sveikutes, o kiek prirasete per savaitgali, nespeju skaityti , o dar ir ND reikia begti daryti.
sviesios dienos
Labas rytas
norejau paklausti o 2 ir 3 uzduociai kokius objektus geriau pasirinkti ? knyga ar daiktus ?
norejau paklausti o 2 ir 3 uzduociai kokius objektus geriau pasirinkti ? knyga ar daiktus ?
labas mergaitės,
vakar nespejau sukelt senu temu.atsiprasau
bandau fokusuoti
vakar nespejau sukelt senu temu.atsiprasau
bandau fokusuoti
QUOTE(ediper @ 2008 12 02, 10:37)
Labas rytas
As bandysiu su ta pacia knyga.Jetau,lekiu fotkinti,nes noriu visus darbus siandien priduoti,ir suspeti pataisyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 02, 11:41)
As bandysiu su ta pacia knyga.Jetau,lekiu fotkinti,nes noriu visus darbus siandien priduoti,ir suspeti pataisyti
niu tada as irgi knyga kankinsiu ... vakar bandziau su daiktais,tai did. skirtumo tarp tu zoominimu nepamaciau,tai jauciu vel kazka netaip dariau oi nzn... kada mano smegeneles sugrys namo
o kokia tema?
kaip balsuojam uz kavas?
kazkaip mazai konkretumo, nebesusigaudau
kaip balsuojam uz kavas?
kazkaip mazai konkretumo, nebesusigaudau
Kažkas siūlė visai nebalsuot. O mano nuomone, gal visdėlto balsuojam, juk žmonės dirbo, vargo, fotografavo. Vistiek įdomu ir azartas šioks toks yra. Nesvarbu, kad čia pirmas blynas ir galbūt prisvilęs šiek tiek
QUOTE(Stikline @ 2008 12 02, 11:08)
Kažkas siūlė visai nebalsuot. O mano nuomone, gal visdėlto balsuojam, juk žmonės dirbo, vargo, fotografavo. Vistiek įdomu ir azartas šioks toks yra. Nesvarbu, kad čia pirmas blynas ir galbūt prisvilęs šiek tiek
Bet jai apie tai galvojam,kad zmones dirbo,stengesi,tai galetumem nors pakomentuoti ju nuotraukas.Ar komentuoti nereikia,bet balsuoti tai reikia?
as galvoju gal darom balsavima penktad. ir laikinai uzdarom ND ,o koncentruojames ant pratimu.... del komentavimo,tai as asmeniskai tikrai dar nesu kompetetinga juk patinka / nepatinka - neuztenka?
pagaliau ir as atradau, kad prie 2,7 aplink gerokai neryskiau (be zoominimo, ne ssu juo -tai visaip man gaunas )
aha, sadi, ir man kai kas visai neblogai gavos su blogu apsvietimu ir be blyco, tik iso pakoregavus
aha, sadi, ir man kai kas visai neblogai gavos su blogu apsvietimu ir be blyco, tik iso pakoregavus
QUOTE(ediper @ 2008 12 02, 11:50)
as galvoju gal darom balsavima penktad. ir laikinai uzdarom ND ,o koncentruojames ant pratimu.... del komentavimo,tai as asmeniskai tikrai dar nesu kompetetinga juk patinka / nepatinka - neuztenka?
O balsuoti tai kompetentinga?Ar balsavimas ar komentavimas is tikro,mums besimokancioms tas pats.Juk ir balsuosim uz patika nepatinka nuotraukas.Jei balsuojam,tai gal tada pasakom kodel butent tai nuotraukai paskyrem savo balsa.Kaip manot?
QUOTE(inesaS @ 2008 12 02, 12:54)
O balsuoti tai kompetentinga?Ar balsavimas ar komentavimas is tikro,mums besimokancioms tas pats.Juk ir balsuosim uz patika nepatinka nuotraukas.Jei balsuojam,tai gal tada pasakom kodel butent tai nuotraukai paskyrem savo balsa.Kaip manot?
tai taip as tik tos nuomones,kad pradeta darba reikia uzbaigti beto ir naujai prisijungiantiems bus lengviau orentuotis o tai ir puodeliai ir pratimai... biski painiava ... niu nzn... cia tik mano pamastymai ... kaip dauguma nuspres taip ir as pritarsiu,nes mokytis laaaaabai noriu