Įkraunama...
Įkraunama...

Detektyvų mėgėjoms

Pardėjau skaityt J. Chmelevskos "Babskij motiv" mirksiukas.gif Dar nieko negaliu pasakyt ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau Ky "Katė negali nepeliauti". Ne mano detektyvas.
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2005 08 11, 10:33)
O kas iš jūsų skaitė Dan Brown "Dievai ir demonai" ir "Da Vinčio kodas"?
Kaip jums šios knygos?  g.gif Mane tai tokie dviprasmiški jausmai po tokių knygos užplūdo. Viena vertus intrigos baisiai daug, po kiekvieno skyrelio norisi būtinai perskaityti dar ir dar vieną skyrių. Bet pats knygos motyvas...  doh.gif

Pvz. "Dievai ir demonai" man šiek tiek galai nesueina, o jau apie pabaigos pompastiką ir nelogiškumą tai net nekalbu. "Da Vinčio kodas" irgi šiek tiek sunervino pabaiga ir ta sąmokslo teorija. Daug prieštaravimų ir gana kvailų (mano akimis) siužeto vingių...

Nors, kitą Dan Brown knygą turbūt pirkčiau vis tiek biggrin.gif

perskaičiau da vinčio kodą per dvi dienas... senai tokio kaifo neapturėjau... thumbup.gif o vat tos pirmos dar ne-bet greit gausiu... nu nežinau kaip kitom, bet man labai patiko -ir parašymo stilium, ir pačia painiava... ax.gif
Atsakyti
Detektyvu fronte tai yra taip: nuejau sekmadieni i biblioteka, nezadejau nieko imti, tiesiog skubiai knyga veluojancia grazinau ir uzkliuvo akys uz E.George "Tobulas kerstas" - galvoju, "ant biuletenio sedziu" - kaip tik lengviems vakarams bus. Griztant velnias ko uzejau i parduotuve, knyga i spintele, o parejus namo uz 10 min pasikedau, kad pastarosios neparsinesiau doh.gif Nei apsauga, nei pardevejos knygos nemate. Nukniso kazkas! Perejau visus musu kaimo knygynus, bet deja knygos neradau, senokai leista matyt. Vakar siaip ne taip radau internete, bet neaisku ar dar atsius.. Beveik detektyvine istorija.
Atsakyti
Ei, detektyvų mėgėjos, ar matėt, kad lapkričio 9-12 d. Vilniuje vyks tarptautinis detektyvinės literatūros festivalis? Ir ta proga internete yra kažikokis virtualus detektyvinis žaidimas, tai sakau, gal jums įdomu bus? ax.gif Va čia galit pasižiūrėt - "Valdovo šešėlyje" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2005 10 18, 21:57)
Ei, detektyvų mėgėjos, ar matėt, kad lapkričio 9-12 d. Vilniuje vyks tarptautinis detektyvinės literatūros festivalis? Ir ta proga internete yra kažikokis virtualus detektyvinis žaidimas, tai sakau, gal jums įdomu bus? ax.gif Va čia galit pasižiūrėt - "Valdovo šešėlyje" smile.gif

Ačiū. Nieko apie tai nebuvau girdėjusi. Gal pavyks nors keliuose renginiuose sudalyvauti g.gif ...
Atsakyti
2005-11-08
Susitikimas su Aleksandra Marinina
Viešbučio “Barbacan Palace” konferencijų salė, 18.00 val.

Rusijos detektyvų rašytojos Aleksandros Marininos susitikimas su skaitytojais.

Vieta: Viešbučio “Barbacan Palace” konferencijų salė, Bokšto g. 19, tel. (5) 266 08 40, el. paštas: barbacan@centrokubas.lt
Renginio kalbos: rusų/ lietuvių
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 20, 16:49)
2005-11-08
Susitikimas su Aleksandra Marinina
Viešbučio “Barbacan Palace” konferencijų salė, 18.00 val.

Rusijos detektyvų rašytojos Aleksandros Marininos susitikimas su skaitytojais.

Vieta: Viešbučio “Barbacan Palace” konferencijų salė, Bokšto g. 19, tel. (5) 266 08 40, el. paštas: barbacan@centrokubas.lt
Renginio kalbos: rusų/ lietuvių

Info apie visus susitikimus galima rasti Mašos nuorodoj 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 10 20, 19:56)
Info apie visus susitikimus galima rasti Mašos nuorodoj 4u.gif .

Man dzin, man draugė atsiunčia. O šitą įdėjau todėl, kad ketinu į jį eiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 20, 23:48)
Man dzin, man draugė atsiunčia. O šitą įdėjau todėl, kad ketinu į jį eiti biggrin.gif

Aš irgi ketinu (negi pasimatysime? g.gif ). Ir dar ketinu į tas ekskursijas pataikyti - labai jau kablingai skamba.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safarikids: 21 spalio 2005 - 10:41
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 20, 23:48)

Atšaukiu visą šitą savo žinutę blush2.gif
Pirmiausia, man ne dzin. Ir kaip galėjau taip parašyti? Visai ne dzin, o ačiū už nuorodą.
Antra, negalėsiu į Marininą eiti. Bet į ekskursiją ir gal į Bumblo paskaitą tikiuosi galėti.
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 21, 13:32)
Atšaukiu visą šitą savo žinutę blush2.gif

Žinai, man irgi jau pradeda keista darytis - į temą atėjau atšaukti savosios žinutės.
Va šitos:

QUOTE(safarikids @ 2005 10 21, 11:37)
Aš irgi ketinu (negi pasimatysime? g.gif ). Ir dar ketinu į tas ekskursijas pataikyti - labai jau kablingai skamba.... ax.gif

Niekur, aš neisiu, ten nesusitiksime schmoll.gif schmoll.gif .
Gal po kiek laiko ateisiu ir šitos atsiimti doh.gif .

Atsakyti