Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 15, 12:43)
Taaip, mėgstu grubius šveitiklius

drinks_cheers.gif as irgi
net veida normaliai papylinu smile.gif nors aisku ne karta esu skaicius ir tokia nuomone, kad tai nesveika..

Merginos, jei kuri noretu pabandyti muilu, kuriu foto buvau ikelus, galeciau ideti sia savaite i siuntini - turiu kelis 'atliekamus' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 16, 14:12)
Merginos, jei kuri noretu pabandyti muilu, kuriu foto buvau ikelus, galeciau ideti sia savaite i siuntini - turiu kelis 'atliekamus'  smile.gif

noriu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 16 gruodžio 2008 - 15:09
QUOTE(Monica @ 2008 12 13, 11:29)
Informuota Sultry, užsukau į Cupą naujienų apžiūrėti ax.gif .Tai maloniai nustebino, kad Eco ir Bentley kainos neaukštos, šampūnai tik 22, 25 Lt.Reiks ką nors išbandyti.O va Sophyto tai ohoho kainelės:5 lapukai kaukės -118 Lt blink.gif

Taip pat 3 a. atsidarė prieskonių be mononatrio gl. salelė.Atrodo ten tokie patys prieksoniai kaip ir Aliejų pard., bet brangesni: visi kainuoja 8,50 už 100 g

Buvau ir BB.Sultry, bet jokio Florame drėkiklio su šaltalankiais ten nėra, negavę iš prancūzų prekių...Yra Logonos fluidas su šalt., aš jį turiu, gal tą bandei?.Dar Madara pradėjo prekiauti BB smile.gif

kas per firma sophyto? ka gero jie turi pasirinkime savo..? blush2.gif
gali but kad ten logonos buvo,kur man tepe pabandymui. pati neturiu tokio blush2.gif
QUOTE(Palomina @ 2008 12 13, 19:54)
praslaviau pardas ir as siek tiek  biggrin.gif

buvau VCUP'e Bioboutique.. ejau su tikslu nusipirkt Sante sampuna su aplesinais ir Sante Brilliant Care balzama.. na tai sampuna gavau, o balzamo ne.. dar muilu dovanoms pripirkau is ten pat.. pirkau 2 su apelsinais, 1 su anyzium, 1 su sokoladu.. kvapai nerealus  wub.gif
dar VCUP'e Bentley muila su cinamonu nupirkau (irgi bus dovanai)

taigi, kadangi VCUP'e negavau balzamo plaukams, tai teko vaziuot i Panorama.. ten gavau  thumbup.gif  bet paskutini nuciupau... ir vel neatsispyriau muilui  lotuliukas.gif  nusipirkau si kart sau - su ozkos pienu, medum ir egzotiskais prieskoniais - cinamonas, imbieras, gvazdikeliai ir t.t. (cia vienas muilas).. kvapas nerealus  wub.gif  toks kaledinis  smile.gif
dar dovanai pirkau Logona sampuna su dilgelem..
vis gi bandau pripratint zmones prie naturalios kosmetikos  biggrin.gif  na ir aisku dovanom bus dar tie mano praeitos savaites gaminiai (kremai, balzamai ir t.t.)

mergaites,jau turbut kazka maisau,bet kokia nat.kosmetikos parduotuvele yra Panoramoj? ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 16, 16:12)
drinks_cheers.gif as irgi
net veida normaliai papylinu  smile.gif nors aisku ne karta esu skaicius ir tokia nuomone, kad tai nesveika..

Merginos, jei kuri noretu pabandyti muilu, kuriu foto buvau ikelus, galeciau ideti sia savaite i siuntini - turiu kelis 'atliekamus'  smile.gif

