Įkraunama...
Įkraunama...

Detektyvų mėgėjoms

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 14, 20:01)
Čia turbūt ne į temą, bet gal galite pavardinti kokius detektyvinius serialus ar filmus žiūrėjote? Man jie labai patinka, kaip ir knygos, bet išsisėmiau. :

Pasižiūrėk Ringer ,2011 m.,labai įdomus smile.gif
Atsakyti
Seniai būdavo vos ne vienintelė autorė A. Kristi... Šiuo metu jau galima pasirinkt įvairių kitų, tirkai neblogų rašytojų. Pvz, Marininos kelias knygas skaičiau, bet jau senokai. Dabar skaitau Ustinovos knygą "Nuo pirmo iki paskutinio žodžio" - nepakartojama! bigsmile.gif Kai tik atsiverčiau, negaliu paleist, vakar ~300 psl jau pervariau biggrin.gif

user posted image

Ieškosiu jos knygų daugiau smile.gif Buvau radusi atsiliepimą, kad ji per "sunki", bet man buvo pats tas! smile.gif
Atsakyti
Patricia Wentworth:
„Panelė Silver perima tyrimą“
„Vienišas kelias“
„Leterių sodyba“
"Kiniška skraistė"
"Panelės Silver viešnagė"

Yra panašumų su mano myliausia Agatha Christie. Christie knygas galiu skaityti n kartų, taip pat žiūrėti filmus pastatytus pagal jos knygas.
Atsakyti
Spalio 7 d. mirė Joana Chmelevska verysad.gif Šiandien tik sužinojau.
Atsakyti
Sveikos, bendramintės 4u.gif
Aš irgi užsikabliavus už detektyvų jau nuo seniai. Dabar skaitau Mc Dermid "Undinių vilionės" (įdomi), ir Stieg Larson "Mergina su drakono tatuiruote" (šita nenauja, bet kažkaip niekaip anksčiau neprisiruošiau perskaityt. Abi knygas pasiemiau bibliotekoje.
Bet šiaip esu didelė Tess Gerritsen gerbėja.
... Beje, aš iš Vilniaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 05 vasario 2014 - 08:55
QUOTE(alyvuogė. @ 2013 12 04, 21:12)
Sveikos, bendramintės  4u.gif
Aš irgi užsikabliavus už detektyvų jau nuo seniai. Dabar skaitau Mc Dermid "Undinių vilionės" (įdomi), ir Stieg Larson "Mergina su drakono tatuiruote" (šita nenauja, bet kažkaip niekaip anksčiau neprisiruošiau perskaityt. Abi knygas pasiemiau bibliotekoje.
Bet šiaip esu didelė Tess Gerritsen gerbėja.

Labas, as irgi esu Tess Geritsen gerbeja, perskaiciau beveik visas detektyvines isleistas lt kalba jos knygas, duosiu patarima, skaityk is eiles, o ne padrikai, ta prasme, kad Ailz ir Ricoli serijoj yra 9 knygos, bent lietuviu kalba, bus idomiau ir aiskiau.smile.gif "chirurgas", "pameistrys", "nusidejele", "dvynes", "dingusios", "mefisto klubas", "relikvija", "ledinis saltis", "tylioji".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 05 vasario 2014 - 08:56
Tess Gerritsen perskaitytos praktiskai visos thumbup.gif laabai uzkabino!!
Dabar P.James eina i trasa smile.gif
Atsakyti
Lars Kepler "Smėlio žmogus" l. stiprus detektyvas.
Atsakyti
puikiai suręstas siužetas,
kiekvieno detektyvo pagrindinė varomoji jėga yra paslaptys
knygoje "Snieguolė turi mirti" susipina melo, paslapčių,
ir santykių raizgalynė
o viską vainikuoja netikėta pabaiga
Atsakyti
Detektyvai kuriuos įsiminiau ir galiu rekomenduoti:
Simon Beckett 4 knygos "Kapo šauksmas"; Mirusiųjų šnabždesiai"; "Įrašyta kauluose" ir "Mirties chemija". Knygas surašiau ne chronologine tvarka.

Karin Slaughter 3 knygos "Aklumas"; "Širdies randai" ir "Baimės nuojauta". Eiliškumas atitinka istorijos seką. Nors ir pats siužetas visose knygose skiriasi, bet yra tie patys veikėjai su savo asmeninėmis istorijomis.

Jo Nesbo "Sniego senis"

Jeffery Deaver "Kaulų kolekcionierius"

Esu skaičius Sandros Brown, Tess Gerritsen detektyvinius romanus, tačiau susižavėjimas kurį patyriau skaitydama jų pirmąsias knygas baigia išblėsti, nes siužetai ima kartotis, o detektyvinės situacijos yra daugiau fantastinės nei realios.

Dabar pradėjau graužti Nele Neuhaus "Snieguolė turi mirti" smile.gif

Gero skaitymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2014 07 08, 07:23)
Detektyvai kuriuos įsiminiau ir galiu rekomenduoti:
Simon Beckett 4 knygos "Kapo šauksmas"; Mirusiųjų šnabždesiai"; "Įrašyta kauluose" ir "Mirties chemija". Knygas surašiau ne chronologine tvarka.

Karin Slaughter 3 knygos "Aklumas"; "Širdies randai" ir "Baimės nuojauta". Eiliškumas atitinka istorijos seką. Nors ir pats siužetas visose knygose skiriasi, bet yra tie patys veikėjai su savo asmeninėmis istorijomis.

Jo Nesbo "Sniego senis"

Jeffery Deaver "Kaulų kolekcionierius"

Esu skaičius Sandros Brown, Tess Gerritsen detektyvinius romanus, tačiau susižavėjimas kurį patyriau skaitydama jų pirmąsias knygas baigia išblėsti, nes siužetai ima kartotis, o detektyvinės situacijos yra daugiau fantastinės nei realios.

Dabar pradėjau graužti Nele Neuhaus "Snieguolė turi mirti" smile.gif

Gero skaitymo  4u.gif

prie sio saraso pridek dae milenium ir L.Kepler ir A.Marinina ir butu topas detektyvu,dar siulyciau perskaityt zmgzudyste yra menas
Atsakyti
"Mirusiems nėra ramybės" labai patiko
sudomino, nes šią istoriją kūrė 26 autoriai
intriga išlaikoma iki pat galo
Atsakyti