Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(Giedrė @ 2008 12 11, 08:58)
Sveikos 4u.gif
As vakar fotkinau eglute ax.gif ...tik nesigavo idealiai,nes draugas vis skubino rolleyes.gif
Ar nepasvirus truputi i desine,ar tik man taip atrodo g.gif

Jeigu nebutu to krasciuko kaireje, neatrodytu pasvirusi i desine (bent man taip atrodo).
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2008 12 11, 07:18)
Gal cia reikejo pritaikyti trecdaliu taisykle g.gif ? Bet man patinka  smile.gif

Dėkui už įvertinimą smile.gif
Atsakyti
Giedre ir man zinok tas efektas netinka cia.Juk Kaledos,galim blizgucius fotkinti issijuosusios.Gal gali ideti spalvota nuotrauka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2008 12 11, 07:43)
O cia mano Kaledine tema  blush2.gif

Oi kiek daug kalediniu nuotrauku atsirado thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Net issigandau pamaciusi nuotrauka, iskur paemei mano vaika bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , palikus tik veiduka niekaip neatskirciau nuo saviskio biggrin.gif , blakstienos sviecia is tolo. O pati nuotrauka noretusi, kad desineje nebutu fono rudo be eglutes, reikejo gal berniuka labiau i sona pasodint kad neuzstotu eglutes.

QUOTE(Giedrė @ 2008 12 11, 08:58)
Sveikos 4u.gif
As vakar fotkinau eglute ax.gif ...tik nesigavo idealiai,nes draugas vis skubino rolleyes.gif
Truputi redaguota su Ps : ryskinta ir uzdeta sepia

Ar nepasvirus truputi i desine,ar tik man taip atrodo g.gif

Pagal sienos krasta atrodo kad pasvyrus, reiktu nukirpt kaireje matoma sienos kampa g.gif ,ir man dar ryskumo truksta, noretusi matyti man dar zalia eglute .
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 11, 00:03)
Šį vakarą ryžtingai nusprendžiau pašvęsti kalėdiniam namų darbui. Sunkiai sekėsi ir su idėja, ir su technika.
Sumažinau diafragmą ir užkėliau ISO... Po to vyras paaiškino, kad 3200 negalima jau dėti.. Tad nelabai čia man kas gavosi, bet duodu jūsų teismui

thumbup.gif man patinka , tik tamsi biški foto. Reikia jaučiu papildomo apšvietimo. O kaip prie tokio ISO tai laaaabai mažai triukšmo nuotraukoj thumbup.gif pas mane kažkaip prie 400 jau matosi triukšmai.

QUOTE(Armana @ 2008 12 11, 08:17)
Ta ranka siek tiek sujudejo blush2.gif As labai noreciau isgauti isplaukusi fona, bet man niekaip nesigauna, nebent fotografuoju makro, kaip pvz.
Kazin kodel taip  mastau.gif

Sansara buvo įdėjusi paaiškinimą - kuo didesnis židinio nuotolis (kuo arčiau fotografuojamas objektas) tuo labiau bus išplaukęs fonas. Jei tas zuika sėdi toli, tai fonas už jo niekaip nebus išplaukęs. Man tai ausyčių galiukų gaila, ir dar kažkur skaičiau kad geriau nekirpt galūnių ties sanariais (kojos ties keliais nukirstos) ax.gif
Atsakyti
Armana,koks ISO buvo nustatytas?As net nefotografuoju vakare,nes pas mane labai triuksmauja tada fotoaparatas.
Kuuzia,Sadi,gerai pasake,del tamsumo man irgi noretusi,kad sviesiau butu,ir gal papildomas apzvietimas padetu uzfiksuoti,ta toki spindejima. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 12 11, 11:54)
Giedre ir man zinok tas efektas netinka cia.Juk Kaledos,galim blizgucius fotkinti issijuosusios.Gal gali ideti  spalvota nuotrauka? mirksiukas.gif

