Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 02, 19:12)
Hales turguje, ten uz Snoro kiosko siek tiek i prieki paejus -didelem raidem parasyta

Na bet ir uzkampyje doh.gif Jauciu su parkingu ten visai prastai. Na bandysiu palekt istaikius momenta g.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 03, 11:48)
Na bet ir uzkampyje  doh.gif Jauciu su parkingu ten visai prastai. Na bandysiu palekt istaikius momenta  g.gif

Su parkingu ten neprastai, bent man taip atrodo, kad visad randam pasistatyti, kai ten nuvykstam (aš čia apie teritoriją prie Halės turgaus).
ax.gif

O aš vat siaubiu dabar visas eko parduotuves, kalėdoms formuoju dovanas. Bet vos tik nuvažiuoju, tai užmirštu, ką žadėjau nusipirkti, ir viską, ką išsirenku, noriu pasilikti sau doh.gif
beje, vakar labai apsidžiaugiau, kai panoramoj radau bioboutique stenduką assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 12 02, 23:29)
O kiek rinkinukas kainuoja?  ax.gif Galvoju gal kalėdoms dovanų nupirkt. Aš čia draugui ieškau, bet nesu tikra ar jis tiek rūpinsis savo oda, kad kaukes dėtųsi.
Kai madara ecocert gavo, tai pakeitė pakuotę ir sudėtį - iš skaidrių tapo rudos spalvos putos ir kvapas pakito, man nebelabai patinka, nes odą labiau nudžiovina negu ankstesnės  g.gif Vėl teks ieškot kažko naujo arba ieškoti senesnių, kur be sertifikato.

as siunciausi is cia, Lietuvoje, jei domins, kaina gal merginos primins...bet va, as ir susimasciau, kad gal kaip draugui cia per daug tackinimosi bus g.gif ten dar ieina ir molis, tonikas, skystis garinimui...turbut vis delto, bent jau as, bandyciau gal pirkt tik koki prausikli g.gif va, kremuko tai dar kol kas neatsirinkau verysad.gif o aliejukas turbut irgi nepatiktu? man paciai butu idomu isbandyti kvapu namu subalansuota ekologiška mišini riebiai odai.
Papildyta:
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 03, 10:57)
O aš vat siaubiu dabar visas eko parduotuves, kalėdoms formuoju dovanas. Bet vos tik nuvažiuoju, tai užmirštu, ką žadėjau nusipirkti, ir viską, ką išsirenku, noriu pasilikti sau  doh.gif 
beje, vakar labai apsidžiaugiau, kai panoramoj radau bioboutique stenduką  assa.gif

niu, pasidalink savo atrastais geriais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 03 gruodžio 2008 - 11:11
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 03, 10:44)
merginos, kas turite Roziu hydrolata is KN, ar jis labai smarkiai kvepia? parsisiunciau internetu is UK, tai nu jau toks kvapas stiprus roziu, galva net skaudeti pradeda... doh.gif

man tai irgi stiprokas, bet galvos neskauda smile.gif cia dar matyt nuo kiekvienos nosytes priklauso. Jis bent skaniai kvepia, lyginant su levandu ar boswelios hidrolatais. O is kokios int. parduotuvytes tu siuntiesi? kiek kainuoja siuntima i LT?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 03, 12:11)
niu, pasidalink savo atrastais geriais bigsmile.gif

Tai kad viską tik perku, dar nieko nebandžiau blush2.gif O susipirkau Urtekram šampūnų (su rozmarinais, moliu ir henna), i+m šampūną su gemalais, Dr. Hauschka dušo gelį su citrina, aliejų kūnui su citrina ir berods aliejų kūnui su svarainiais, cleansing creme, sviestmedžio aliejų, krūva Logonos dušo gelių ( Asia, Nordic, Wave tokį geltoną), rankų kremą nordic, plaukų kaukę su Mango iš Santes, akių makiažo valiklį (berods Logonos). Atrodo, kad tiek, bet dar ruošiuos turtinti turimus resursus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 03, 11:44)
merginos, kas turite Roziu hydrolata is KN, ar jis labai smarkiai kvepia? parsisiunciau internetu is UK, tai nu jau toks kvapas stiprus roziu, galva net skaudeti pradeda... doh.gif

Man tai jis stipriai, bet skaniai kvepia wub.gif Hidrolato kvapas skiriasi nuo rožių EA ir aš pvz užuodžiu jame rožes, kaip ir atskiestas g.gif , o vyrui smirda be galo, kai tik pasipurškiu, jis net po kažkiek laiko į kambarį įėjęs rėkia, kad smirda.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 03, 11:11)
as siunciausi is cia, Lietuvoje, jei domins, kaina gal merginos primins...bet va, as ir susimasciau, kad gal kaip draugui cia per daug tackinimosi bus g.gif  ten dar ieina ir molis, tonikas, skystis garinimui...turbut vis delto, bent jau as, bandyciau gal pirkt tik koki prausikli g.gif va, kremuko tai dar kol kas neatsirinkau verysad.gif o aliejukas turbut irgi nepatiktu? man paciai butu idomu isbandyti kvapu namu subalansuota ekologiška mišini riebiai odai.
Papildyta:

