QUOTE(saintlina @ 2015 01 15, 15:48)
bent jau lietuviškai tai tikrai yra bibliotekose, tik senesnių knygų. Naujas rezervuotis reiktų, ko gero.
O elektroniniu formatu neskaitai? Rusiški knygų lobynai tikrai Marininą turi
Tai gausiu-rasiu originalo kalba
Visa diena prie kompo akis varvinu, tai stengiuosi isvengti kol galiu e-skaitykliu.
Prie visko dar labai patinka geros knygos ciupinejimas, kvapas spaudos
Ai , dar karta pasikartosiu: Dzeimsas CH. Ceizas ypac rusu vertimai geri ir idomus detektyvai
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2015 01 15, 18:13)
Aš čia einu per visas skaitytojų temas ir kalbu apie detektyvus.
Ar kas esat skaitę Jussi Adler-Olsen - "Moteris narve" ir "Fazanų žudikai"? Man jo knygos lygiuojasi su L. Kepler detektyvais, o gal net ir geresnės.
Dar atradau Lisa Gardner.
Dar labai patiko Alex Marwood Nedorėlės. O va iš Karin Fossum patiko tik "Neatsigręžk".
Tikriausiai daug kas skaitote ir Camilla Läckberg detektyvus, trilerius, nežinau nei kaip išsireikšti?
Kazkodel Kepler manes neuzkabino nors tu ka
J. Nesbo Sniego seni skaiciau-perskaiciau, bet taip tik kad perskaiciau..jokio dziugesio
E Georg net rasymo stilius ziovuli varo.
Na ir isrankumas gi mano
Katzenbacho knygos kitokios, su gera itampa
Imsiuos jusu isvardintas skaityti:)
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2015 01 15, 18:13)
Aš čia einu per visas skaitytojų temas ir kalbu apie detektyvus.
Ar kas esat skaitę Jussi Adler-Olsen - "Moteris narve" ir "Fazanų žudikai"? Man jo knygos lygiuojasi su L. Kepler detektyvais, o gal net ir geresnės.
Dar atradau Lisa Gardner.
Dar labai patiko Alex Marwood Nedorėlės. O va iš Karin Fossum patiko tik "Neatsigręžk".
Tikriausiai daug kas skaitote ir Camilla Läckberg detektyvus, trilerius, nežinau nei kaip išsireikšti?
Na, aciu, daug parekomendavote- visas jau bibliotekoje rezervavau:)