Spalvota man,asmeniskai nelabai ax.gif .Labai megstu nespalvotas juodai realistines foto
Pabandziau nukirpti krasta,kaip kazkas patare...nezinau g.gif
Turbut reikes eiti medzioti nauju kadru smile.gif

user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/img399/pict0033wr6.jpg/1/][IMG]http://img399.imageshack.us/img399/pict003
Atsakyti
Man iskylo vienas klausymas, o kazin ar imanoma nufotografuot zaisliuka, kad jame nesimatyciau g.gif Bandziau visaip, bet vistiek svieciuos is toli. Gal yra kokiu gudrybiu g.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos, nebespeju su jumis su nd irgi doh.gif

Giedres spalvota eglute daug geriau ziurisi mirksiukas.gif bet bandyciau visa egle italpint i kadra rolleyes.gif

RamuteS, man irgi toks klausimas kilo, bet turbut cia tik PS pagalba panaikintum savo atvaizda g.gif arba fotkink matini zaisliuka mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 11 gruodžio 2008 - 10:23
Giedre,man irgi labai,labai patinka nespalvotos nuotraukos drinks_cheers.gif .Su nukirtu krastu,nusikirpo ir gabalas eglutes verysad.gif Patrauk tu ja arciau sienos,tada manau bus viskas gerai.O kodel taip zalia visur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2008 12 11, 09:56)
*Net issigandau pamaciusi nuotrauka, iskur paemei mano vaika  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif , palikus tik veiduka niekaip neatskirciau nuo saviskio  biggrin.gif , blakstienos sviecia is tolo.
**O pati nuotrauka noretusi, kad desineje nebutu fono rudo be eglutes, reikejo gal berniuka labiau i sona pasodint kad neuzstotu eglutes.

*Kaip smagu, kad musu vaikai panasus tongue.gif
** Su fonu tai problema gaunasi, nes as ten paklode tokia ruda ant sekcijos uzmetusi, nes kitaip dar margiau butu doh.gif . Labai norejau, kad fonas butu isplaukes, bet su mano fotoaparatu man niekaip nesiseina. Tai kol kas del to kaltinu fotoaparata cool.gif (negi kaltinsiu fotografa, t.y. save)

QUOTE(Sadi @ 2008 12 11, 09:59)
Sansara buvo įdėjusi paaiškinimą - kuo didesnis židinio nuotolis (kuo arčiau fotografuojamas objektas) tuo labiau bus išplaukęs fonas. Jei tas zuika sėdi toli, tai fonas už jo niekaip nebus išplaukęs. Man tai ausyčių galiukų gaila, ir dar kažkur skaičiau kad geriau nekirpt galūnių ties sanariais (kojos ties keliais nukirstos)  ax.gif

Kad netoli sedejo g.gif Per arti irgi neiseina prieiti, nes veidas issikraipys.
O ausyciu tai tikrai nereikejo nukirpti smile.gif .
Sansaros paaiskinima issiaugojau pioneer.gif
QUOTE(inesaS @ 2008 12 11, 10:09)
Armana,koks ISO buvo nustatytas?As net nefotografuoju vakare,nes pas mane labai triuksmauja tada fotoaparatas.

Iso buvo 400, kadangi pas mane namuose nera labai sviesu. Pas mane irgi triuksmauja, bet as tada su PS siek tiek pamazinu triuksma.

Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2008 12 11, 10:20)
Man iskylo vienas klausymas, o kazin ar imanoma nufotografuot zaisliuka, kad jame nesimatyciau  g.gif Bandziau visaip, bet vistiek svieciuos is toli. Gal yra kokiu gudrybiu  g.gif

Labai grazi nuotraukyte, sviesi, spalvinga thumbup.gif
Atsakyti
man kuuzios fotke kol kas labiausiai patiko thumbup.gif tik man nesiziuri, kad i viduri demesys blush2.gif

QUOTE(Armana @ 2008 12 11, 08:43)
O cia mano Kaledine tema  blush2.gif

ausys netilpo ir neryski fotke ax.gif

QUOTE(Armana @ 2008 12 11, 09:57)
O su muiline ar galima isgauti isplaukusi fona kai fotografuoji zmogu arba gyvuna g.gif

tikrai galima bigsmile.gif

QUOTE(Giedrė @ 2008 12 11, 09:58)

As vakar fotkinau eglute ax.gif

neiznau, bet man nesiziuri nei sepijos variantas, nei zalias cool.gif
ir ryskumo truksta
Atsakyti