Įkraunama...
Įkraunama...

Detektyvų mėgėjoms

smile.gif+2008 05 30, 11:01-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2008 05 30, 11:01)
jei lietuviski variantai tinka, tai bibliotekoj tikrai turi buti smile.gif

i bibliptekas nevaikstau blush2.gif as noriu tas knygas kurios man patinka,namuose turet rolleyes.gif
Atsakyti
Patinka ir man detektyvai ,skaitau A.Kristi ,A.Konan-Doilį,R.Čandlerį,E.S.Gardnerį,S.Šeldoną,A.Marčinskį,E.Kviną, na ir dar lietuvių autorių detektyvus.
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2007 11 05, 00:36)
Labai gerai nuskambėjo.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man irgi Kristi detektyvai labai patinka,tikra poilsio knyga.Nei perdaug smurto,viskas labai estetiška. biggrin.gif Gal kiek primityvoki,bet kaip smagu juos skaityt. thumbup.gif .O iš dabartinių ,tai labiausiai patiko Panelės Smilos sniego jausmas.Na tiesiog negalėjau atsiplėšt-pervariau per 2 dienas.
Atsakyti
Ką tik perskaičiau user posted image Patiko, lengvai skaitoma smile.gif Aprašymas: "Park Aveniu 79 – vienos daugeliui žinomos Niujorko modelių agentūros adresas. Taip pat daug kas žino, kuo dar ši agentūra verčiasi – čia bet kada buvo galima užsisakyti puikių merginų intymioms paslaugoms. Geidžiamiausia telefonu iškviečiama "elitinė" prostitutė – kerinti gražuolė Marija, nesyk teista už nelegalią veiklą. Nors vyrų savo gyvenime sutiko daugybę, kai kurių ji niekada neužmirš: patėvio, pastūmėjusio į šį pavojingą kelią, gangsterio ir reketininko Roso Diego, už jos meilę pasirengusio mokėti pasiutusius pinigus, ir Maiko Kaiso, prokuroro, kaltinusio ją teisme, tačiau vienintelio, kurį ji mylėjo."

Perskaičiau visas A. Marininos ir D. Doncovos knygas. Labai visos patinka. Tikiuosi, kad senieji Marininos leidimai bus perleisti antrą kartą wink.gif Juk ji dabar ant bangos.

Ustinova kažkuo nepatiko. Gal dėl to, kad per "sunki", daug psichologijos ir t.t. Labiau mėgstu Marininos stilių. O nuo Doncovos knygų tik nuotaiką kyla, vyras vis klausia, ko ten kikenu biggrin.gif Dar skaitau visas S. Brown knygas. Kaip tik nusipirkau naujausią - "Susikeitimas".
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 20, 09:51)
Perskaičiau visas A. Marininos ir D. Doncovos knygas. Labai visos patinka. Tikiuosi, kad senieji Marininos leidimai bus perleisti antrą kartą wink.gif Juk ji dabar ant bangos.

Ustinova kažkuo nepatiko. Gal dėl to, kad per "sunki", daug psichologijos ir t.t. Labiau mėgstu Marininos stilių. O nuo Doncovos knygų tik nuotaiką kyla, vyras vis klausia, ko ten kikenu biggrin.gif  Dar skaitau visas S. Brown knygas. Kaip tik nusipirkau naujausią - "Susikeitimas".

As ir D. Doncova, Ustinova, Marinina esu perskaicius. Dar M.Serova patinka.O siaip esu atradusi viena rusiska saita, kur begalo daug rusisku knygu gali pasiskaityti, tai ten ir skaitau.
Ir aplamai dievinu detektyvus!!!
Atsakyti
Gal galit pasakyt kas iš Doncovos knygų labiausiai patiko? g.gif Ir aplamai, kokiu stilium ji rašo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 02, 17:01)
Gal galit pasakyt kas iš Doncovos knygų labiausiai patiko?  g.gif Ir aplamai, kokiu stilium ji rašo?  ax.gif

visos, kurias skaiciau, patiko thumbup.gif jos knygos labai gerai skaitosi, o stilius toks komedijinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutė @ 2008 09 02, 17:04)
visos, kurias skaiciau, patiko thumbup.gif jos knygos labai gerai skaitosi, o stilius toks komedijinis biggrin.gif

Dėkui 4u.gif Mačiau internetu pardavinėja jos knygas, tai pagalvojau, gal nusipirkt g.gif Tik kad dabar neturiu laiko skaitymams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 02, 16:01)
Gal galit pasakyt kas iš Doncovos knygų labiausiai patiko?  g.gif Ir aplamai, kokiu stilium ji rašo?  ax.gif
Kažkiek primena Chmelevską. Motyvas "svajonių vyras - blondinas mėlynom akim" tiesiog nuimtas nuo Chmelevskos.

Iš pradžių labai veža. O vėliau atsibosta.
Detektyvinė linijos labai jau "pritemptos". Beveik viskas išsiaiškinama laimingo atsitiktinumo, neįtikėtinų gebėjimų apsimesti tuo, kam liudininkas galėtų pasipasakoti ir pinigų dėka.

Knygos labai vienodos, net juokeliai kartojasi.
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 02, 17:01)

Ironiskas detektivas, tai yra kad lavonas vietoj , kartais ne vienas bet ne baisu mirksiukas.gif
Man patinka visos jos knygos - vienos daugiau, kitos maziau, bet kad nuotaika pakila, ir jos moka nepasiduoti bet kuriu sunkiu laiku, knygose su Jevlampija Romanova daug neblogu receptu smile.gif
Na zodziu tokios verciancios pazitiviai ziureti i gyvenima, o jos autobiografija as imu kai man labai sunku ir liudna - iskart akyse prasvieseja lotuliukas.gif
Papildyta:
Chmelevskaja irgi labai patinka o jos "Viska raudona" galiu skaityti ir skaityti, aisku daug ka priklauso nuo vertejo smile.gif
Grishamas labai patiko isskyrus "Teisejo testamento" labai nuobodi knyga man pasirode blush2.gif
Is lietuviu ne senai perskaiciau Andre Eivaites "Naktys priekybos centre" , labai patiko, parasyta su humoru, skaitosi labai lengvai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 03 rugsėjo 2008 - 18:22
Aš ant Chmelevskos užskabinus smile.gif Bet kad praktiškai viską perskaičiau, daugiausia rusų kalba iš interneto. Realiai gerai parašyta gal koks trejetas knygų g.gif

Tai jų stilius, kaip supratau, panašus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 03, 21:44)
Aš ant Chmelevskos užskabinus  smile.gif Bet kad praktiškai viską perskaičiau, daugiausia rusų kalba iš interneto. Realiai gerai parašyta gal koks trejetas knygų  g.gif 
thumbup.gif drinks_cheers.gif Manau lygiai taip pat.
"Nusikaltimas Alerode, arba viskas raudona", "Gyvi negyvėlio žodžiai" ir "Mes visi įtariami". Čia trys man labiausiai patikusios eilės tvarka.
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 03, 21:44)
Tai jų stilius, kaip supratau, panašus  g.gif
Panašus. Bet vis dėlto kitoks. biggrin.gif Man Doncova prastesnė. blush2.gif
Atsakyti