Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 03, 11:18)
Tai kad viską tik perku, dar nieko nebandžiau  blush2.gif  O susipirkau Urtekram šampūnų (su rozmarinais, moliu ir henna), i+m šampūną su gemalais, Dr. Hauschka dušo gelį su citrina, aliejų kūnui su citrina ir berods aliejų kūnui su svarainiais, cleansing creme, sviestmedžio aliejų, krūva Logonos dušo gelių ( Asia, Nordic, Wave tokį geltoną), rankų kremą nordic, plaukų kaukę su Mango iš Santes, akių makiažo valiklį (berods Logonos).  Atrodo, kad tiek, bet dar ruošiuos turtinti turimus resursus  hihihi.gif

ooo bigsmile.gif kiek visko daug bigsmile.gif butinai parasyk, kaip kas patiks, kai jau isbandysi 4u.gif
Atsakyti
Ar būtų norinčių vilniečių su manim pasidalinti iš UK Daddygirl siunčiamu sviestmedžiu? (200 g. -52 Lt kaune, siuntimas į Vln dar kainuotų)parašykit až

O kiek pas mus kainuoja kakavos sviestas?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 03, 14:17)
Sveika sveika, gretos didėja smile.gif Bičių vaško ir mažų indelių galima „Kvapų namuose“ įsigyti.
Man tai smarkokai. Ir ne itin maloniai ax.gif Na bet galvos neskauda.
Kad Hauschka lyg neturi aliejaus kūnui su svarainiais blush2.gif  g.gif

O gal turi pienelį kūnui (kai pirkau urmu, nebepamenu ką paėmiau, reiks grįžus pažiūrėt)

QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 03, 14:55)
ooo bigsmile.gif kiek visko daug bigsmile.gif  butinai parasyk, kaip kas patiks, kai jau isbandysi 4u.gif

Gaila, bet tik nedidelė dalis šių gėrių atiteks man, visa kita yra skirta sesei ir mamai kalėdoms (aišku, o mane pavydas graužia) doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As labai noriu sviesmedzio!!!! 4u.gif Skaiciau kad siuncia tik kakavos sviesta, taukmedi ir kokoso o apie sviesmedi taip norejau uzsiminti bet... ax.gif As butinai prisijungsiu, paimciau 200g. Bet as is Kauno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moon_Light: 03 gruodžio 2008 - 15:15
QUOTE(Moon_Light @ 2008 12 03, 16:14)
As labai noriu sviesmedzio!!!!  4u.gif  Skaiciau kad siuncia tik kakavos sviesta, taukmedi ir kokoso o apie sviesmedi taip norejau uzsiminti bet... ax.gif  As butinai prisijungsiu, paimciau 200g. Bet as is Kauno

bet juk taukmedis, tai ir yra tas pats sviestmedis... negi as cia susimaisiau pati g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2008 12 03, 15:14)
As labai noriu sviesmedzio!!!!  4u.gif  Skaiciau kad siuncia tik kakavos sviesta, taukmedi ir kokoso o apie sviesmedi taip norejau uzsiminti bet... ax.gif  As butinai prisijungsiu, paimciau 200g. Bet as is Kauno

ir aš manau,kad taukmedis, tai sviestmedis smile.gif .Tai daddy girl rašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 12 03, 16:42)
bet juk taukmedis, tai ir yra tas pats sviestmedis... negi as cia susimaisiau pati g.gif

Tikrai tas pats, priklauso nuo vertimo (shea butter).
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 03, 09:44)
merginos, kas turite Roziu hydrolata is KN, ar jis labai smarkiai kvepia? parsisiunciau internetu is UK, tai nu jau toks kvapas stiprus roziu, galva net skaudeti pradeda... doh.gif

man tai patinka kvapas, o ir isgaruoja jis greitai g.gif -gal ten dar kokio kvapo yra ideta, jei jau galva isiskausta unsure.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 03, 10:48)
Na bet ir uzkampyje  doh.gif Jauciu su parkingu ten visai prastai. Na bandysiu palekt istaikius momenta  g.gif

as kai pestute einu -tai tokiu problemu man nekyla ax.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 03, 10:57)
beje, vakar labai apsidžiaugiau, kai panoramoj radau bioboutique stenduką  assa.gif

Norejau ir as pasakyti, kad jie jau atsidare biggrin.gif , tik pati dar nebuvau

QUOTE(Monica @ 2008 12 03, 12:50)
Kunigunda, o kakavos sviestą dedi į arbatą ar dar kažką su jo darai?jis nuo ko konkrečiai padeda (peršalimo, kosulio..)?

