QUOTE(Odora @ 2008 12 02, 18:23)
ot sudelis
ka man daryt dabar mest naudot atiduot...
niekaip neusgebu visu atsiminti blogieciu, perskaitau ir isgaruoja, parabenus tik atsimenu
ka man daryt dabar mest naudot atiduot...
niekaip neusgebu visu atsiminti blogieciu, perskaitau ir isgaruoja, parabenus tik atsimenu
nu gal kam parduot pavyks
o siaip tai pradzioje temos yra bent pagrindiniai surasyti -juos gali ismesti i rankine ir gal taip su laiku ismoksi, nors man nesunku buvo ir taip juos isiminti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 02, 19:16)
nu va, pagaliau ir lietuvoj radot kakavos sviesto
(tik gal jis ne saltuoju budu isgautas, jei jau tinkantis maistui. bent as skirtingiems tikslams perku dvejopa - pigesni tinkanti maistui, ir brangesni isgauta saltuoju budu su islikusiomis gerybemis. abu kvepia. daug nesidomejau.. )
(tik gal jis ne saltuoju budu isgautas, jei jau tinkantis maistui. bent as skirtingiems tikslams perku dvejopa - pigesni tinkanti maistui, ir brangesni isgauta saltuoju budu su islikusiomis gerybemis. abu kvepia. daug nesidomejau.. )
is pardaveju nelabai ka isgausi -as ji perku, nes jis labai gerai padeda nuo persalimo.
Kaip sake Laime -tai idealiausias, naudingiausias ir gryniausias -tiek maistui, tiek kosmetikai yra kakavos oksidas -tik valgymui man ji atrodo per brangus. Todel ir pirkau si valgymui, nes jau anksciau esu toki LT pirkus ir tikrai labai padejo, paskui uzveze rafinuoto -tai ji teko i kremus kojoms suvaryti. O jau kremams tai kakavos oksidas yra