Adresiukai:
http://lib.aldebaran...evskaya_ioanna/
http://chmelevska.sitecity.ru/
Antram daugiau knygų, bet prastai siunčia Paskutiniu metu negalėjau parsisiųst nei vienos ilgesnės knygos
QUOTE(filifjonka @ 2005 07 15, 13:56)
labai dėkui už nuorodas
Nėr už ką gero skaitymo
Dar turiu lenkišką - ten pačios Chmielevskos puslapis Bet kad aš lenkiškai nei bubbum Tai ir kitoms nesiūlau
Man Chmelievska irgi super. :gyvi negyvelio zodziai "
Dar is eridano tai "romanu romanas" ir "itariami mes visi" labai patiko:))
skaiciau nemazai doncovos. is pradziu patiko o po to sssss visiskas, atsibodo.
marinina patinka jei randu biblej:)))
O stai agata kristi tai nea... Nu gal ir nieko bet labai as nemegstu tu heroju(puaro ir marpl ar kaip ten)
Dar is eridano tai "romanu romanas" ir "itariami mes visi" labai patiko:))
skaiciau nemazai doncovos. is pradziu patiko o po to sssss visiskas, atsibodo.
marinina patinka jei randu biblej:)))
O stai agata kristi tai nea... Nu gal ir nieko bet labai as nemegstu tu heroju(puaro ir marpl ar kaip ten)
Daug skaitau ir įvairią literatūrą, bet detektyvui- visada žalia šviesa. Agata Kristi buvo anksčiau, šiandien man nebeįdomu, kaip besiaiškinant vieną žmogžudystę sugebama įvykdyt dar keturias. Mėgstu seriją Byla 00, o ypač Elizabeth George. Turbūt viską, kas lietuviškai išleista perskaičiau. Parekomenduočiau ir kitiems. Tiesa, ten eina dar kelios šalutinės linijos apie pagrindinį veikėją (beje, labai simpatišką), todėl geriau skaityti iš eilės jos detektyvus. Aš tos galimybės neturėjau, bet kažkaip susigaudžiau.
Šiandien iš bibliotekos parsivilkau glėbį knygų. Mikai Waltari, "Politikai" teko pasislinkti, nes aš pradėjau Skott Turow "Įrodyti kaltę". Esu jau skaičius "Laikyti nekaltu", tikiuosi, patiks ir ši.
:geda2: bet Chmelievskos neskaičiau.
Šiandien iš bibliotekos parsivilkau glėbį knygų. Mikai Waltari, "Politikai" teko pasislinkti, nes aš pradėjau Skott Turow "Įrodyti kaltę". Esu jau skaičius "Laikyti nekaltu", tikiuosi, patiks ir ši.
:geda2: bet Chmelievskos neskaičiau.
Chmelevskos "Gyvi negyvėlio žodžiai" irgi labai patiko.Bet ir vertimas labai geras šitos knygos.O knygynuose daugiau Chmelevskos knygų nesu užtikus,reikės atidžiau pasidairyti.Paskutiniu metu skaitau Daškovos ir Doncovos detektyvus, kartais įdomius užtaikau, kartais nelabai.
QUOTE(Dileta @ 2005 07 22, 12:52)
Chmelevskos "Gyvi negyvėlio žodžiai" irgi labai patiko.Bet ir vertimas labai geras šitos knygos.O knygynuose daugiau Chmelevskos knygų nesu užtikus,reikės atidžiau pasidairyti.
Kad gal jau iš beveik visur išėmė Paskutiniu metu papigiajski pardavinėdavo, nes nieks nepirko O nepirko, nes Eridano vertimas - tragiškas Gal kokius studentus jie ten samdydavo - biesas žino Aš tai nepaisant tragiškų vertimų iškart griebdavau, kai tik pasirodydavo Keliolika jos knygų buvo Eridanas išvertęs, 20 turbūt nebus Dar buvo viena normaliai išversta anksčiau (ne Eridano) - "Krokodilas iš Šarlotės šalies"
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 07 22, 12:41)
Kad gal jau iš beveik visur išėmė Paskutiniu metu papigiajski pardavinėdavo, nes nieks nepirko O nepirko, nes Eridano vertimas - tragiškas Gal kokius studentus jie ten samdydavo - biesas žino Aš tai nepaisant tragiškų vertimų iškart griebdavau, kai tik pasirodydavo Keliolika jos knygų buvo Eridanas išvertęs, 20 turbūt nebus Dar buvo viena normaliai išversta anksčiau (ne Eridano) - "Krokodilas iš Šarlotės šalies"
visas sitas knygas turiu. nors vertimai ir ne kokie, bet kai kurios gerokai parlinksmino. kazi kodel daugiau nebeleido?
QUOTE(Salomeja @ 2005 07 22, 13:47)
visas sitas knygas turiu. nors vertimai ir ne kokie, bet kai kurios gerokai parlinksmino. kazi kodel daugiau nebeleido?
Manau, kad gana prastai pirko Tas visas fantastines rašliavas, kurias leidžia iki šiol, labiau perka
QUOTE(filifjonka @ 2005 07 14, 14:40)
gal turi? skaičiau paauglystėj, tai miriau iš juoko, o dabar niekur nerandu
O šiaip gerbėja ironiškų detektyvų - Chmelevska, Doncova (na, kad kartojasi siužetas, pritariu, skaitau kokią 8 knygą ir jau žiūriu, kad užsitempė skaitymas )... Agata Kristi savo etapą jau praėjo...