Kitos deda i karsta piena, bet as pieno praktiskai negeriu, o virto net ir negaleciau nuryti blush2.gif -tai tiesiog pasiimu gabaliuka ir uzgerineju silta arba, o jis po truputi tirpsta. Jis geriausia tada, kai persti gerkle arba yra pati kosulio pradzia - man labai padeda, bet tik nerafinuotas.

QUOTE(Monica @ 2008 12 03, 14:43)
Ar būtų norinčių vilniečių su manim pasidalinti iš UK Daddygirl siunčiamu sviestmedžiu? [color=yellow](200 g. -52 Lt kaune, siuntimas į Vln dar kainuotų
O kiek pas mus kainuoja kakavos sviestas?

kokiu 50 g. paimciau, jei neatsiras norinciu, nes dar turiu is KN
pas mus nerafinuotas (o jo maciau tik hales turguje, kitur visur rafinuotas -tokie balti "blyneliai") 100 gr-6,50.
Atsakyti
taip, sviestmedis = taukmedis, cia jau lt verteju fantazija smile.gif
(as vadinu taukmedzio sviestu, nes sviestmedzio sviestas - man kazkoks sviestas sviestuotas lotuliukas.gif )

pasiskaitinejau apie kakavos sviesta, nes susidominau bemastydama smile.gif
as pirkdavau odai salto spaudimo ir tiek.
dabar pasiskaiciau, kad butina kosmetiniams tikslams naudoti tik salto spaudimo kakavos sviesta (karstuoju budu isgautas ne tik kad naudos neduoda, bet dar ir zaloja oda blink.gif )
Heated oils and fats when used in skincare products –even in the so-called most natural ones- are actually one of the worst offenders to skin beauty. They contain highly toxic transfatty acids, which may be absorbed into the cell membranes, causing them to become porous and weak. Heating oils and fats also leads to the creation of free radicals, which are unstable oxygen molecules that have lost an electron. Collagen, a protein molecule that constitutes 80% of the dermis, is particularly susceptible to free radical damage, which includes wrinkles, lingering scars and stiff collagen.

o saltuoju budu isgautas kakavos sviestas - vienas geriausiu emolientu odai, nes jame islike antioksidantai, mineralai, vitaminai..
Cocoa butter is great for repairing dry skin, wrinkles and damaged skin. It helps to regenerate skin cells and restore elasticity thanks to its high levels of antioxidants and minerals. Cocoa butter promotes healthy and smooth skin and is particularly good as a protection against the weather.

zodziu, perkant verta paisdometi, kokiu budu jis isgautas. aisku, saltai isgautas bus gerokai brangesnis (nes taip isgauti daug sunkiau, nei paprasciausiai paskrudinti kakavos pupeles smile.gif )

pagalvojau, gal ir dar kam nors pravers.
Atsakyti
Kunigunda, o tai nerafinuotą kakavos sviestą galima valgyti??Ir nerafinuoto yra halej?Daddy girl rašė, kad nerafinuotas kosmetiniams tikslams skirtas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 03, 19:41)
as kai pestute einu -tai tokiu problemu man nekyla  ax.gif

Mielai ir as prasieiciau, prasieidavau kadaise po senamiesti, gerai buvo.... o dabar su dveju neturinciu klecku netoli tenueiciau biggrin.gif o 15 kg gyva, besipriesinanti svori mano nugara irgi nelabai daug kilometru panesa ax.gif
Ai, perku is Daddygirl kakavos sviestuka, cia LT parduotuves sturmuosiu pavasariop rolleyes.gif
Atsakyti
man atrodo, nerafinuotas ir salto spaudimo yra du skirtingi dalykai. jei klystu, gal kas pataisys 4u.gif
gali buti nerafinuotas ir kvepeti sokoladu, bet isgautas karstuoju budu, taigi prarades savo gerasias savybes (kurios dingsta del karscio).

o saltuoju budu isgautas gali tikti ir maistui.
Atsakyti