaust, akd fotkintu, bet kad fotkias pats po 2 ar 10 sekundziu nufotkintu, tu tik sufokusuoji mirksiukas.gif nes man sitas tikria gelbeja, ypac prie blogesnes sviesos mirksiukas.gif aisku, iki tobulumo toli, ale vis tiek sis tas biggrin.gif as ta bumbula, kur koliazas buvo su man neitnkanciom spalvom -taip fotkinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 gruodžio 2008 - 13:43
Bonda, o aš tas žvakides fotkinau su tuo nustatymu 10sekundžių, bet vistiek ryškumo daugiau norisi.
O tavo bumbulas gerulis buvo, ryškus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 12, 13:04)
vel tas sunkus klausimas...  biggrin.gif  blush2.gif

man abejose atrodo, kad i kilima...  blush2.gif  ar klystu?  g.gif

na man irgi atrodo, kad abejose į tą baltą staltiesę. 4u.gif
Ir ne taip jau svarbu tas briedis su šaliku ar be ir į kurią pusę jis žiūri. Nuotraukos tai neišgelbės. Pasistenkite, kad bent fokusas tikslus būtų.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 12 12, 15:33)
na man irgi atrodo, kad abejose  į tą baltą staltiesę.  4u.gif
Ir ne taip jau svarbu tas briedis su šaliku ar be ir į kurią pusę jis žiūri. Nuotraukos tai neišgelbės. Pasistenkite, kad bent fokusas tikslus būtų.

zinai, visada noris, kad ir fokusas butu geras, ir mintis ispildyta biggrin.gif 4u.gif to ir sieksim, ane? drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image unsure.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

smagu, kad tema juda wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Belly @ 2008 12 10, 18:25)
dekui, bonda  mirksiukas.gif
tai va, man keistai pasirode kai kuriu pasisakymas, kad pirmiausiai pasiskaityt instrukcija  biggrin.gif  skaiciau as ja tik nusipirkus fotika, tada nieko nesupratau, tik po metu, is kokio 3 karto, pradedu suprast kas kaip... bet kuo daugiau supratu tuo prasciau fotkinu  doh.gif

man tas pats doh.gif siandien su vaikais lauke bunant toooks noras uejo fotogrfuot, puoliau daryt uzduotis tas 3 ir ka, gryzus beveik viska trint reikia doh.gif

Atsakyti
Belly - nea... unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
o kaži taip prieš langą fotkint gerai? ir kompozicija pagal vadovėlius nesubalansuota lyg ir g.gif
bet čia gal mintis aiškiau matoma, ką?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 12, 16:42)
Belly - nea...  unsure.gif  blush2.gif

Man ir kazkas ne taip, bet nekertu kas... blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2008 12 12, 16:59)
o kaži taip prieš langą fotkint gerai? ir kompozicija pagal vadovėlius nesubalansuota lyg ir  g.gif
bet čia gal mintis aiškiau matoma, ką?

gera ideja, tik as apkarpyciau, kad nesimatytu visu kalediniu atributu, tik briedziukas per langa ziuretu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti