Su pasimėgavimu sušveičiau "Snieguolė turi mirti" N-E-R-E-A-L-I Ačiū labai už rekomendaciją. Dabar eilėje "Žmogžudystė yra menas".
QUOTE(daibava @ 2014 07 08, 09:54)
"Mirusiems nėra ramybės" labai patiko
sudomino, nes šią istoriją kūrė 26 autoriai
intriga išlaikoma iki pat galo
sudomino, nes šią istoriją kūrė 26 autoriai
intriga išlaikoma iki pat galo
o man visai nepatiko Geriau vienas kuris būtų rašęs.
John Katzenbach.
Analitikas.
Ne tas žmogus
Tikrai uzkabina ir netipiskos tokios.
Jei perskaitau viena knyga ir patinka, skaitau visas autoriaus knygas :
Niekas nemini James Hadley Chase. Puikios knygos. Ypac rusu kalba- labai grrazus issireiskimai, snekamoji kalba spalvinga
Lee Child Zona- super ir Persveideris- nebloga, o "Vienas suvis" kazkokia jau pritaikyta siuolaikiskam skaitytojui- apie nieka ir labai stora-ziovulys ima.
Harlanas Cobenas- super
Simon Beckett- irgi labai uzkabina, nes pabaiga visad su "razina". Idomiai susuka
Trevanian "Šibumis"- laaaaabai kitokia knyga.Gal labiau veiksmo, kovos, filosofijos misinys, bet labai labai paliekanti ilgus prisiminimus
Analitikas.
Ne tas žmogus
Tikrai uzkabina ir netipiskos tokios.
Jei perskaitau viena knyga ir patinka, skaitau visas autoriaus knygas :
Niekas nemini James Hadley Chase. Puikios knygos. Ypac rusu kalba- labai grrazus issireiskimai, snekamoji kalba spalvinga
Lee Child Zona- super ir Persveideris- nebloga, o "Vienas suvis" kazkokia jau pritaikyta siuolaikiskam skaitytojui- apie nieka ir labai stora-ziovulys ima.
Harlanas Cobenas- super
Simon Beckett- irgi labai uzkabina, nes pabaiga visad su "razina". Idomiai susuka
Trevanian "Šibumis"- laaaaabai kitokia knyga.Gal labiau veiksmo, kovos, filosofijos misinys, bet labai labai paliekanti ilgus prisiminimus
QUOTE(Murkaka @ 2014 07 14, 09:36)
Su pasimėgavimu sušveičiau "Snieguolė turi mirti" N-E-R-E-A-L-I
vienas geriausių mano skaitytų detektyvų
Per atostogas įveikiau Jo Nesbo "Gelbėtojas" ir "Nemezidė" galiu pasakyti, kad patiko, reiks perskaityti likusias
100 geriausių detektyvų, sąrašą sudarė Amazon.com pagal skaitytojų reitingus gal kam bus įdomu.
pirma dalis
antra dalis
pirma dalis
antra dalis
QUOTE(Čija @ 2014 08 17, 15:16)
Visi mes skirtingi:)
Perskaiciau, bet taip vokiskai nuobodokas tas detektyvas: pripinta visko, bet veiksmas prasideda gal nuo puses knygos.
Yra daug geresniu detektyvu. Is 10 balu duociau kokius 6-7
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 07 14, 11:55)
o man visai nepatiko Geriau vienas kuris būtų rašęs.
pritariu: nuobodi knyga ir labai jau pritempta
Perskaičiau "Pentagrama" gerulė, beliko "Raudongurklė" sulaukti knygos ir bus done
QUOTE(Čija @ 2014 08 17, 14:16)
gal turite el. versija knygos?
pradejau skaityti Gillian Flynn "Tamsumos" (Dark places) uzkabino
As baigiu perskaityti M .Higgins Clark knyga Menesiena tau tinka , nera tokio labai itemto siuzeti ,kaip kitos jos knygos ,bet man patinka.Eiles laukia knyga Dingusi
QUOTE(delfinarija @ 2014 11 26, 15:00)
As baigiu perskaityti M .Higgins Clark knyga Menesiena tau tinka , nera tokio labai itemto siuzeti ,kaip kitos jos knygos ,bet man patinka.Eiles laukia knyga Dingusi
skaiciau dingusi. patiko
Naujas atradimas M.K.Krefeld "Paklydęs" žiauriai geras detektyvinis trileris