Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(Stikline @ 2008 12 11, 14:25)
O gal tada bandyt ISO didint?  g.gif  Vo, pasirodo ten žaisliukas smile.gif o aš žiūrėjau, žiūrėjau...ir nepamačiau ten žaisliuko  mastau.gif

ISO buvo 400. Kažkaip daugiau lyg ir baisoka. Ar galima?
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 11, 14:30)

Nepabandzius nesuzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 11, 15:30)

Priklauso nuo fotiko. Bandyt galima smile.gif Veidrodiniai dažniausiai netriukšmauja taip stipriai kaip muilinukai. Bet ir muilinukai skirtingi...
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 11, 14:33)
Priklauso nuo fotiko. Bandyt galima smile.gif  Veidrodiniai dažniausiai netriukšmauja taip stipriai kaip muilinukai. Bet ir muilinukai skirtingi...

Na, gal kokie 800 ir gerai būtų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 11, 14:11)
ok, bandau smile.gif

Melsvas daiktas apacioje blasko demesi, ir noretusi kokio nors ryskesnio akcento pirmame plane ax.gif .
Atsakyti
Saunuole Peperoni kaip pasidarbavai is dusios su komentarais thumbup.gif thumbup.gif
ir labai aciu uz informacija apie nuotraukos paruosima internetui. Reiks dar is kazkur susiveikt Fotosopa ir mokintis.

QUOTE(dejavu @ 2008 12 11, 12:48)
Žiūriu ir vėl su ryškumu nesutariat  smile.gif

RamuteS, ryški tik ta šakelė ties viduriu ant kurios žaisliukas kabo. Jei akcentas žaisliukas, tai jis ir turėjo būti ryškus.
Jei žaisliukas atsispindi kaip veidrodis, be atspindžio jo nelabai nufotografuosit. variantai -  fotografuoti kitu kampu, tegu atsispindi kažkas kitas, ne fotografas;
naudoti kažką panašaus į tai user posted image, ir taip išvengti atspindžių
naudoti atspindį kaip akcentą, bet šiuo atvejui fokusas turi būti į jį,
fotografuoti matinį gretimai esantį žaisliuką smile.gif.
Armana, viskas paplaukę.

Dar dėl kalėdinės temos. Įsivaizduokite, kad jūsų nuotrauka bus naudojama kaip sveikinimo atvirukas, reklaminiame buklete ar pan.
Bandykite, kad fotografijoje fone nesimatytų buities daiktų, užuolaidų dalies ar pan. Neperkraukite kadro.

Dejavu, labai aciu uz paaiskinima.

Cia variantas be blico, Sakeles jau taip neiissiblukina, bet spalvos zaisliuku pasikeicia. Fokusavau i kaspina o ne i zaisliuka smile.gif

user posted image

Tik dabar idejus nuotrauka pamaciau kad reiktu nukirpt kaireje puseje zaisliuka islindusi raudona doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 11 gruodžio 2008 - 14:49
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 11, 15:06)

atleiskit uz tokius offtopic klausimus - bet dar viens man kilo...  ax.gif  o tas albumas, kur yra temos pirmoj zinutej nurodytas - tai jo paskirtis kokia?  ax.gif as kazkaip galvojau, kad tas kaledines reik ten det...  g.gif  zodziu zalias dar as pas jus...  blush2.gif

as siulau det viska cia -nu kam dar kazkur landziot? g.gif doh.gif

kuuzia, paskutinej tavo as neiziuriu nieko mano akim gero -tai ne neturiu, ka pasakyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2008 12 11, 15:46)

Cia variantas be blico, Sakeles jau taip neiissiblukina, bet spalvos zaisliuku pasikeicia. Fokusavau i kaspina o ne i zaisliuka  smile.gif

bet fokusas tikrai ne i kaspina gavos g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 11, 14:50)
kuuzia, paskutinej tavo as neiziuriu nieko mano akim gero -tai ne neturiu, ka pasakyt g.gif

Tai irgi yra komentaras smile.gif

Norėtųsi daugiau kitų mergaičių foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 11, 15:52)

Norėtųsi daugiau kitų mergaičių foto smile.gif

siuo metu neturiu, ka fotkint, kas butu susije su sventem -visai doh.gif
Atsakyti
Man albumas fainas tuo, kad galima įeiti bet kada ir matyt visų foto, o čia jau dešimt puslapių atgal tingisi eit biggrin.gif Tai gal darom kalėdų foto konkursą? Ar apseisim be konkursų? g.gif

RamuteS nu man norisi fokuso į žaisliuką, nors tu ką hihihi.gif bet jau aišku autoriaus reikalas. Ir gal kitokio kadravimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 11, 15:54)
Man albumas fainas tuo, kad galima įeiti bet kada ir matyt visų foto, o čia jau dešimt puslapių atgal tingisi eit  biggrin.gif  Tai gal darom kalėdų foto konkursą? Ar apseisim be konkursų?  g.gif

mano nuomone konkursam dar per anksti ax.gif
Atsakyti
veidrodeli veidrodeli, kas pasaulyje graziausia ? biggrin.gif

user posted image

prifotkinau dar nemazai. einu krauti i kompa, ziuresiu ka rodyt jusu teismui ax.gif
Atsakyti