Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

Sveikos, ar priimsit? 4u.gif
gaila, kad tik 3 temą pamačiau blush2.gif
Naudoju Canon S5 IS
ryt pamėginsiu užduotėles padaryt bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 06, 01:32)
Na nereik noret iš muilinės gaut kokybės ar ten kažkokius nD atlikt. Nebukit naivios. Čia tas pats kaip su CMEHA8 fotosesijas daryt. Patikėkit Jums nepavyks... wub.gif

Viskas cia mums pavyksta. tongue.gif Po didesniu ar mazesniu pastangu, bet keik leidzia muiliniu galimybes - tiek pavyksta. good.gif smile.gif
Veidrodukas gal ir geriau butu, bet reiktu, kad fotografija butu gana didele gyvenimo dalis. Na, nebent pinigai - ne problema. O man, kaip didelei trumparegei, tai is vis klausimas ar pavyktu matyti per veidrodzio akute, i ka fokusuoju... doh.gif Yra ir mano fudzike akis, bet man ji taip nelimpa, kai yra ekranas...
Taigi, Zverie, neisgasdinsi ir upo mokytis nenumusi. tongue.gif drinks_cheers.gif

Pliuks, priimsim. 4u.gif
Uzduociu nedaug dar buvo, pavysi. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 06, 02:32)
mielos mergiates: posaksi KAK NEASTANOVIT BEGUSCEVO BIZONA, TAK NEZATKNUT POJUSCEGO KOBZONA. Na nereik noret iš muilinės gaut kokybės ar ten kažkokius nD atlikt. Nebukit naivios. Čia tas pats kaip su CMEHA8 fotosesijas daryt. Patikėkit Jums nepavyks... wub.gif

Stengsimes,kazkuriuos nd gal ir pavyks atlikt tongue.gif .Cia juk visu pirma tik fotografijos pradziamokslis,o visa kita su laiku biggrin.gif ,kaip ir tobulejant,naujos fotografavimo technikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 06, 10:56)
O man, kaip didelei trumparegei, tai is vis klausimas ar pavyktu matyti per veidrodzio akute, i ka fokusuoju...  doh.gif Yra ir mano fudzike akis, bet man ji taip nelimpa, kai yra ekranas...

Linole, as nesu labai didele trumparege, tai mane gelbeja tokia veidrodinio funkcija kaip dioptriju korekcija, mano fotiko "akuteje" galima pasikoreguoti nuo -3,0 - +1,0 dioptrijos , tai kol kas galiu ziureti be akiniu. Geresniuose fotikuose gal ir daugiau yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 12 06, 09:56)
O man, kaip didelei trumparegei, tai is vis klausimas ar pavyktu matyti per veidrodzio akute, i ka fokusuoju...  doh.gif

o tai su akiniais neina į tą ieškiklį žiūrėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 12 06, 11:57)
o tai su akiniais neina į tą ieškiklį žiūrėt?  g.gif

Iseina. 4u.gif Aisku, siek tiek nepatogu, nes akiniai spaudziasi, veidas suprakaituoja. Siek tiek nemalonus pojutis, bet tai-niekis su fotografavimo malonumu palyginus.
JUk turejau Smena, po to paprasciausia juostine muiline- viskas kaip ir normalu su tuo ziurejimu per akute. Bet tie fotikai kitokie-tiesiog matydavau bendra vaizda ir tiek. Nereikedavo per akute dairytis, ar fokusas i pirma ar i antra obuoli nusokes.

Beda ta, kad net su akiniais mano regejimas nera 1. Todel bijau, kad paprasciausiai NEMATYCIAU ar teisingai sufokusavau. Taigi, pries perkant veidrodi, visu pirma prasyciau ko nors leisti pasibandyti. smile.gif

Gitulia, aciu, suteikei vilties. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 06 gruodžio 2008 - 11:29
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 06, 00:32)
mielos mergiates: posaksi KAK NEASTANOVIT BEGUSCEVO BIZONA, TAK NEZATKNUT POJUSCEGO KOBZONA. Na nereik noret iš muilinės gaut kokybės ar ten kažkokius nD atlikt. Nebukit naivios. Čia tas pats kaip su CMEHA8 fotosesijas daryt. Patikėkit Jums nepavyks... wub.gif

Ponas Zverie smile.gif už tokias kalbas jus prilupti reikia.
Ilgai fotogfavavau su muiline, tiesa, ne pačia prasčiausia, ir patikėkite, nuotraukos nebuvo toks jau nevykusios. Kai kurios kokybe nenusileisdavo ir darytoms su veidrodiniais fotoaparatais.
Namų darbus atlikti tikrai galima. Va 3-jų daiktų fokusas su šitokia mažyte muiline:

user posted image
(jei ką domina kaina, nekainavo ji ir 300 Lt)idealaus ryškumo nebus, viski tai pigi muilinė [/COLOR], bet namų dabus atlikti galima, o paryškinus so Ps ir visai padorus vaizdas būtų.
taigi trijų daiktų fokusas, namie, vakare sutemus, prie dirbtinio apšvietimo (fotoaparatas fokusuoja tik į centrą)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 12 06, 12:21)

Namų darbus atlikti tikrai galima. Va 3-jų daiktų fokusas su šitokia mažyte muiline:

thumbup.gif tokie pavyzdžiai tikrai pakelia upa bandyti dar ir dar praktikuotis. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 06, 01:32)
Na nereik noret iš muilinės gaut kokybės ar ten kažkokius nD atlikt. Nebukit naivios. Čia tas pats kaip su CMEHA8 fotosesijas daryt. Patikėkit Jums nepavyks... wub.gif

cia isgeres rasei? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir ka jus muilinem vadionat? g.gif jei neveidrodis, tai jau muiline? g.gif as drisciau priestaraut cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 06, 06:51)
cia isgeres rasei? g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ta pati pagalvojau lotuliukas.gif
Koks skirtumas su kuo pradedi fotografuoti, svarbu ismokti kaip tai daroma 4u.gif

ps. smagu matyti nemazai pazystamu nicku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 06 gruodžio 2008 - 17:39
sveiki,
nu zinokit visai pasimeciau doh.gif tai kaip visgi tos muilines atrodo blink.gif negi tikrai pas mane muiline vadinama blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 06, 22:14)
sveiki,
nu zinokit visai pasimeciau  doh.gif  tai kaip visgi tos muilines atrodo  blink.gif negi tikrai pas mane muiline vadinama  blink.gif

na pas mane panašus fotikas, tai savo laikau laaaabai protinga muiline smile.gif
Atsakyti