Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Vergine @ 2008 12 18, 00:34)

Aga,Vergine,parasyk kainytes ax.gif
Norejau parasyt apie ta duso zele is Rimi ax.gif Man patinka biggrin.gif Pirma karta kai prausiausi pyliau ant masazines pirstines-visai nesuputojo verysad.gif ,bet sekanti karta uzsipyliau ant paprastos kempines ir thumbup.gif Labai gerai putoja,maloniai kvepia ir nesausina visiskai odos.Kvapas tai toks svelnus,mielas,noretusi,kad issilaikytu ilgiau,bet kadangi nera sintetiniu parfumu,tai tenka megautis tik prausiantis rolleyes.gif Su Natura Siberica sampunu medaus plaukams galva ploviau tik du kartus-tai labai bijau ka ir sakyt,pirma karta nelikau suzaveta,elektrinosi plaukai,o va siandien issiploviau ir visai kitas vaizadas-plaukai minksti,siektiek papure,nesielektrina,gerai sukuojasi be jokiu balzamu.Sampunas gerai putoja ir kvepia sermuksnem smile.gif
Atsakyti
Noriu konsultacijos ax.gif Sesė kalėdom užsiprašė lūpų balzamo, ne vaisinio. Kokius naudojat? Gal žinot kur rasti jau paruoštų, maždaug už kokią kainą, o gal tiktų koks kietas aliejus? Tuomet jį supilčiau į gražią metalinę dekoruotą dėžutę. g.gif Būčiau dėkinga už konsultaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 12 18, 20:52)
Noriu konsultacijos  ax.gif Sesė kalėdom užsiprašė lūpų balzamo, ne vaisinio. Kokius naudojat? Gal žinot kur rasti jau paruoštų, maždaug už kokią kainą, o gal tiktų koks kietas aliejus? Tuomet jį supilčiau į gražią metalinę dekoruotą dėžutę.  g.gif Būčiau dėkinga už konsultaciją  4u.gif

Išsukamų yra ir Weledos, ir Sante, ir Logona, ir Dr.Hauschka. O jeigu daryti pačiai, tada galima būtų, tarkim, sviestmedį maišyti su kokiu skystu aliejumi (pvz, migdolų), dėti bičių vaško ir nevaisinių ea biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2008 12 18, 09:13)
gal kartais bandytas? ax.gif

Pati tai tikrai nebandžiau biggrin.gif Nebandytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 18 gruodžio 2008 - 21:15
QUOTE(Dovish @ 2008 12 18, 22:13)
Išsukamų yra ir Weledos, ir Sante, ir Logona, ir Dr.Hauschka. O jeigu daryti pačiai, tada galima būtų, tarkim sviestmedį maišyti su kokių skystų aliejumi, dėti bičių vaško ir nevaisinių ea biggrin.gif  4u.gif

man asmeniškai weledos balzamas labai lūpas išsausino, nors kiti produktai labai tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 12 18, 20:52)
Noriu konsultacijos  ax.gif Sesė kalėdom užsiprašė lūpų balzamo, ne vaisinio. Kokius naudojat? Gal žinot kur rasti jau paruoštų, maždaug už kokią kainą, o gal tiktų koks kietas aliejus? Tuomet jį supilčiau į gražią metalinę dekoruotą dėžutę.  g.gif Būčiau dėkinga už konsultaciją  4u.gif

AS turiu dr.Hauschkos tepama pirstu-tai man patinka,tikrai nesausina lupu,kvepia man asmeniskai rozem ir kainuoja 30lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 18, 21:15)
man asmeniškai weledos balzamas labai lūpas išsausino, nors kiti produktai labai tiko  thumbup.gif

Man atvirkščiai - vienas iš geriausių turėtų lūpų balzamų thumbup.gif

QUOTE(Ajile @ 2008 12 18, 21:22)
AS turiu dr.Hauschkos tepama pirstu-tai man patinka,tikrai nesausina lupu,kvepia man asmeniskai rozem ir kainuoja 30lt  4u.gif

Aš turiu Dr.Hauschka išsukamą balzamą. Gerai drėkina, pablizgina lūpas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 12 18, 19:52)

as per daug prisigaminau - galiu dalintis biggrin.gif

o siaip, taip, galima ir paprasta taukmedi ar kakavos sviesta naudot.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 18, 21:56)
as per daug prisigaminau - galiu dalintis  biggrin.gif

o siaip, taip, galima ir paprasta taukmedi ar kakavos sviesta naudot.

bet tu tikriausiai ne vilniuj ir pasidalint negalėtum? ax.gif
Gaminti nesinori, gal yra kvapų namuose jau paruoštų?

Pati turiu sante, bet nieko ypatingo, norėtųsi riebesnio ir dar blizgi rožinė spalva.
Gal weledos bandyt g.gif
Dr. Haushka gėris, bet jau gavo vieną priemonę per gimtadienį, nesinori kartotis.
Atsakyti
Gal kas nors galėtų pakomentuoti Urtekram chna? Labai susigadinau plaukus cheminiais dažais, norėčiau augaliniais nusidažyti, bet bijaum kad „neims“ cheminiais dažytų plaukų ir ryža spalva gausis. Gal Urtekram ne tokį ryžą atspalvį duoda? Ar stiprina plaukus taip pat, kaip paprasta chna?
Atsakyti
Padekit man issiaiskint kas cia do daiktas. Vokiskai visai nesprechinu.
depiliacijai
Atsakyti
Sveikos,

mano pirmas susipazinimas su naturalia kuno prieziuros kosmetika yra geras biggrin.gif Naudoju WELEDA Intensive Almond creme veidui, tai labai gerai susigeria, lengvas kvapas ir atrodo nebe taip beria oda, o ji net tvarkosi smile.gif Dar vaikam nupirkau URTEKRAM losjona kunui su medetkomis, tai man paminejo, kad ji galima naudoti ir paciai (ka sekmingai ir darau) ir dar makiazui valyti, tai labai patinka, labai gerai tusa nuvalo, veida, kakla, tai as nuvalius su tuo losjonu po to net vandeniu nenuplaunu veido, nezinau ar gerai darau? unsure.gif
O vat dukrai pirkau Urtekram Aloe dartu pasta, tai nei jai nei man nepatinka, nes paskaciau, akd sudety yra kreidos, tai mane labai jos skonis ir kvapas erzina schmoll.gif Gal galit patart kokia kita pasta, kurioje nebutu kreidos 4u.gif
Atsakyti
As tai nusipirkau Weledos Druskos dantų pasta, bet man ji tokia bjauri, kad galvoju buvo geresne skoniu Urtecram Dantų pasta su alijošiais. Na del poveikio nei vienos, nei kitos nieko nei gero nei blogo nepastebejau, tik kad abi is skonio bjaurokos doh.gif . Bet labai nenoriu gruzti prie tu nenaturaliu, kaip Blendamed, Colgate ir t.t. Gal yra dar kokiu naturaliu dantu pastu? O kaip jums poveikis dantu pastu Weledos ir Urtecram?
Atsakyti