Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2008 12 16, 13:30)
as uzsiregistravus, bet man pranesimu nesiuncia unsure.gif

na as tik viena irgi esu gavus.. rudeny apie seminarus smile.gif

QUOTE(Sultry @ 2008 12 16, 16:21)
mergaites,jau turbut kazka maisau,bet kokia nat.kosmetikos parduotuvele yra Panoramoj?  ax.gif

Bioboutique yra.. ir dar yra kazkokia (gal Nikovita g.gif ) nebeprisimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 16, 17:34)
jei tu vilniete:

firmos- logona, sante (CUP, 5a. Biobutique), weleda(vaistines, uzupio g. 4), urtekram (uzupio g. 4), dr. Hauschka (stepono g. 6), Natura siberica (norfos, kosmada). daugiau nesu pirkus kitose vietose Vilniuje... znau,kad dar kazkur yra prancuziskos nat.kosmetikos kioskelis,bet nepamenu,kuriam prekybcentry ir kokiom firmom prekiauja.Vergine tiksliau gali pasakyt wink.gif
sekmes ieskant sampuno wink.gif

Paneveziete blush2.gif
***** panos kaip uzkabinot thumbup.gif Turesit nauja drauge blush2.gif Teks nemazai mane ismokyti rolleyes.gif Kolkas viskas painiojasi,bet dar tik 10 pzl skaitau,o galimybiu ilgai sedet neturiu,nes dukryte maza ax.gif Beje to SLS net dukrytes sampune yra doh.gif O kuo sita medziaga kenkia zmogui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2008 12 16, 21:31)
Paneveziete  blush2.gif 
***** panos kaip uzkabinot  thumbup.gif  Turesit nauja drauge  blush2.gif  Teks nemazai mane ismokyti  rolleyes.gif  Kolkas viskas painiojasi,bet dar tik 10 pzl skaitau,o galimybiu ilgai sedet neturiu,nes dukryte maza  ax.gif  Beje to SLS net dukrytes sampune yra  doh.gif  O kuo sita medziaga kenkia zmogui?  g.gif

kurios temos 10 puslapi skaitai? biggrin.gif cia jau 16 tema thumbup.gif
SLS lygtai sukelia alergijas
Atsakyti
Prduotuvėlė būtų Klaipėdoje ...čia irgi šio gėrio labai trūksta ax.gif

na tai siuntimas jums nekainuotų - pirktumėte Lietuvoje iš www.biolinija.lt 4u.gif

na šios kosmetikos kainos nėra iš mažųjų, bet ir nebus gerokai didesnės nei dabar Lietuvoje pasiekiamų natūralių produktų....

Atsakyti
Sitie Earthbound Organic ax.gif labai viliojanciai atrodo. jei butu tikrai pirkciau
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 16, 14:12)
Merginos, jei kuri noretu pabandyti muilu, kuriu foto buvau ikelus, galeciau ideti sia savaite i siuntini - turiu kelis 'atliekamus'  smile.gif

ir as noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
gal kuri zinote kokius produktus sudarytu KN sokoladine linija, kuria bus galima gamintis po nauju metu ax.gif
Atsakyti
Labas, gavau dovanu Omnia botanica sampuna ir balzama plaukuciams, labai noreciau, kad pakomentuotumet sudeti. matau kad yra parfumo, taciau visi kiti nelabai girdeti g.gif idomu, ar nera daugiau sh prideta. o ant pakuotes raso 100 % naturale g.gif

http://www.ipix.lt/desc/28894296/
Atsakyti
kaip ir žadėjau, nusipirkau šiandien didelį butelaitį Druide leave-in kondicionieriaus plaukams. gavosi 10-ies Lt nuolaida thumbup.gif

ale jau Vergine kolegė doh.gif kažką kramtydama mane aptarnavo. kai susimokėjau, galvoju, gal kokį mėginuką pasiūlys. nieko. numykiau "gal kokį mėginuką galit pridėt ... šventėms" smile.gif atsakymas: "nėra." taškas blink.gif taip ir nuėjau išsižiojus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 16 gruodžio 2008 - 23:07
QUOTE(Palomina @ 2008 12 16, 21:58)
kurios temos 10 puslapi skaitai?  biggrin.gif  cia jau 16 tema  thumbup.gif
SLS lygtai sukelia alergijas

Sitos blush2.gif Visu perskaityti ir sekti sita tema,turbut nelabai laiko atrasiu,bet cia tikrai noreciau su jumis draugauti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurute...: 17 gruodžio 2008 - 09:25
QUOTE(Laurute... @ 2008 12 16, 22:31)

***** panos kaip uzkabinot  thumbup.gif  Turesit nauja drauge  blush2.gif  Teks nemazai mane ismokyti  rolleyes.gif  Kolkas viskas painiojasi,bet dar tik 10 pzl skaitau,o galimybiu ilgai sedet neturiu,nes dukryte maza  ax.gif  Beje to SLS net dukrytes sampune yra  doh.gif  O kuo sita medziaga kenkia zmogui?  g.gif

Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate (SLS, natrio sulfatas, lauril(lauret)sulfatas)
Jūs niekada nepamatysite šių medžiagų reklamos, nes apie jų toksinį poveikį parašyta daug tomų specialios literatūros. Matyt, pats pavojingiausias iš 884 odos ir plaukų priežiūros priemonių ingradientų.

Daugiau apie kenksmingas medžiagas rasi čia.
Dar čia
Kai aš atradau informacijos apie natūralia kosmetiką, puoliau skaityt turimų priemonių sudėtis. Tai pirmoji reakcija buvo lygiai tokia pat kaip tavo kai perkaičiau dukrytės šampūno sudėtį blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 17 gruodžio 2008 - 10:41
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 16, 22:57)
gal kuri zinote kokius produktus sudarytu KN sokoladine linija, kuria bus galima gamintis po nauju metu  ax.gif

Man irgi šitas dalykas įdomu ax.gif

QUOTE(Amellie @ 2008 12 16, 22:57)
Labas, gavau dovanu Omnia botanica sampuna ir balzama plaukuciams, labai noreciau, kad pakomentuotumet sudeti. matau kad yra parfumo, taciau visi kiti nelabai girdeti  g.gif idomu, ar nera daugiau sh prideta. o ant pakuotes raso 100 % naturale  g.gif

Buvo kalbėta apie Omnia botanica kaip apie gerą kosmetiką 4u.gif
Atsakyti