Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(Belly @ 2008 12 10, 15:08)
Sveikos  4u.gif
As ir "uz" Kaledu tema  smile.gif 

Jums nebuna tokio jausmo, kuo daugiau fotkini, tuo atrodo maziau moki  doh.gif  nesigauna ko nori, nei kompozicija ir aplamai...  blush2.gif

Klausiau del naujos temos, kaip buvau truputi praleidus (del ligos), jokio atsakymo negavau  unsure.gif  nufotkinau zemelapi su 3 skirtingais f, tai taip ir nesuprantu... vadinasi  uzduoties iki galo neatlikau. dar reik kazka fotkint  g.gif  ? Ar jau prie Kaledines pereisim  g.gif

mano supratimu ta pirma dali labai gerai atlikai mirksiukas.gif labai graziai matosi ryskumo zona
Atsakyti
peperoni, junki junkis mirksiukas.gif thumbup.gif taip sitas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 10, 15:41)
peperoni, junki junkis mirksiukas.gif  thumbup.gif  taip sitas mirksiukas.gif

blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na, ka - grisiu namolio ir imsiuos darbelio... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 10, 16:28)
Laba dienele..  4u.gif

Labai nedrasiai, bet bandau prasytis i jusu buri...  :  Ar priimsit? 

sveikute smile.gif Smagu ,kad pasiryzai prisijunkti 4u.gif Drauge viskas paprasciau mirksiukas.gif Laukiam tavo pratimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 10, 15:25)
isjungiau blyca, didinau iso (daugiau 400 nereikejo didint tongue.gif ) ir laikyt nejudant susikaupus tongue.gif  lotuliukas.gif reikejo dar ta balansa ax.gif

aha, taip ir reguliavau, bet fotkinau vaika doh.gif tai isplauke gavos unsure.gif
Atsakyti
bonda, prajuokinai thumbup.gif sakei nespesi prie musu, ir retai darysi ND, o dabar neturi ka veikt pas mus mirksiukas.gif matai kaip buna biggrin.gif
siaip man tavo foto patiko, ir fokusas, ir ryskumas, ir kompozicija. bet va kad sudetos trys fotkes i viena, situo atveju man schmoll.gif kazkaip nesiziuri nei i viena tada demesys unsure.gif
as irgi tikrai nespeju su ND doh.gif sori... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 10, 15:03)
dar reik su zoomu ir be tik prieinant mirksiukas.gif

dekui, bonda mirksiukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2008 12 10, 15:22)
buna doh.gif vat skaitau instrukcija savo aparato, atrandu dauuug dalyku doh.gif  biggrin.gif

tai va, man keistai pasirode kai kuriu pasisakymas, kad pirmiausiai pasiskaityt instrukcija biggrin.gif skaiciau as ja tik nusipirkus fotika, tada nieko nesupratau, tik po metu, is kokio 3 karto, pradedu suprast kas kaip... bet kuo daugiau supratu tuo prasciau fotkinu doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 10, 15:28)
Laba dienele..  4u.gif

Labai nedrasiai, bet bandau prasytis i jusu buri...  blush2.gif  Ar priimsit?  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(ediper @ 2008 12 10, 15:32)
mano supratimu ta pirma dali labai gerai atlikai  mirksiukas.gif labai graziai  matosi ryskumo zona

Aciu wub.gif
Atsakyti
Labas,
As vis paskaitineju jusu tema, jau kelis menesius skaitinejau ir pazengusiu tema, ir dabar noreciau prisijungti prie jusu blush2.gif Ar priimsit?
Kol kas fotografuoju su muiline, bet greitai tikiuosi isigyti veidrodini fotoaparata rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2008 12 10, 18:33)
Labas,
As vis paskaitineju jusu tema, jau kelis menesius skaitinejau ir pazengusiu tema, ir dabar noreciau prisijungti prie jusu blush2.gif Ar priimsit?
Kol kas fotografuoju su muiline, bet greitai tikiuosi isigyti veidrodini fotoaparata rolleyes.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 12 10, 18:43)
Sveika prisijungus  4u.gif

Aciu, kad priimat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 gruodžio 2008 - 19:37
QUOTE(Pukė @ 2008 12 10, 18:23)
aha, taip ir reguliavau, bet fotkinau vaika doh.gif tai isplauke gavos unsure.gif

tai matai, cia ir objektas turi but stabilus, o ne mobilus lotuliukas.gif

QUOTE(JulieTa @ 2008 12 10, 19:09)
bonda, prajuokinai  thumbup.gif sakei nespesi prie musu, ir retai darysi ND,

bet va kad sudetos trys fotkes i viena, situo atveju man  schmoll.gif

blush2.gif kad tie ND lengvi blush2.gif as darbe per desimt minuciu blush2.gif tongue.gif

oi, ten sakiau i pacia foto neziuret biggrin.gif ten mat vienam rankdarbiu skyreliui skirta blush2.gif lotuliukas.gif kad matytus visas ir detales -ir tiek.. todel tokia mozaika mirksiukas.gif
QUOTE(Belly @ 2008 12 10, 19:25)
bet kuo daugiau supratu tuo prasciau fotkinu  doh.gif

pas mane jau kuris laikas, kai visos nuotraukos man yra s blush2.gif bet cia normalu tongue.gif
Atsakyti
Turiu klausima,tik nesijuokit prasau...Cia as apie baltos spalvos balanca ir balto popieriaus lapo fotografavima.O kada geriau ta lapa fotografuoti,diena,vakare?Sauletam kambary ar ne? doh.gif
Atsakyti