Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Wiwa @ 2008 12 19, 09:43)
Sveikos,

mano pirmas susipazinimas su naturalia kuno prieziuros kosmetika yra geras biggrin.gif Naudoju WELEDA Intensive Almond creme veidui, tai labai gerai susigeria, lengvas kvapas ir atrodo nebe taip beria oda, o ji net tvarkosi smile.gif Dar vaikam nupirkau URTEKRAM losjona kunui su medetkomis, tai man paminejo, kad ji galima naudoti ir paciai (ka sekmingai ir darau) ir dar makiazui valyti, tai labai patinka, labai gerai tusa nuvalo, veida, kakla, tai as nuvalius su tuo losjonu po to net vandeniu nenuplaunu veido, nezinau ar gerai darau?  unsure.gif 
O vat dukrai pirkau Urtekram Aloe dartu pasta, tai nei jai nei man nepatinka, nes paskaciau, akd sudety yra kreidos, tai mane labai jos skonis ir kvapas erzina  schmoll.gif  Gal galit patart kokia kita pasta, kurioje nebutu kreidos  4u.gif

an nerealiai patiko weledos dantų pasta su druska, greitas valymas, puikūs rezultatai, mažai andns tereikia, nžn kaip dėl naudojimo mergytei, bet manau tiktų. man kol kas pati keriausia dantų pasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 19, 11:21)
As tai nusipirkau Weledos Druskos dantų pasta, bet man ji tokia bjauri, kad galvoju buvo geresne skoniu Urtecram Dantų pasta su alijošiais. Na del poveikio nei vienos, nei kitos nieko nei gero nei blogo nepastebejau, tik kad abi is skonio bjaurokos  doh.gif . Bet labai nenoriu gruzti prie tu nenaturaliu, kaip Blendamed, Colgate ir t.t. Gal yra dar kokiu naturaliu dantu pastu? O kaip jums poveikis dantu pastu Weledos ir Urtecram?

yra dar DR.Hauschka pastu (neem esu bandzius,dbr kaip tik pribaigineju.patiko biggrin.gif )
yra dar Loognos (bandziau mineraline, na tokia irgi nebloga), bet va Sante pipirmetes man labiau patiko visgi,nors reikejo iprast siek tiek prie skonio blush2.gif
tikrai yra is ko rinktis.
uzeikit i Biobutique parduotuvele wink.gif ten ir Sante ir Logona nemazai rusiu pastu buna.

o as siandien praemiau medimix zaliaji muiliuka.
ne uz ka nepatikesiu,kad jis naturalus.
zalia sintetine ryski ryski spalva ir putoja kaip pasiutes lotuliukas.gif
bet siaip normalus muilas. tik tos 18 zoleliu sudetyje labai jau 'neuztikrintai' skamba...
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 12 18, 21:01)
bet tu tikriausiai ne vilniuj ir pasidalint negalėtum?  ax.gif
Gaminti nesinori, gal yra kvapų namuose jau paruoštų? 

Pati turiu sante, bet nieko ypatingo, norėtųsi riebesnio ir dar blizgi rožinė spalva.
Gal weledos bandyt  g.gif
Dr. Haushka gėris, bet jau gavo vieną priemonę per gimtadienį, nesinori kartotis.

teoriskai, tai galetu balzamas pasiekti vilniu smile.gif (ideciau i bendra siuntini siandien, o vienos nuostabios forumietes deka, tikimes, daiktai gruodzio 23d pasieks vilniu).
bet man atrodo tu nieko daugiau nesisiunti, kazin ar noresi vargti atsiiminedama viena balzama smile.gif

labai noriu pasigirti savo pirkiniais smile.gif isigijau naturalaus tikro silko (muilui bigsmile.gif ), vaniles lazdeliu (kvapas wub.gif ), dar tokio augalo milteliu (be visos naudos odai, mane labiausiai dziugina tai, kad juo galesiu naturaliai nudazyti muila), nu ir dar siokiu tokiu smulkmenu muilo gamybai clap.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 12 18, 17:20)
ka jame raso? ax.gif

Aptaria praėjusius metus ir rašo naujienas biggrin.gif
Kalėdoms siūlome mažytes progines mūsų populiariausių produktų pakuotes (parduodame po 2 vnt. pasirinktinai):
• nerafinuotas sviestmedžių aliejus 25g – 15Lt
• nerafinuotas kokosų aliejus 30ml – 16Lt
• Monoi de Tahiti A.O. VANILLA 30ml – 29Lt
• Monoi de Tahiti A.O. TIARE 30ml – 14Lt

