Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

sveikutes, o kiek prirasete per savaitgali, nespeju skaityti biggrin.gif , o dar ir ND reikia begti daryti.
sviesios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
norejau paklausti o 2 ir 3 uzduociai kokius objektus geriau pasirinkti ? knyga ar daiktus ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
labas mergaitės,
vakar nespejau sukelt senu temu.atsiprasau blush2.gif
bandau fokusuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 12 02, 10:37)
Labas rytas  bigsmile.gif
norejau paklausti o 2 ir 3 uzduociai kokius objektus geriau pasirinkti ? knyga ar daiktus ? g.gif  blush2.gif

As bandysiu su ta pacia knyga.Jetau,lekiu fotkinti,nes noriu visus darbus siandien priduoti,ir suspeti pataisyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 02, 11:41)
As bandysiu su ta pacia knyga.Jetau,lekiu fotkinti,nes noriu visus darbus siandien priduoti,ir suspeti pataisyti blush2.gif

niu tada as irgi knyga kankinsiu ... vakar bandziau su daiktais,tai did. skirtumo tarp tu zoominimu nepamaciau,tai jauciu vel kazka netaip dariau doh.gif oi nzn... kada mano smegeneles sugrys namo doh.gif
Atsakyti
o kokia tema? g.gif
kaip balsuojam uz kavas? g.gif
kazkaip mazai konkretumo, nebesusigaudau doh.gif
Atsakyti
Kažkas siūlė visai nebalsuot. O mano nuomone, gal visdėlto balsuojam, juk žmonės dirbo, vargo, fotografavo. Vistiek įdomu ir azartas šioks toks yra. Nesvarbu, kad čia pirmas blynas ir galbūt prisvilęs šiek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 02, 11:08)
Kažkas siūlė visai nebalsuot. O mano nuomone, gal visdėlto balsuojam, juk žmonės dirbo, vargo, fotografavo. Vistiek įdomu ir azartas šioks toks yra.  Nesvarbu, kad čia pirmas blynas ir galbūt prisvilęs šiek tiek smile.gif

Bet jai apie tai galvojam,kad zmones dirbo,stengesi,tai galetumem nors pakomentuoti ju nuotraukas.Ar komentuoti nereikia,bet balsuoti tai reikia? g.gif
Atsakyti
as galvoju gal darom balsavima penktad. ir laikinai uzdarom ND ,o koncentruojames ant pratimu.... del komentavimo,tai as asmeniskai tikrai dar nesu kompetetinga blush2.gif juk patinka / nepatinka - neuztenka? g.gif
Atsakyti
pagaliau ir as atradau, kad prie 2,7 aplink gerokai neryskiau biggrin.gif (be zoominimo, ne ssu juo -tai visaip man gaunas lotuliukas.gif )
aha, sadi, ir man kai kas visai neblogai gavos su blogu apsvietimu ir be blyco, tik iso pakoregavus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 12 02, 11:50)
as galvoju gal darom balsavima penktad. ir laikinai uzdarom ND ,o koncentruojames ant pratimu.... del komentavimo,tai as asmeniskai tikrai dar nesu kompetetinga  blush2.gif juk patinka / nepatinka -  neuztenka? g.gif

O balsuoti tai kompetentinga?Ar balsavimas ar komentavimas is tikro,mums besimokancioms tas pats.Juk ir balsuosim uz patika nepatinka nuotraukas.Jei balsuojam,tai gal tada pasakom kodel butent tai nuotraukai paskyrem savo balsa.Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 02, 12:54)
O balsuoti tai kompetentinga?Ar balsavimas ar komentavimas is tikro,mums besimokancioms tas pats.Juk ir balsuosim uz patika nepatinka nuotraukas.Jei balsuojam,tai gal tada pasakom kodel butent tai nuotraukai paskyrem savo balsa.Kaip manot?

tai taip drinks_cheers.gif as tik tos nuomones,kad pradeta darba reikia uzbaigti blush2.gif beto ir naujai prisijungiantiems bus lengviau orentuotis rolleyes.gif o tai ir puodeliai ir pratimai... biski painiava ... niu nzn... cia tik mano pamastymai blush2.gif ... kaip dauguma nuspres taip ir as pritarsiu,nes mokytis laaaaabai noriu bigsmile.gif
Atsakyti