QUOTE(RamuteS @ 2008 12 11, 09:56)
*Net issigandau pamaciusi nuotrauka, iskur paemei mano vaika
, palikus tik veiduka niekaip neatskirciau nuo saviskio
, blakstienos sviecia is tolo.
**O pati nuotrauka noretusi, kad desineje nebutu fono rudo be eglutes, reikejo gal berniuka labiau i sona pasodint kad neuzstotu eglutes.
*Kaip smagu, kad musu vaikai panasus
** Su fonu tai problema gaunasi, nes as ten paklode tokia ruda ant sekcijos uzmetusi, nes kitaip dar margiau butu
. Labai norejau, kad fonas butu isplaukes, bet su mano fotoaparatu man niekaip nesiseina. Tai kol kas del to kaltinu fotoaparata
(
negi kaltinsiu fotografa, t.y. save)
QUOTE(Sadi @ 2008 12 11, 09:59)
Sansara buvo įdėjusi paaiškinimą - kuo didesnis židinio nuotolis (kuo arčiau fotografuojamas objektas) tuo labiau bus išplaukęs fonas. Jei tas zuika sėdi toli, tai fonas už jo niekaip nebus išplaukęs. Man tai ausyčių galiukų gaila, ir dar kažkur skaičiau kad geriau nekirpt galūnių ties sanariais (kojos ties keliais nukirstos)
Kad netoli sedejo
Per arti irgi neiseina prieiti, nes veidas issikraipys.
O ausyciu tai tikrai nereikejo nukirpti
.
Sansaros paaiskinima issiaugojau
QUOTE(inesaS @ 2008 12 11, 10:09)
Armana,koks ISO buvo nustatytas?As net nefotografuoju vakare,nes pas mane labai triuksmauja tada fotoaparatas.
Iso buvo 400, kadangi pas mane namuose nera labai sviesu. Pas mane irgi triuksmauja, bet as tada su PS siek tiek pamazinu triuksma.
Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2008 12 11, 10:20)
Man iskylo vienas klausymas, o kazin ar imanoma nufotografuot zaisliuka, kad jame nesimatyciau
Bandziau visaip, bet vistiek svieciuos is toli. Gal yra kokiu gudrybiu
Labai grazi nuotraukyte, sviesi, spalvinga