Sveikos visos detektyvu megejos,
As saves prie tokiu priskirti negaliu bet labai reikia jusu patarimo - mano uosvis detektyvu maniakas si savaitgali jo gimtadienis ir as jam noreciau nupirkti koki gera stora detektyva
Gal galetumete kazka patarti?
QUOTE(viktooorija @ 2008 01 29, 17:59)
As saves prie tokiu priskirti negaliu bet labai reikia jusu patarimo - mano uosvis detektyvu maniakas si savaitgali jo gimtadienis ir as jam noreciau nupirkti koki gera stora detektyva
jeigu jis dar nėra skaitęs, tuomet aš tik už Johną Katzenbachą
QUOTE(viktooorija @ 2008 01 29, 16:59)
QUOTE(kiršė @ 2008 01 29, 17:16)
jeigu jis dar nėra skaitęs, tuomet aš tik už Johną Katzenbachą
Kadangi pati esu J. Katzenbacho gerbėja, tai pritariu šiam puikiam pasiūlymui.
viktooorija, jei sugalvosi dovanoti kurią nors J. Katzenbacho romaną, tik NEPIRK "KILNAUS TIKSLO". Pagal šią knygą pastatytas filmas, tad Tavo uošvis jį gali būti matęs, tad knyga gali nuvilti, nes pabaigą jau žinos. (Būtent taip man atsitiko. Kelis mėnesius laukiau, kol biblioteka gaus "Kilnųjį tikslą" ir jau taip jo laukiau. Pradėjau skaityti, ir iškart prisiminiau filmą, jo pabaigą, tad tiek trokštas skaitymo malonumas buvo visiškai sugadintas.
Va čia tas filmas:
http://209.85.135.10...Y...;cd=5&gl=lt
Tad jei uošvis neksiatė J. KAtzenbacho, pirk kurią nors iš šitų :
"Pamišėlio istorija"
http://www.tytoalba....n...6&Itemid=66
arba
"Analitikas"
http://www.tytoalba....n...6&Itemid=66
Mano vyras Katzentbachą mėgsta, tai sakė "Pamišėlio istorija" pati neįdomiausia ir jeigu nuo jos būtų pradėjęs, tai būtų daugiau neskaitęs Katzenbacho. Aš pati kol kas dar prie jo nepriėjau.
Dar gerų detektyvų mačiau yra "Baltų lankų" knygyne, po tris supakuota, tokios labai faino kišeninio formato knygos (Jean-Christophe Grange "Juodoji linija (to pačio rašytojo parašyta "Purpurinės upės), Karin Alvtegen "Dingusi" ir dar viena kažkokia). Manau tokia būtų gera dovana.
Dar gerų detektyvų mačiau yra "Baltų lankų" knygyne, po tris supakuota, tokios labai faino kišeninio formato knygos (Jean-Christophe Grange "Juodoji linija (to pačio rašytojo parašyta "Purpurinės upės), Karin Alvtegen "Dingusi" ir dar viena kažkokia). Manau tokia būtų gera dovana.
Man tai labai patiko Grishamo klientas - knyga tiesiog surijau
QUOTE(alter ego @ 2008 01 31, 11:21)
Mano vyras Katzentbachą mėgsta, tai sakė "Pamišėlio istorija" pati neįdomiausia ir jeigu nuo jos būtų pradėjęs, tai būtų daugiau neskaitęs Katzenbacho. Aš pati kol kas dar prie jo nepriėjau.
o man "Pamišėlio istorija" labiau patiko nei "Kilnus tikslas", "Analitiko" dar neskaičiau, tik pabaiga nepatiko - kažkaip neįitkėtinai gerai baigėsi .
Marinina patinka, tik sunkiai skaitosi - man tie rusiški vardai su tėvavardžiais taip maišosi, kad kartais pasiklystu, kas yra kas iš personažų
E.George serija apie Linlį super, gaila, kad neleidžia kitų dalių lietuviškai...
o geriausia, ką skaičiau iš detektyvų paskutiniu metu - tai norvego J.Nesbo "Pentagrama", labai niūru ir labai įdomu
QUOTE(Palaida Bala @ 2008 02 28, 16:17)
o geriausia, ką skaičiau iš detektyvų paskutiniu metu - tai norvego J.Nesbo "Pentagrama", labai niūru ir labai įdomu
O kur tu ja gavai,ar ji yra lietuviskai isleista?Nerandu tokios As ir noreciau paskaityti
QUOTE(luiziana @ 2008 02 28, 23:38)
O kur tu ja gavai,ar ji yra lietuviskai isleista?Nerandu tokios As ir noreciau paskaityti
yra yra va nuoroda
Sveikos detektyvų mėgėjos
Labai patinka A.Marininos detektyvai,bet kadangi susidomejau tik šiemet,niekur nerandu senesnių jos knygų,išleistų ne šiais metais Gal žinot kur būtų galima jų nusipirkti?
Labai patinka A.Marininos detektyvai,bet kadangi susidomejau tik šiemet,niekur nerandu senesnių jos knygų,išleistų ne šiais metais Gal žinot kur būtų galima jų nusipirkti?
QUOTE(Creed @ 2008 05 30, 00:22)
Sveikos detektyvų mėgėjos
jei lietuviski variantai tinka, tai bibliotekoj tikrai turi buti