as ir priglausciau koki butinai ax.gif kaip ir kiek tau pinigeliu pervest...? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 16 gruodžio 2008 - 15:22
sveikos, penktadieni apsilankiau pas elyte veido valymui smile.gif nu tiesa pasakius labai patiko, net atsigavau po visu tu kompresiuku, patepimo situo anua patrynimo dar kazkuo jau skaiciu tikrai pameciau kiek ka dare smile.gif tik atsimenu kompresiukus su levandomis biggrin.gif ir peciu masaza smile.gif kaip pasakojo kazkori lova sildoma guli sau siltai uzklota ir apie tave krapstosi smile.gif tik kaina paskutini kart ar nebuvo 90lt? nes as tai sumokejau 120lt primygtinai rekomendavo nusipirkti ampules (nepamenu pavadinimo) panaudoti veido odai, bet jau brangumas! pakuote virs 200lt as pirkau 10ampuliu - 50lt, dar rekomendavo rejunavating ar kaip ten ji kauke pamaisant su veido aliejuku teptis kad ir dienai, ir isvis sake mano visos odos bedos su ugnies pradu susije tad reiktu naudot zalsvu spalvu kosmetika (na nedekoratyvine, bet tarkim zalio molio kaukes) ir maisto daugiau kuris ta ugni nugesintu, na daug visko priplepejom, siaip kiek suprantu ji daug vadovaujasi ajurvediniais principais ir daug priemoniu pagal tai parenka, dar tiesa hauschkos molio meginuka dovanu gavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 16 gruodžio 2008 - 16:23
Sveikutes 4u.gif Skaitau nuo pradziu ir nusprendziau paklausti jusu kur galeciau isigyti naturalu sampuna ir dantu pasta nesisiusdama? ir kokie ju pavadinimai. Gal vaistinese kokiu nors yra?
Einu skaityti toliau nuo ten kur baigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2008 12 16, 18:26)
Sveikutes  4u.gif  Skaitau nuo pradziu ir nusprendziau paklausti jusu kur galeciau isigyti naturalu sampuna ir dantu pasta nesisiusdama? ir kokie ju pavadinimai. Gal vaistinese kokiu nors yra?
Einu skaityti toliau nuo ten kur baigiau  ax.gif

jei tu vilniete:

firmos- logona, sante (CUP, 5a. Biobutique), weleda(vaistines, uzupio g. 4), urtekram (uzupio g. 4), dr. Hauschka (stepono g. 6), Natura siberica (norfos, kosmada). daugiau nesu pirkus kitose vietose Vilniuje... znau,kad dar kazkur yra prancuziskos nat.kosmetikos kioskelis,bet nepamenu,kuriam prekybcentry ir kokiom firmom prekiauja.Vergine tiksliau gali pasakyt wink.gif
sekmes ieskant sampuno wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 16, 16:34)
jei tu vilniete:

firmos- logona, sante (CUP, 5a. Biobutique), weleda(vaistines, uzupio g. 4), urtekram (uzupio g. 4), dr. Hauschka (stepono g. 6), Natura siberica (norfos, kosmada). daugiau nesu pirkus kitose vietose Vilniuje... znau,kad dar kazkur yra prancuziskos nat.kosmetikos kioskelis,bet nepamenu,kuriam prekybcentry ir kokiom firmom prekiauja.Vergine tiksliau gali pasakyt wink.gif
sekmes ieskant sampuno wink.gif

www.biolinija.lt Klaipėdoje ir visoje Lietuvoje - Eubiona šampūnai 4u.gif

Beje, merginos, norėčiau atlikti mažytę apklausėlę - ar domintų tokia kosmetika www.earthbound.co.uk - turime planų atvežti į Lietuvą... ten labai faini kremukai natūralūs natūralūs....
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2008 12 16, 18:05)
Beje, merginos, norėčiau atlikti mažytę apklausėlę - ar domintų tokia kosmetika www.earthbound.co.uk - turime planų atvežti į Lietuvą... ten labai faini kremukai natūralūs natūralūs....

Na atrodo tai labai viliojančiai ta kosmetika biggrin.gif O jūsų parduotuvė tik internete veikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 16 gruodžio 2008 - 18:56
QUOTE(limbi @ 2008 12 16, 18:56)
Na atrodo tai labai viliojančiai ta kosmetika biggrin.gif O jūsų parduotuvė tik internete veikia? g.gif

na, sandėliukas yra namuose 4u.gif "Gyva" parduotuvytė kol kas mūsų svajonėse.....
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2008 12 16, 20:03)
na, sandėliukas yra namuose 4u.gif  "Gyva" parduotuvytė kol kas mūsų svajonėse.....

o kur ,,gyva'' parduotuve svajojate steigti? ax.gif kaune labai truksta ,,naturaliu'' parduotuviu smile.gif siaip tai labai simpatiskai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2008 12 16, 20:05)
www.biolinija.lt Klaipėdoje ir visoje Lietuvoje - Eubiona šampūnai 4u.gif

labai viliojanciai ten viskas atrodo smile.gif kazi kiek atsiuntimas i Lt kainuotu?
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2008 12 16, 18:05)

atrodo gražiai 4u.gif domintų. aišku, svarbu, kokios kainos būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 16 gruodžio 2008 - 20:03