Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 12, 12:25)

Aciu labai uz pagalba einu vel nagrinetis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 12 12, 12:40)
Aciu labai uz pagalba einu vel nagrinetis  mirksiukas.gif

Čia labai daug gėrio yra smile.gif
http://fotografuojam...20pradedantiems
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 12 11, 16:04)
veidrodeli veidrodeli, kas pasaulyje graziausia ? biggrin.gif

labai idomi nuotrauka būtų, bet perdaug visko. gal karpyt?

QUOTE(Belly @ 2008 12 11, 16:39)

šita tai kažkas tokio bigsmile.gif tik gal tamsoka? g.gif ir angeliukas tas pūkuotas thumbup.gif

ir Olo šeršnas labai thumbup.gif man patinka tas raudonas akcentas

ewa nuotraukos tokios švarios, skaidrios wub.gif laaaaaabai kalėdinės thumbup.gif

Ir kuuzia fejerverkai beveik profų darbo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 12 12, 12:06)
Ir kuuzia fejerverkai beveik profų darbo  bigsmile.gif

ašiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 12, 10:01)
mane irgi butent sita patrauke thumbup.gif bet tamsoka mirksiukas.gif
man tai labai kalediskai serksnas thumbup.gif  biski tik ryskumo truksta mirksiukas.gif
man ryskumo truksta visose, paskutine siaip nebloga -tik vaiko alkune snoretus tongue.gif

Aha, tai vat apie ryškumą noriu pasiklausti. Sunku man jį išgaut, jau imu galvoti, kad mano fotikas su objektyvu pjaunasi. Žiūriu pro akutę sufokusuoju kur noriu, nufotkinu ir paaiškėja, kad negerai schmoll.gif

Aišku fotiką ir objektyvą apkaltinti lengviausia doh.gif

Bet situacijus nesikeičia schmoll.gif

Kuuzios pirmas fėjerverkas gerulis smile.gif
Atsakyti
Siūkau kitą namų darbą susiet su ryškumu.....Kaži kur mūsų mokytoja raigė? g.gif

Už lango gražus ruduo, šventėm net nekvepia, siunčiamas žvalgas laukt Kalėdų smile.gif

Kur gi tos Kaėdos....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2008 12 12, 13:16)
Aha, tai vat apie ryškumą noriu pasiklausti. Sunku man jį išgaut, jau imu galvoti, kad mano fotikas su objektyvu pjaunasi. Žiūriu pro akutę sufokusuoju kur noriu, nufotkinu ir paaiškėja, kad negerai  schmoll.gif

Aišku fotiką ir objektyvą apkaltinti lengviausia  doh.gif

Bet situacijus nesikeičia  schmoll.gif

zinok, dar rankas nedrebint irgi reik ismokt biggrin.gif man ir daznai buna -kadras butu liuksusinis, o ryskumo nulis doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2008 12 12, 13:22)

Už lango gražus ruduo, šventėm net nekvepia, siunčiamas žvalgas laukt Kalėdų smile.gif

ideja patiko, bet... tas briedis ne ten tongue.gif lotuliukas.gif arba arciau dezes dek, arba is toliau fotkink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 12 12, 12:22)
Siūkau kitą namų darbą susiet su ryškumu.....Kaži kur mūsų mokytoja raigė?  g.gif

Kur gi tos Kaėdos....

nuotaikingai biggrin.gif thumbup.gif
man tiesiog noris "apeit aplink" nuotrauka ir pamatyt sita vaizdeli is priesingos puses biggrin.gif (labai ta dezute pirmam plane stambi... ax.gif ) ir gal is zemesnio tasko pabandyciau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 gruodžio 2008 - 12:35
QUOTE(bonda @ 2008 12 12, 12:28)
ideja patiko, bet... tas briedis ne ten tongue.gif  lotuliukas.gif arba arciau dezes dek, arba is toliau fotkink mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 12, 12:34)
nuotaikingai  biggrin.gif  thumbup.gif
man tiesiog noris "apeit aplink" nuotrauka ir pamatyt sita vaizdeli is priesingos puses  biggrin.gif  (labai ta dezute pirmam plane stambi...  ax.gif ) ir gal is zemesnio tasko pabandyciau...  g.gif

bandžiau ir atvirkščiai, bet tada nelieka to laukimo jausmo doh.gif Norėjau parodyt kad vienas kalėdinis atributas išlipo iš tos dežės, išėjo ieškot kalėdų, o kiti ten sėdi ir laukia smile.gif bandysiu biški dar pažaist su ta idėja smile.gif

va atvirkštinis variantas, bet minties nėra g.gif ir ta dežė ryški, o ji turi būti neryški, kaip santras planas, kaip jums?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 12 12, 13:51)

va atvirkštinis variantas, bet minties nėra  g.gif ir ta dežė ryški, o ji turi būti neryški, kaip santras planas, kaip jums?

man sitai tavo idejai, anas variantas geresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
ideja tai superine thumbup.gif bet man nei pirmoj nei antroj neatrodo, kad jis is ten islipo... biggrin.gif g.gif

ir net nzn kaip cia geriau ta islipima butu perteikt... g.gif

gal kad toj dezej butu daugiau tu briedziu (kad ir tarp kitu tu zaislu) , o va viens imtu, nustumtu ta dangti , isliptu ir nueitu uz kazkokios dekoracijos uzkabines savo salika.... biggrin.gif g.gif

tam antram variante man rods to laukimo taip nesijaucia, kad atstumas per mazas dar nueitas... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 gruodžio 2008 - 12:57
QUOTE(Sadi @ 2008 12 12, 12:51)
bandžiau ir atvirkščiai, bet tada nelieka to laukimo jausmo  doh.gif Norėjau parodyt kad vienas kalėdinis atributas išlipo iš tos dežės, išėjo ieškot kalėdų, o kiti ten sėdi ir laukia smile.gif bandysiu biški dar pažaist su ta idėja smile.gif

o dabar siūlau atidžiai pasižiūrėti į šią ir praeitą foto ir pasakyti į ką sufokusuota.
Atsakyti