Sveikos, ar priimsit?
gaila, kad tik 3 temą pamačiau
Naudoju Canon S5 IS
ryt pamėginsiu užduotėles padaryt
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 06, 01:32)
Na nereik noret iš muilinės gaut kokybės ar ten kažkokius nD atlikt. Nebukit naivios. Čia tas pats kaip su CMEHA8 fotosesijas daryt. Patikėkit Jums nepavyks...
Viskas cia mums pavyksta. Po didesniu ar mazesniu pastangu, bet keik leidzia muiliniu galimybes - tiek pavyksta.
Veidrodukas gal ir geriau butu, bet reiktu, kad fotografija butu gana didele gyvenimo dalis. Na, nebent pinigai - ne problema. O man, kaip didelei trumparegei, tai is vis klausimas ar pavyktu matyti per veidrodzio akute, i ka fokusuoju... Yra ir mano fudzike akis, bet man ji taip nelimpa, kai yra ekranas...
Taigi, Zverie, neisgasdinsi ir upo mokytis nenumusi.
Pliuks, priimsim.
Uzduociu nedaug dar buvo, pavysi.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 06, 02:32)
mielos mergiates: posaksi KAK NEASTANOVIT BEGUSCEVO BIZONA, TAK NEZATKNUT POJUSCEGO KOBZONA. Na nereik noret iš muilinės gaut kokybės ar ten kažkokius nD atlikt. Nebukit naivios. Čia tas pats kaip su CMEHA8 fotosesijas daryt. Patikėkit Jums nepavyks...
Stengsimes,kazkuriuos nd gal ir pavyks atlikt .Cia juk visu pirma tik fotografijos pradziamokslis,o visa kita su laiku ,kaip ir tobulejant,naujos fotografavimo technikos
QUOTE(linole @ 2008 12 06, 10:56)
O man, kaip didelei trumparegei, tai is vis klausimas ar pavyktu matyti per veidrodzio akute, i ka fokusuoju... Yra ir mano fudzike akis, bet man ji taip nelimpa, kai yra ekranas...
Linole, as nesu labai didele trumparege, tai mane gelbeja tokia veidrodinio funkcija kaip dioptriju korekcija, mano fotiko "akuteje" galima pasikoreguoti nuo -3,0 - +1,0 dioptrijos , tai kol kas galiu ziureti be akiniu. Geresniuose fotikuose gal ir daugiau yra.
QUOTE(linole @ 2008 12 06, 09:56)
O man, kaip didelei trumparegei, tai is vis klausimas ar pavyktu matyti per veidrodzio akute, i ka fokusuoju...
o tai su akiniais neina į tą ieškiklį žiūrėt?
QUOTE(Sadi @ 2008 12 06, 11:57)
o tai su akiniais neina į tą ieškiklį žiūrėt?
Iseina. Aisku, siek tiek nepatogu, nes akiniai spaudziasi, veidas suprakaituoja. Siek tiek nemalonus pojutis, bet tai-niekis su fotografavimo malonumu palyginus.
JUk turejau Smena, po to paprasciausia juostine muiline- viskas kaip ir normalu su tuo ziurejimu per akute. Bet tie fotikai kitokie-tiesiog matydavau bendra vaizda ir tiek. Nereikedavo per akute dairytis, ar fokusas i pirma ar i antra obuoli nusokes.
Beda ta, kad net su akiniais mano regejimas nera 1. Todel bijau, kad paprasciausiai NEMATYCIAU ar teisingai sufokusavau. Taigi, pries perkant veidrodi, visu pirma prasyciau ko nors leisti pasibandyti.
Gitulia, aciu, suteikei vilties.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 06, 00:32)
mielos mergiates: posaksi KAK NEASTANOVIT BEGUSCEVO BIZONA, TAK NEZATKNUT POJUSCEGO KOBZONA. Na nereik noret iš muilinės gaut kokybės ar ten kažkokius nD atlikt. Nebukit naivios. Čia tas pats kaip su CMEHA8 fotosesijas daryt. Patikėkit Jums nepavyks...
Ponas Zverie už tokias kalbas jus prilupti reikia.
Ilgai fotogfavavau su muiline, tiesa, ne pačia prasčiausia, ir patikėkite, nuotraukos nebuvo toks jau nevykusios. Kai kurios kokybe nenusileisdavo ir darytoms su veidrodiniais fotoaparatais.
Namų darbus atlikti tikrai galima. Va 3-jų daiktų fokusas su šitokia mažyte muiline:
(jei ką domina kaina, nekainavo ji ir 300 Lt)idealaus ryškumo nebus, viski tai pigi muilinė [/COLOR], bet namų dabus atlikti galima, o paryškinus so Ps ir visai padorus vaizdas būtų.
taigi trijų daiktų fokusas, namie, vakare sutemus, prie dirbtinio apšvietimo (fotoaparatas fokusuoja tik į centrą)
QUOTE(dejavu @ 2008 12 06, 12:21)
Namų darbus atlikti tikrai galima. Va 3-jų daiktų fokusas su šitokia mažyte muiline:
tokie pavyzdžiai tikrai pakelia upa bandyti dar ir dar praktikuotis.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 06, 01:32)
Na nereik noret iš muilinės gaut kokybės ar ten kažkokius nD atlikt. Nebukit naivios. Čia tas pats kaip su CMEHA8 fotosesijas daryt. Patikėkit Jums nepavyks...
cia isgeres rasei?
ir ka jus muilinem vadionat? jei neveidrodis, tai jau muiline? as drisciau priestaraut
QUOTE(bonda @ 2008 12 06, 06:51)
cia isgeres rasei?
ta pati pagalvojau
Koks skirtumas su kuo pradedi fotografuoti, svarbu ismokti kaip tai daroma
ps. smagu matyti nemazai pazystamu nicku
sveiki,
nu zinokit visai pasimeciau tai kaip visgi tos muilines atrodo negi tikrai pas mane muiline vadinama
nu zinokit visai pasimeciau tai kaip visgi tos muilines atrodo negi tikrai pas mane muiline vadinama
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 06, 22:14)
sveiki,
na pas mane panašus fotikas, tai savo laikau laaaabai protinga muiline