Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2008 12 02, 18:23)
ot sudelis sad.gif
ka man daryt dabar mest naudot atiduot...
niekaip neusgebu visu atsiminti blogieciu, perskaitau ir isgaruoja, parabenus tik atsimenu  verysad.gif

nu gal kam parduot pavyks g.gif
o siaip tai pradzioje temos yra bent pagrindiniai surasyti -juos gali ismesti i rankine ir gal taip su laiku ismoksi, nors man nesunku buvo ir taip juos isiminti rolleyes.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 02, 19:16)
nu va, pagaliau ir lietuvoj radot kakavos sviesto  thumbup.gif  thumbup.gif
(tik gal jis ne saltuoju budu isgautas, jei jau tinkantis maistui. bent as skirtingiems tikslams perku dvejopa - pigesni tinkanti maistui, ir brangesni isgauta saltuoju budu su islikusiomis gerybemis. abu kvepia. daug nesidomejau.. )

is pardaveju nelabai ka isgausi -as ji perku, nes jis labai gerai padeda nuo persalimo.
Kaip sake Laime -tai idealiausias, naudingiausias ir gryniausias -tiek maistui, tiek kosmetikai yra kakavos oksidas -tik valgymui man ji atrodo per brangus. Todel ir pirkau si valgymui, nes jau anksciau esu toki LT pirkus ir tikrai labai padejo, paskui uzveze rafinuoto -tai ji teko i kremus kojoms suvaryti. O jau kremams tai kakavos oksidas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 02, 19:12)
Hales turguje, ten uz Snoro kiosko siek tiek i prieki paejus -didelem raidem parasyta

kunigunda, o gal iseitu fotke imesti, kaip pakuote atrodo to kakavos sviesto blush2.gif bandysiu mama nukomandiruoti biggrin.gif o tai lupu balzamaui toks tiktu g.gif ar tik valgymui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 11 21, 23:28)
Išbandžiau cinamoninę dantų pastą.

Žiauriai užsimaniau prisiskaičiusi čia apie ją doh.gif biggrin.gif Labai mėgstu cinamoną. Reiktų kada gi į „Nimfali“ užsukt, bet gi vis internetu apsiprekinu ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 23, 23:31)
o as niekaip neatsirenku tinkamo rankoms plaut muilo, man istisai sausina baisiausiai rankas verysad.gif  jau ir nagai skilineja verysad.gif  tik apsiplovus, iskart turiu tept kremu kokiu, nes negaliu pakest to sausumo. kuo jus plaunat?

Šiuo metu naudoju Weledos su vilkdalgiais, tai normaliai. Nors šiaip jau beveik įrpočiu tapo pasitepti rankas kremu po plovimo. Jau tie cheminiai muilai tai nuėda per kelias sekundes odą doh.gif O natūralus tik truputį man nusausina, bet nebūna perštėjimo ir iš bėdos kartais kremo netepu.

QUOTE(Monica @ 2008 11 24, 11:17)
Aš tai naudoju skystą muilą, ir pigiausias (ir visai neblogas) variantas yra pirkti Alterros dušo gelį mirksiukas.gif

Man irgi tokia mintis buvo kilusi g.gif

QUOTE(Odora @ 2008 11 24, 13:12)
sveikos turejau proga pasidairyti viename nedideliame svedijos ekoshope smile.gif
isvada tokia skaityti kas ant buteliuku reikia ir cia, kainos didesnes gerokai negu lt (dar galim nesiskusti savo antkainiais)

Aš praėjusią savaitę Ispanijoj bandžiau žvalgytis natūralios kosmetikos, tai Hauschka ir Weleda praktiškai kaip pas mus kainuoja. Sudomino vienas ispanų gamintojas, sertifikuotas Ecocert, lyg Sonoflore vadinasi. Norėjau pasiimt fluidą mišriai-riebiai odai, bet tai ~80-90 Lt kainavo, tai gal reikės dovanų užsiprašyt blush2.gif

QUOTE(Magas @ 2008 11 26, 16:57)
mačiau kelis naturalios kosmetikos gamintojų psl, bet kainos ten kremu nuo 90 lt, o pigesnių nebuną  blush2.gif

Dr. Hauschka kremai pas mus 65-75 Lt, taupiai naudojasi.

QUOTE(linarija @ 2008 11 28, 11:05)
Dar buvo užėjus kalba apie Negyvosios jūros purvą. Ir vakar Eurovaistinėje radau, štai tokį: user posted image

Aš tai Negyvosios jūros purvą perku „Operos vaistinėje“, jis tinkamas veidui. O šitas nuotraukoje, man rodos „prifarširuotas“ kažko nelabai gero, kiek domėjausi to gamintojo kosmetika g.gif Tai jau veidui tikrai niekaip.