Jaukiai ir sveikai namų atmosferai kurti siūlome žvakes iš ekologiško sojų vaško su grynais eteriniais aliejais; nuo 12Lt:
•
Papildėme savo eterinių aliejų kolekciją:
• karčiųjų apelsinų eterinis aliejus, 14Lt/5ml
• laurenių/litsea cubeba eterinis aliejus, 14Lt/5ml
• fragonia eterinis aliejus 45Lt/3ml
• kmyninių kuminų eterinis aliejus, 19Lt/5ml
• elemi/kvapiųjų kanarių eterinis aliejus, 13Lt/5ml
• ravintsara/kamparinių cinamonų eterinis aliejus, 25Lt/5ml
• ravensarų eterinis aliejus, 25Lt/ml
• mėtinių eukaliptų/eucalyptus dives eterinis aliejus, 17Lt/5ml

Nauji G.Mojay aromaterapiniai mišiniai:
• žadinantis /”Energize”, 31Lt/5ml
• harmonizuojantis/”Harmonize”, 40Lt/5ml

Nauji nerafinuoti baziniai aliejai:
• Avokadų ekologiškas nerafinuotas aliejus, 30lt/30ml
• Argano ekologiškas nerafinuotas aliejus, 45lt/30ml
• Graikinių riešutų nerafinuotas ekologiškas aliejus

Vėl turime kalio alūno dezodoruojančių akmenėlių, nuo 32Lt

KVAPNIŲ JUMS ŠVENČIŲ IR VISŲ ATEINANČIŲ METŲ!!!
Gruodžio mėnesį salonas “Aromata mirabilia” dirba I-V nuo 11 iki 19val., VI nuo 11 iki 16val.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 19, 10:23)
zalia sintetine ryski ryski spalva ir putoja kaip pasiutes  lotuliukas.gif
bet siaip normalus muilas. tik tos 18 zoleliu sudetyje labai jau 'neuztikrintai' skamba...

dazniausiai spalvos ir isduoda biggrin.gif kai pamatai parasyta 'naturalus' ant kokio neoniskai salotinio muilo, tai sypsena sukelia smile.gif
naturaliom priemonem sunkoka spalva grazia isgauti.. ir net kai kazkas pavyksta smile.gif , ta spalva dazniausiai buna su laiku blunkanti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 12 19, 08:43)
Gal galit patart kokia kita pasta, kurioje nebutu kreidos  4u.gif

g.gif o buna naturaliu pastu ne kreidos padrindu?

QUOTE(Sultry @ 2008 12 19, 11:23)

blink.gif ar mes apie ta pati muila kalbam? Man tai to muilo spalva labai naturaliai atrodo, sutrintu zoleliu "sulciu" spalva

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 19, 12:32)
isigijau naturalaus tikro silko (muilui  bigsmile.gif ),

o ka su juo darysi?
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 19, 13:23)
yra dar DR.Hauschka pastu (neem esu bandzius,dbr kaip tik pribaigineju.patiko  biggrin.gif )
yra dar Loognos (bandziau mineraline, na tokia irgi nebloga), bet va Sante pipirmetes man labiau patiko visgi,nors reikejo iprast siek tiek prie skonio  blush2.gif
tikrai yra is ko rinktis.
uzeikit i Biobutique parduotuvele wink.gif ten ir Sante ir Logona nemazai rusiu pastu buna.

Aciu labai, bandysiu uzeiti i Biobutique parduotuvele ir issirinkti dantu pasta.
Atsakyti
sakykit, gal organizuojamas koks uzsakymas is internetiniu parduotuviu? labai reiketu hauschkos keliu daikciuku ir dekoratyvine jau baigias. kazkaip nebesigirdi uzsakinejimu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 19 gruodžio 2008 - 16:09
QUOTE(Odora @ 2008 12 19, 16:40)
sakykit, gal organizuojamas koks uzsakymas is internetiniu parduotuviu? labai reiketu hauschkos keliu daikciuku ir dekoratyvine jau baigias. kazkaip nebesigirdi uzsakinejimu  ax.gif

o hauschkos galima internetu užsisakyt? g.gif nu nu, pasufleruoit kur. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 12 19, 15:40)
sakykit, gal organizuojamas koks uzsakymas is internetiniu parduotuviu? labai reiketu hauschkos keliu daikciuku ir dekoratyvine jau baigias. kazkaip nebesigirdi uzsakinejimu  ax.gif

sian kaip tik uzsakyma padare, dar is summer laukiame, tad kaip ir turbut nelabai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 19, 17:17)
o hauschkos galima internetu užsisakyt?  g.gif  nu nu, pasufleruoit kur.  ax.gif  4u.gif

zvilgterk pirma psl sios temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 19, 16:02)
g.gif  o buna naturaliu pastu ne kreidos padrindu?
blink.gif  ar mes apie ta pati muila kalbam? Man tai to muilo spalva labai naturaliai atrodo, sutrintu zoleliu "sulciu" spalva
o ka su juo darysi?

apie ta pati muila kalbam. ta zalia man i naturalia nepanasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 19, 18:11)
apie ta pati muila kalbam. ta zalia man i naturalia nepanasi  blush2.gif

man ta zalia irgi kazkaip nekliuvo biggrin.gif
Atsakyti