Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

Sveiki 4u.gif

Esu visiskai zalia sitoj sferoj, bet labai noriu ismokti fotografuot, tik nezinau ar imanoma kazka padaryt su tokiu fotiku kaip mano: Sony DSC-T10.

Dar niekaip nesusidraugavau su fotiku, tai net nezinau nieko apie tuos nustatymus, nes visada nustatytas ant Auto. Man atrodo, gal butu pats laikas jau pradet, nes daznai keliaujam, o paskui kai pamatai, kad nuotraukos issilietos gaunas, tai liudna daros.

Gal galit patart nuo ko pradet? ax.gif Griztu i pradzia jusu temos ir pradesiu skaitynet nuorodas, t.y. labiau gilintis pradesiu.
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 12 11, 16:04)
veidrodeli veidrodeli, kas pasaulyje graziausia ? biggrin.gif

user posted image

prifotkinau dar nemazai. einu krauti i kompa, ziuresiu ka rodyt jusu teismui  ax.gif

Vai koks susirūpinęs žvilgsnis smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Man labai patinka si nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 12 11, 17:11)

Gal galit patart nuo ko pradet? ax.gif Griztu i pradzia jusu temos ir pradesiu skaitynet nuorodas, t.y. labiau gilintis pradesiu.

skaityt fotiko insturkcija, tema ir dar ten yra imesta vieno blog'o nuoroda bei bandyt bandyt bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 11, 17:18)
skaityt fotiko insturkcija, tema ir dar ten yra imesta vieno blog'o nuoroda bei bandyt bandyt bandyt mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif pradejau skaityt apie fokusavima, grizus namo nagrinesiu instrukcija nuo A iki Z, gal kaip nors ir prasimusiu g.gif Niekad negalvojau, kad uzsieminet su fotografijom taip sunku. doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Na ir?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 11 gruodžio 2008 - 16:41
QUOTE(Belly @ 2008 12 11, 16:39)

Šita nuotrauka man patraukė akį, tik gal šviesumo norėtųsi daugiau... g.gif
Atsakyti

user posted image

prifotkinau dar nemazai. einu krauti i kompa, ziuresiu ka rodyt jusu teismui  ax.gif

o kuri matote, kas blogai šioje nuotraukoje.
Gal autorė pati savo klaidas paminėtų?
Atsakyti
Belly, foto su vaiku labai truksta fokuso, o tai beveik viska ir pasako rolleyes.gif dar galvyte nukirsta labai negerai ziurisi rolleyes.gif
dar 4nuotrauka patiko, visai noreciau tokio atviruko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 11 gruodžio 2008 - 17:27
QUOTE(dejavu @ 2008 12 11, 16:59)

As manau noretusi fokuso ant veiduko, o ne ant rankyciu g.gif Arba visam vaikuciui smile.gif Manau tai turejai omeny?
Nors ne fokusas ant bliuskutes verysad.gif
norai vieni, o gaunasi s.... blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 11 gruodžio 2008 - 17:19
QUOTE(dejavu @ 2008 12 11, 08:59)

truksta fokuso, noretusi daugiau erdves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 12 11, 17:16)
As manau noretusi fokuso ant veiduko, o ne ant rankyciu  g.gif Arba visam vaikuciui  smile.gif  Manau tai turejai omeny?
Nors ne fokusas ant bliuskutes  verysad.gif
norai vieni, o gaunasi s....  blush2.gif  verysad.gif

taip fokusas į rankas, mergytei erdvės stinga, bent jau man kliūna nukirstas pakaušiukas, ir apie centravimą jau kalbėjom ankstesnėje temoje, antrame plane daug dėmesį blaškančių detalių, ir nuo blykstės atsiradę atspindžiai ant žaisliukų blaško. Abejoju, ar tikrai tokią nuotrauką norėtum laikyti šaimyniniame albume. Juo labiau ir savo klaidas pati matai.
O fotoaparatas tikrai geras, tereikia daugiau praktikos ir išnaudoti visus privalumus.
Atsakyti