QUOTE(Odora @ 2008 12 01, 17:20)
sveikos pasigirsiu savo grobiu is norvegijos nors visai nenorvegisku biggrin.gif
orouoste duty free uzmaciau "origins" kosmetikos tai kaip puoliau prie prausikliu cielus du nusipirkau

Aš irgi Origins stendą tyrinėjau iš visų pusių, jau taip patraukliai tie buteliukai ir etiketės atrodė, bet kiek skaičiau, neradau nei vieno tikrai geros sudėties produkto. Kai kurie viso labo neblogi, bet tikrai ne natūralūs schmoll.gif
Atsakyti
Man labai patiko Naked Rescue intense care sampunas, kvepia migdolais wub.gif O kita kuri Naked bandziau didinanti apimti, tai nelabai patiko, nes veliasi plaukai ir kvapas nekoks. schmoll.gif
Beje po jusu info stengiuosi naudoti naturalius produktus.Australian organics sampunas irgi neblogas, bet Naked geresnis.Duso zeles ir losjono, dar skaniai kvepianciu neatrandu, siaip ne taip pribaigiau duso zele Australian organics. Ir isvis cia Anglijoje parduotuvese duso zeliu su geromis sudetimis deficitas, o sampunu Sulfate free dar pora firmu atradau.Taip norisi grizti prie kvapniu prausimosi zeliu, bet tvardausi, pagalvoju kokios jos man kenksmingos doh.gif

Bukite gerutes ir patarkite kokia skaniai kvepiancia duso zele.

Aisku Logona ir Weleda tik per neta galiu uzsisakyti, cia parduotuvese neradau.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 02, 17:04)
man hauschkos prausiklis (cleansing cream) vis delto labiau patinka nei madara putos ax.gif mano irgi misri, bet siuo metu nusausejus...tai zadu pirkti roziu hidrolata. o siaip tikrai vertas demesio hauschkos rinkinukas misriai veido odai, kaip pabandymui, i kuri ir ieina minetas prausiklis, taip pat rejuvenating kauke, kuri irgi verta dideliu pagyrimu zodziu 4u.gif .

O kiek rinkinukas kainuoja? ax.gif Galvoju gal kalėdoms dovanų nupirkt. Aš čia draugui ieškau, bet nesu tikra ar jis tiek rūpinsis savo oda, kad kaukes dėtųsi.
Kai madara ecocert gavo, tai pakeitė pakuotę ir sudėtį - iš skaidrių tapo rudos spalvos putos ir kvapas pakito, man nebelabai patinka, nes odą labiau nudžiovina negu ankstesnės g.gif Vėl teks ieškot kažko naujo arba ieškoti senesnių, kur be sertifikato.
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 12 02, 22:24)

maciau Stratford shopinguose (jei tu londone, aisku biggrin.gif ).

sveiku produktu, papildu ir pan parduotuvese paziurek.
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 12 02, 23:24)

Logona ir weleda labai skanaus kvapo, gerai putoja ir nedžiovina odos ax.gif Jei gyveni uk, gali lavera pažiūrėt, daug įvairių kvapų http://www.soorganic...u...=249&page=1
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 02, 20:41)
is pardaveju nelabai ka isgausi -as ji perku, nes jis labai gerai padeda nuo persalimo.
Kaip sake Laime -tai idealiausias, naudingiausias ir gryniausias -tiek maistui, tiek kosmetikai yra kakavos oksidas -tik valgymui man ji atrodo per brangus. Todel ir pirkau si valgymui, nes jau anksciau esu toki LT pirkus ir tikrai labai padejo, paskui uzveze rafinuoto -tai ji teko i kremus kojoms suvaryti. O jau kremams tai kakavos oksidas yra  biggrin.gif

kazin ar pardavejos zinotu tokias subtilybes, tai jau tikrai smile.gif
as grizus namo palyginsiu abieju sveistu fizines savybes, paciai idomu pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 12 03, 00:24)
Bukite gerutes ir patarkite kokia skaniai kvepiancia duso zele.

Aš irgi siūlau Laverą, virš 20 kvapų visokio gėrio kūno priežiūrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 03, 00:33)
maciau Stratford shopinguose (jei tu londone, aisku  biggrin.gif ).

sveiku produktu, papildu ir pan parduotuvese paziurek.

As ne Londone deja. Oi kiek cia patarimu susilaukiau, aciu labai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, naturalios kosmetikos megejos,

temele seku jau labai seniai, naudoju jau beveik tik naturalia kosmetika, jau ir muiliukus, cia prisiskaiciusi receptu, bandziau prigamint (gavosi faini, tik kad nelabai grazus blush2.gif). smile.gif Aciu aciu!

O dabar pagaliau isdrisau parasyt, nes turiu klausimeli del lupu balzamo gaminimo ir talpinimo. smile.gif Gal isduosit, kur galima gaut biciu vasko (ziurejau prie stoties medaus parduotuveje, bet ten tik kg parduoda, tiek as gal nesunaudosiu) ir mazu dezuciu, kad butu patogios naudoti ir tiktu dovanoms?

Tikiuosi, priimsit mane cia 4u.gif
Atsakyti
merginos, kas turite Roziu hydrolata is KN, ar jis labai smarkiai kvepia? parsisiunciau internetu is UK, tai nu jau toks kvapas stiprus roziu, galva net skaudeti pradeda... doh.gif
Atsakyti