Apie tą mišinuką buvau pagalvojus, sakiau, kad galiu aliejuko nupirkt, tai pakraupo, kaip čia aliejų tokiai odai  lotuliukas.gif  Bet jei nepadės ką duosiu, tai paimsiu ir aliejuką. O haushkos tai per daug visko, moterim tai tiktų, bet vyras gal vienąkart viską panaudotų ir užmirštų.

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 03, 11:22)
Man tai jis stipriai, bet skaniai kvepia wub.gif Hidrolato kvapas skiriasi nuo rožių EA ir aš pvz užuodžiu jame rožes, kaip ir atskiestas g.gif , o vyrui smirda be galo, kai tik pasipurškiu, jis net po kažkiek laiko į kambarį įėjęs rėkia, kad smirda.

Man pačiai rožių kvapas nelabai patinka ax.gif Bandysiu levandų. Dabar kai rožių naudoju, tai vyras juokias, kad kačių sysiukus purškiu ant veido blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Espejo @ 2008 12 03, 10:00)
Sveikos, naturalios kosmetikos megejos,
O dabar pagaliau isdrisau parasyt, nes turiu klausimeli del lupu balzamo gaminimo ir talpinimo. smile.gif Gal isduosit, kur galima gaut biciu vasko (ziurejau prie stoties medaus parduotuveje, bet ten tik kg parduoda, tiek as gal nesunaudosiu) ir mazu dezuciu, kad butu patogios naudoti ir tiktu dovanoms?

Tikiuosi, priimsit mane cia  4u.gif

sveika prisijungus mirksiukas.gif
biciu vasko, jei jus vilniete, teko girdet, kad KN galima isigyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 03 gruodžio 2008 - 12:00
Kunigunda, o kakavos sviestą dedi į arbatą ar dar kažką su jo darai?jis nuo ko konkrečiai padeda (peršalimo, kosulio..)?

O man tai odai l. padeda Supradermal kapsulės (nėra įprasto žieminio išsausėjimo), bet dėl apvalkalo prieskonio jų daugiau nepirksiu..Dar turiu Biocell, irgi tuoj pradėsiu gerti.Visgi merginos, kažką į vidų nekenktų pavartoti, jei oda išsausėja...O šiaip man l. patinka ir tinka Alkaičio priemonės.Matyt ir jos prisideda prie odos būklės. Ir hauschkos rožių kremas puikus šaltam periodui.Nors ir brangu, bet kas neatrandat tinkamų priemonių veidui, siūlyčiau alkaitį mirksiukas.gif Beje, paskaičiavus, tai Travel kitas sąlyginai l. pigus, jei paskaičiavus normalių įpakavimų kainas proporcingai mažam kiekiui, net keista.
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 12 03, 12:15)
man tai irgi stiprokas, bet galvos neskauda smile.gif cia dar matyt nuo kiekvienos nosytes priklauso. Jis bent skaniai kvepia, lyginant su levandu ar boswelios hidrolatais. O is kokios int. parduotuvytes tu siuntiesi? kiek kainuoja siuntima i LT?

man 100 ml su siuntimu kainavo 20 Lt (biski maziau, bet del to kad siunciausi kelis daiktus. Siunciausi is EBAY biggrin.gif
Atsakyti
http://www.sanga.lt/index.php?cid=398
o tas aliejus rafinuotas ar nea? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Espejo @ 2008 12 03, 10:00)
Gal isduosit, kur galima gaut biciu vasko (ziurejau prie stoties medaus parduotuveje, bet ten tik kg parduoda, tiek as gal nesunaudosiu) ir mazu dezuciu, kad butu patogios naudoti ir tiktu dovanoms?

Sveika sveika, gretos didėja smile.gif Bičių vaško ir mažų indelių galima „Kvapų namuose“ įsigyti.

QUOTE(ChinChin @ 2008 12 03, 10:44)
merginos, kas turite Roziu hydrolata is KN, ar jis labai smarkiai kvepia?

Man tai smarkokai. Ir ne itin maloniai ax.gif Na bet galvos neskauda.

QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 03, 12:18)
aliejų kūnui su citrina ir berods aliejų kūnui su svarainiais

Kad Hauschka lyg neturi aliejaus kūnui su svarainiais blush2.gif g.gif
Atsakyti