Įkraunama...
Įkraunama...

Detektyvų mėgėjoms

Nesu didele detektyvu megeja, bet Marininos detektyvus dievinu! wub.gif Turiu
ju perskaiciusi labai daug, nors ir tai ne visus, speju. biggrin.gif Dar patinka Darjos Doncovos detektyvai, nors jau nebe taip... Kazkaip tas pats per ta pati sakyciau, nebe taip idomu, kaip skaitant koki nors jos detektyva pirma ar antra karta.
Atsakyti
Na štai, perskaičiau Doncovos "Manikiūras numirėliui" smile.gif Skaitomas, galima skaityt, bet ne tas, kas Chmelevska schmoll.gif Daug Chmelevskos romanų arba parašyti paskubom, arba prastai išversti (originalo kalba neskaitau), bet man ji, jos stilius, jos herojai (ypač pani Joana) artimi širdžiai wub.gif Gaila, kad jau net rusų k. neberandu internete su Joana kaip pagrindine veikėja, ko nebūčiau skaičius unsure.gif
Atsakyti
Gal kas skaitė ir nori pasidalint įspūdžiais apie šias knygas:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pirkčiau Agatos Kristi knygas, pasiimti galečiau Vilniuje, Kaune, Lazdijuose, Alytuje.. rasykit i xrasjukasx@one.lt
Atsakyti
Sveikos. Tikiuosi priimsit į savo gretas lotuliukas.gif
Esu taip pat megėja detektyvu. Skaičius ir "Skambutis" trilogiją, ir "Tamsus vanduo" Avinėlių tylėjimas, Raudonasis drakonas, Hanibalas ir pan. Šiaip tikriausiai labiausiai patiko visa Skambučio trilogija, nereali knyga. Tai va biggrin.gif
Atsakyti
paskutinis skaitytas detektyvas "užsimerk, atsimerk" C.McCullough labai labai patiko, rekomenduoju, bo neina atsipėšt nuo knygos, o pabaiga neįtikėtina :rollyeyes:
Atsakyti
Perskaičiau James P. D. "Žmogžudysčių kambarys". Per vidurį. blush2.gif
Skaitosi gerai, bet išrišimas man - nea (gaila laiko iš naujo skaityti tam tikras vietas, bet mano galva, taip nelabai galėjo būti). Sakyčiau, kad knyga nuo tam tikros vietos "skyla" į dvi dalis.
Labai patiko vienos herojės portretas - įsijaučiau į jį biggrin.gif .
Dabar atsisiunčiau filmą. Labai smagu žiūrėti šviežiai perskaičius knygą, nesvarbu, kad žinai, kuo baigsis. biggrin.gif Tik man simpatiška herojė šiek tiek ne tokia, kokią įsivaizdavau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 06 10, 22:10)
Sveikos. Tikiuosi priimsit  į savo gretas  lotuliukas.gif
Esu taip pat megėja detektyvu. Skaičius ir "Skambutis" trilogiją, ir "Tamsus vanduo" Šiaip tikriausiai labiausiai patiko visa Skambučio trilogija, nereali knyga.  Tai va  biggrin.gif

aš irgi skaičiau thumbup.gif thumbup.gif labai patiko clap.gif žinau, kad yra filmas, sukurtas pagal kažkurį iš tamsus vanduo pasakojimų.tik vat neteko matyti. o skambučio dvi dalis mačiau. bet knygos ir filmai visiškai nepalyginami.

QUOTE(W*S:* @ 2009 06 10, 22:10)
Avinėlių tylėjimas, Raudonasis drakonas, Hanibalas ir pan

irgi skaičiau smile.gif visas keturias dalis apie hanibalą lekterį. labai geros thumbup.gif
first.gif Hanibalas
second.gif Hanibalas. Pradžia
third.gif Avinėlių tylėjimas ir Raudonasis drakonas

šiaip mėgstu detektyvus, bet ne visus. įdomus JUODOJI ORCHIDĖJA assa.gif
Atsakyti
Va va man dažnai knyginę krypstą akys į Juodąją Orchidėją, bet niekaip nenusiperku doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

ieškau geros knygos detektyvų mylėtojai dovanų. Gal galėtumėt ką nors rekomenduoti? smile.gif
Atsakyti
Labas,yra nemazai temu apie ivairias knygas,bet lyg tai neuztikau kas dievina detektyvus ,ir juos skaito 4u.gif Tai gal cia pabandysim pakalbeti kas kokius detektyvus skaito ,gal ka naujo atrasim book.gif smartass.gif

Man patinka S.Brown knygos,Marininos,Donsovos ...
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 02 28, 18:17)
Labas,yra nemazai temu apie ivairias knygas,bet lyg tai neuztikau kas dievina detektyvus ,ir juos skaito 4u.gif Tai gal cia pabandysim pakalbeti kas  kokius detektyvus skaito ,gal ka naujo atrasim  book.gif  smartass.gif

Man patinka S.Brown knygos,Marininos,Donsovos ...

Sveikos kam patinka Doncovos knygos junkites prie jos knygų gerbejų facebook "D.Doncovos knygos"
Atsakyti