Pardėjau skaityt J. Chmelevskos "Babskij motiv" Dar nieko negaliu pasakyt
Perskaičiau Ky "Katė negali nepeliauti". Ne mano detektyvas.
QUOTE(egleegle @ 2005 08 11, 10:33)
O kas iš jūsų skaitė Dan Brown "Dievai ir demonai" ir "Da Vinčio kodas"?
Kaip jums šios knygos? Mane tai tokie dviprasmiški jausmai po tokių knygos užplūdo. Viena vertus intrigos baisiai daug, po kiekvieno skyrelio norisi būtinai perskaityti dar ir dar vieną skyrių. Bet pats knygos motyvas...
Pvz. "Dievai ir demonai" man šiek tiek galai nesueina, o jau apie pabaigos pompastiką ir nelogiškumą tai net nekalbu. "Da Vinčio kodas" irgi šiek tiek sunervino pabaiga ir ta sąmokslo teorija. Daug prieštaravimų ir gana kvailų (mano akimis) siužeto vingių...
Nors, kitą Dan Brown knygą turbūt pirkčiau vis tiek
Kaip jums šios knygos? Mane tai tokie dviprasmiški jausmai po tokių knygos užplūdo. Viena vertus intrigos baisiai daug, po kiekvieno skyrelio norisi būtinai perskaityti dar ir dar vieną skyrių. Bet pats knygos motyvas...
Pvz. "Dievai ir demonai" man šiek tiek galai nesueina, o jau apie pabaigos pompastiką ir nelogiškumą tai net nekalbu. "Da Vinčio kodas" irgi šiek tiek sunervino pabaiga ir ta sąmokslo teorija. Daug prieštaravimų ir gana kvailų (mano akimis) siužeto vingių...
Nors, kitą Dan Brown knygą turbūt pirkčiau vis tiek
perskaičiau da vinčio kodą per dvi dienas... senai tokio kaifo neapturėjau... o vat tos pirmos dar ne-bet greit gausiu... nu nežinau kaip kitom, bet man labai patiko -ir parašymo stilium, ir pačia painiava...
Detektyvu fronte tai yra taip: nuejau sekmadieni i biblioteka, nezadejau nieko imti, tiesiog skubiai knyga veluojancia grazinau ir uzkliuvo akys uz E.George "Tobulas kerstas" - galvoju, "ant biuletenio sedziu" - kaip tik lengviems vakarams bus. Griztant velnias ko uzejau i parduotuve, knyga i spintele, o parejus namo uz 10 min pasikedau, kad pastarosios neparsinesiau Nei apsauga, nei pardevejos knygos nemate. Nukniso kazkas! Perejau visus musu kaimo knygynus, bet deja knygos neradau, senokai leista matyt. Vakar siaip ne taip radau internete, bet neaisku ar dar atsius.. Beveik detektyvine istorija.
Ei, detektyvų mėgėjos, ar matėt, kad lapkričio 9-12 d. Vilniuje vyks tarptautinis detektyvinės literatūros festivalis? Ir ta proga internete yra kažikokis virtualus detektyvinis žaidimas, tai sakau, gal jums įdomu bus? Va čia galit pasižiūrėt - "Valdovo šešėlyje"
QUOTE(Maša @ 2005 10 18, 21:57)
Ei, detektyvų mėgėjos, ar matėt, kad lapkričio 9-12 d. Vilniuje vyks tarptautinis detektyvinės literatūros festivalis? Ir ta proga internete yra kažikokis virtualus detektyvinis žaidimas, tai sakau, gal jums įdomu bus? Va čia galit pasižiūrėt - "Valdovo šešėlyje"
Ačiū. Nieko apie tai nebuvau girdėjusi. Gal pavyks nors keliuose renginiuose sudalyvauti ...
2005-11-08
Susitikimas su Aleksandra Marinina
Viešbučio Barbacan Palace konferencijų salė, 18.00 val.
Rusijos detektyvų rašytojos Aleksandros Marininos susitikimas su skaitytojais.
Vieta: Viešbučio Barbacan Palace konferencijų salė, Bokšto g. 19, tel. (5) 266 08 40, el. paštas: barbacan@centrokubas.lt
Renginio kalbos: rusų/ lietuvių
Vieta: Viešbučio Barbacan Palace konferencijų salė, Bokšto g. 19, tel. (5) 266 08 40, el. paštas: barbacan@centrokubas.lt
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 20, 16:49)
2005-11-08
Info apie visus susitikimus galima rasti Mašos nuorodoj .
QUOTE(safarikids @ 2005 10 20, 19:56)
Info apie visus susitikimus galima rasti Mašos nuorodoj .
Man dzin, man draugė atsiunčia. O šitą įdėjau todėl, kad ketinu į jį eiti
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 20, 23:48)
Aš irgi ketinu (negi pasimatysime? ). Ir dar ketinu į tas ekskursijas pataikyti - labai jau kablingai skamba....
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 20, 23:48)
Atšaukiu visą šitą savo žinutę
Pirmiausia, man ne dzin. Ir kaip galėjau taip parašyti? Visai ne dzin, o ačiū už nuorodą.
Antra, negalėsiu į Marininą eiti. Bet į ekskursiją ir gal į Bumblo paskaitą tikiuosi galėti.
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 21, 13:32)
Atšaukiu visą šitą savo žinutę
Žinai, man irgi jau pradeda keista darytis - į temą atėjau atšaukti savosios žinutės.
Va šitos:
QUOTE(safarikids @ 2005 10 21, 11:37)
Aš irgi ketinu (negi pasimatysime? ). Ir dar ketinu į tas ekskursijas pataikyti - labai jau kablingai skamba....
Niekur, aš neisiu, ten nesusitiksime .
Gal po kiek laiko ateisiu ir šitos atsiimti .