QUOTE(Monica @ 2008 12 13, 11:29)
Informuota Sultry, užsukau į Cupą naujienų apžiūrėti
.Tai maloniai nustebino, kad Eco ir Bentley kainos neaukštos, šampūnai tik 22, 25 Lt.Reiks ką nors išbandyti.O va
Sophyto tai ohoho kainelės:5 lapukai kaukės -118 Lt
Taip pat 3 a. atsidarė prieskonių be mononatrio gl. salelė.Atrodo ten tokie patys prieksoniai kaip ir Aliejų pard., bet brangesni: visi kainuoja 8,50 už 100 g
Buvau ir BB.
Sultry, bet jokio Florame drėkiklio su šaltalankiais ten nėra, negavę iš prancūzų prekių...Yra Logonos fluidas su šalt., aš jį turiu, gal tą bandei?.Dar Madara pradėjo prekiauti BB
kas per firma sophyto? ka gero jie turi pasirinkime savo..?
gali but kad ten logonos buvo,kur man tepe pabandymui. pati neturiu tokio
QUOTE(Palomina @ 2008 12 13, 19:54)
praslaviau pardas ir as siek tiek
buvau VCUP'e Bioboutique.. ejau su tikslu nusipirkt Sante sampuna su aplesinais ir Sante Brilliant Care balzama.. na tai sampuna gavau, o balzamo ne.. dar muilu dovanoms pripirkau is ten pat.. pirkau 2 su apelsinais, 1 su anyzium, 1 su sokoladu.. kvapai nerealus
dar VCUP'e Bentley muila su cinamonu nupirkau (irgi bus dovanai)
taigi, kadangi VCUP'e negavau balzamo plaukams, tai teko vaziuot i
Panorama.. ten gavau
bet paskutini nuciupau... ir vel neatsispyriau muilui
nusipirkau si kart sau - su ozkos pienu, medum ir egzotiskais prieskoniais - cinamonas, imbieras, gvazdikeliai ir t.t. (cia vienas muilas).. kvapas nerealus
toks kaledinis
dar dovanai pirkau Logona sampuna su dilgelem..
vis gi bandau pripratint zmones prie naturalios kosmetikos
na ir aisku dovanom bus dar tie mano praeitos savaites gaminiai (kremai, balzamai ir t.t.)
mergaites,jau turbut kazka maisau,bet kokia nat.kosmetikos parduotuvele yra Panoramoj?
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 16, 16:12)
as irgi
net veida normaliai papylinu
nors aisku ne karta esu skaicius ir tokia nuomone, kad tai nesveika..
Merginos, jei kuri noretu pabandyti muilu, kuriu foto buvau ikelus, galeciau ideti sia savaite i siuntini - turiu kelis 'atliekamus'
as ir priglausciau koki butinai
kaip ir kiek tau pinigeliu pervest...?