Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Irėja @ 2008 12 01, 15:14)
aš iš KN tai tik levandų hidrolatą naudoju savo mišriai odai. kol šilčiau buvo, tiko idealiai, dabar truputį pleiskanoja veidas, kai pasipurškiu juo.
daugiau veidui iš KN nieko neturiu (kol kas) smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 01, 15:16)
mano sesers odai labai padejo naudojamos priemones is naturaliu -tai nerolio hidrolatas, medetku fitolis, H. cleansing cream, rejuvenating kauke, dabar turi levandu hidrolata. Dabar jos oda tikrai visai grazi, aisku buna ir spuogeliu is visko, bet ji ir maista labai renkasi.

Ačiū už patarimus. Galvoju dabar duoti pabandyti madara putas veidui ir nerolio hidrolatą. Gal padės g.gif Jei ne, tai levandų hidrolatą ir gal kremuko paieškot. unsure.gif
Dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 12 02, 14:42)
Ačiū už patarimus. Galvoju dabar duoti pabandyti madara putas veidui ir nerolio hidrolatą. Gal padės  g.gif Jei ne, tai levandų hidrolatą ir gal kremuko paieškot.  unsure.gif 
Dar kartą ačiū  4u.gif

man hauschkos prausiklis (cleansing cream) vis delto labiau patinka nei madara putos ax.gif mano irgi misri, bet siuo metu nusausejus...tai zadu pirkti roziu hidrolata. o siaip tikrai vertas demesio hauschkos rinkinukas misriai veido odai, kaip pabandymui, i kuri ir ieina minetas prausiklis, taip pat rejuvenating kauke, kuri irgi verta dideliu pagyrimu zodziu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 02 gruodžio 2008 - 17:07
QUOTE(Dovish @ 2008 12 01, 23:47)
Čia bus NaturDerm kosmetika, yra ir Eurovaistinėse, Eurokose 4u.gif

tikrai taip naturderm smile.gif

dabar zadejau nufotkinti origins kosmetikos sudetis:
tiesiog deep cleansing prausiklis
user posted image

prausiklis/kauke/pylingas su baltu moliu
user posted image

o cia man labai patinkantis vienuoliu gamintas lupu balzamas
idesiu irgi sudeti gal kuriai pravers smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Tų origins tai prastos sudėtys schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 12 02, 11:22)
Spėju čia pilstomi aliejai. Panašiai kaip ir Klp aliejų parduotuvėlėje. Ir kainos panašios, sakyčiau net šiek tiek mažesnės.

siandien is alieju parduotuves pasiemiau siek tiek avokadu nerafinuoto -paziuresiu kaip jis. Dar prigriebiau nerafinuoto kakavos sviesto wub.gif , tik mazai grynuju turejau - buciau ne viena pakeli emus blush2.gif

QUOTE(Odora @ 2008 12 02, 17:12)
dabar zadejau nufotkinti origins kosmetikos sudetis:
tiesiog deep cleansing prausiklis

ax.gif kiek sugebejau iziureti -tai nera ji jau labai naturali, taip daug ten visokiu naturaliu ekstraktu, bet kai pirmais Nr. eina sulfatai ir glikoliai, o gale edta ir pan. -tai liudnoka, kai tokius produktus vadina naturaliais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 02, 18:43)
siandien is alieju parduotuves pasiemiau siek tiek avokadu nerafinuoto -paziuresiu kaip jis. Dar prigriebiau nerafinuoto kakavos sviesto  wub.gif , tik mazai grynuju turejau - buciau ne viena pakeli emus  blush2.gif

O kur yra ta alieju parduotuve? ax.gif Cia Vilniuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 02, 18:05)
O kur yra ta alieju parduotuve? ax.gif Cia Vilniuje?  g.gif

Hales turguje, ten uz Snoro kiosko siek tiek i prieki paejus -didelem raidem parasyta
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 02, 18:43)

ax.gif  kiek sugebejau iziureti -tai nera ji jau labai naturali, taip daug ten visokiu naturaliu ekstraktu, bet kai pirmais Nr. eina sulfatai ir glikoliai, o gale edta ir pan. -tai liudnoka, kai tokius produktus vadina naturaliais  verysad.gif

ot sudelis sad.gif
ka man daryt dabar mest naudot atiduot...
niekaip neusgebu visu atsiminti blogieciu, perskaitau ir isgaruoja, parabenus tik atsimenu verysad.gif
Atsakyti
nu va, pagaliau ir lietuvoj radot kakavos sviesto thumbup.gif thumbup.gif

(tik gal jis ne saltuoju budu isgautas, jei jau tinkantis maistui. bent as skirtingiems tikslams perku dvejopa - pigesni tinkanti maistui, ir brangesni isgauta saltuoju budu su islikusiomis gerybemis. abu kvepia. daug nesidomejau.. )
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 12 02, 17:12)

o cia man labai patinkantis vienuoliu gamintas lupu balzamas
idesiu irgi sudeti gal kuriai pravers smile.gif

o kur pirkai sita vazelina?kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 12 01, 15:15)
Ačiū, apsaugojai nuo bereikalingo vaikščiojimo.  4u.gif Bet ryt vistiek ten pat važiuosiu, tai gal gali ką patart?  ax.gif visiškai neišmanau apie mišrią odą

As irgi norejau Madara pasiulyt, pati naudoju misriai odai ir patenkinta rolleyes.gif Cia prausikli ir tonika (pastaraji tai sausai odai pirkau - alkoholio nera), o va kremuka nelabai pati dar atsitaikiau, is meginuku man labai patiko tas Madaros, kur naktinis skaitosi, tokia matine oda padaro bigsmile.gif
Atsakyti
kazkuri gyre dantu pasta su juoduoju muilu? doh.gif ar as cia jau sapnuoju? Kur pirkote ir kiek kainavo?
Atsakyti