Laba ryta
QUOTE(RamuteS @ 2008 12 11, 14:46)
Saunuole
Peperoni kaip pasidarbavai is dusios su komentarais
ir labai aciu uz informacija apie nuotraukos paruosima internetui. Reiks dar is kazkur susiveikt Fotosopa ir mokintis.
Dejavu, labai aciu uz paaiskinima.
Cia variantas be blico, Sakeles jau taip neiissiblukina, bet spalvos zaisliuku pasikeicia. Fokusavau i kaspina o ne i zaisliuka
Tik dabar idejus nuotrauka pamaciau kad reiktu nukirpt kaireje puseje zaisliuka islindusi raudona
Vat ko as niekaip neismokstu pamatyt - tai kur tiksliai yra sufokusuotas taskas...
nzn kaip kiti taip sugeba tiksliai pamatyt...
Sitoj konkrecioj foto - lyg i ta sakute eglutes, ant kurios kabo zaisliukas...
Siaip ji man kur kas geresne, nei ta su blicu
tik bw balansa reiktu pasireguliuot, kad spalvos isliktu...
ir ta zaisliuka kirpt
bei dar kazka, kas yra desiniajame apatiniame kampe...
QUOTE(bonda @ 2008 12 11, 14:50)
as siulau det viska cia -nu kam dar kazkur landziot?
ok
QUOTE(Belly @ 2008 12 11, 16:04)
Man truksta akyciu, negerai, kad centruota, truksta erdves, ypac pakausiuko... ir su veiduko spalvom negerai...
bet cia jau blicas kaltas... na ir aisku per daug visokiu daiktu aplink...
QUOTE(kabesita @ 2008 12 11, 16:11)
Gal galit patart nuo ko pradet? Griztu i pradzia jusu temos ir pradesiu skaitynet nuorodas, t.y. labiau gilintis pradesiu.
jau kaip ir rase merginos - pirmiausiai kokius 2-3 kart perskaityt instrukcija ir pabandyt visus tuos dalykus, kurie ten aprasyti, po to nuorodos ir aisku daug daug praktikos...
QUOTE(Belly @ 2008 12 11, 16:39)
man 1-a ir 4-a
aisku sviesint reiktu, spalvas gal kiek koreguociau pirmojoj - bet siaip mano akiai grazu... 4-ji nukentejo nuo blico
bet siaip kompoziciskai ( nelabai dar ka joje ismanau
) ziurisi gerai
QUOTE(olo @ 2008 12 11, 21:19)
Šalnos pakirsti
Nevisai į kalėdinę temą, bet
Vieną dieną užėjau apšalusį krūmą su dar raudonais vaisiais. (Čia berods laukine rožė, taip pas mumi vadina). Akį patraukė raudoni žiedai-vaisiai apraizgyti šalnos.
Sviesinciau, karpyciau... bet is emes apart grazaus serksno, kas jau savaime pas mus daros retas reiskinys
, foto nelabai kabina...
Papildyta:
QUOTE(ewa @ 2008 12 11, 21:24)
pirmoji tai jooo
ta sviesuli uz pirmosios zvakides (ar ten zvaikide?
) tai noretus nudaigot
, bet tie spinduliukai priduoda sarmo...
dar noretusi, kad tos zvakides butu mazesnes foto, t.y. duoti joms daugiau erdves...
kitos trys nea...
antroj ryskumo truksta, trecioj mane blasko girliandos laidas, norisi mergytes akyciu ir fokuso i jas...