Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(dzemute @ 2008 12 14, 22:32)
o kiek tu moki uz sita 150g ir ten naturalus? as su maximine sian ant sausu plauku tepiau tai nenusidaze man, o ant slapiu gerai nusidazo  unsure.gif

apie 4 Lt. sudėtis: iranietiška natūrali chna, Negyvosios jūros mineralai. taip parašyta, o kas ten žino smile.gif gamintojas "Fitokosmetik". popierinė celofanuota dėžutė, viduj du pakeliai po 75 g.

va čia matosi, kokie pakeliai. tik ten rašo, kad po 125 g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 14 gruodžio 2008 - 22:42
QUOTE(Palomina @ 2008 12 14, 20:41)
truputi veliau galesiu nufotkint ir ikelt foto  mirksiukas.gif
gamintojas - lemurija

4u.gif jauciu skaniai kvepet turetu wub.gif o sitie po kiek? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 14, 12:35)
greiciau kaip bazini alieju naudot, tik gal praskiest su dar vienu baziniu aliejum reikia  g.gif  kad misinukas butu..

nieko nereikia skiesti- ji puikiai galima tepti ant veido, nes tokia jo paskirtis ax.gif , bet taip -ji galima ir maisyti su kitais aliejais, kaip ir kitus augalinius

QUOTE(Dorela @ 2008 12 14, 13:37)
beda ta, eteriniu alieju 5ml man labai greitai baigiasi sad.gif pvz rozmarinu palasinau keleta kartu i plauku kauke, kuno alieju, sampuna ir tuscia...  blush2.gif

kai kuriu EA po 10 ml turi "Meta"- kai kurie ju sertifikuoti- kuno prieziurai tinka
O siaip tai tie po 5 ml pas visas gan greitai sueina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 13, 20:58)
Štai toks 4u.gif
user posted image

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kokia nauda iš užsiregistravimo KN puslapyje? Man viskas atrodo taip pat, kai prisijungiu ax.gif
Beje, gal kuri turite levandų pagalvėlę ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 14 gruodžio 2008 - 23:23
QUOTE(Dovish @ 2008 12 14, 23:22)
Merginos, o kokia nauda iš užsiregistravimo KN puslapyje? Man viskas atrodo taip pat, kai prisijungiu ax.gif

man atrodo kad prisiregistravus beveik visu produktu (pvz EA) kainas matai, o neprisiregistravus - nea schmoll.gif

beja, kokias nuolaidas gauna klientai praeje KN kursus? ax.gif (kazkur skaiciau, kad kazkokias nuolaidas tikrai gauna blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 14, 23:43)
4u.gif jauciu skaniai kvepet turetu wub.gif o sitie po kiek? 4u.gif

aha kvepia tikrai skaniai.. kaina 12 lt uz muiliuka

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 14, 23:46)
nieko nereikia skiesti- ji puikiai galima tepti ant veido, nes tokia jo paskirtis  ax.gif , bet taip -ji galima ir maisyti su kitais aliejais, kaip ir kitus augalinius
kai kuriu EA po 10 ml turi "Meta"- kai kurie ju sertifikuoti- kuno prieziurai tinka
O siaip tai tie po 5 ml pas visas gan greitai sueina  drinks_cheers.gif

aha zinosiu del fitolio 4u.gif
o EA ir man labai greit baigiasi doh.gif

QUOTE(Dovish @ 2008 12 15, 00:22)
Beje, gal kuri turite levandų pagalvėlę ? rolleyes.gif

na as irgi vis galvodavau galvodavau biggrin.gif nes nieko nesiskiria ar uzsiregistravus ar ne.. tik.. uzsiregistravusiems atsiuncia pranesima jei kada koks naujas seminaras bus (o puslapy dar ner paskelbta), tai taip spejam jei norim uzsiregistruoti biggrin.gif

QUOTE(Dorela @ 2008 12 15, 00:46)
man atrodo kad prisiregistravus beveik visu produktu (pvz EA) kainas matai, o neprisiregistravus - nea  schmoll.gif

beja, kokias nuolaidas gauna klientai praeje KN kursus?  ax.gif (kazkur skaiciau, kad kazkokias nuolaidas tikrai gauna blush2.gif )

nuolaidu kortele gaut galima du seminarus isklausius.. as tai neturiu unsure.gif bet nuolaida tai nemaza tikrai.. bet kiek tiksliai tai negaliu pasakyt.. neisidemejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 14, 20:16)
Ta porga norėčiau pasakyti peikiamąjį žodį apie šios firmos šveitiklį. Na, nušveist lyg ir nušveičia, jeigu žiūrėtume į funkcijas, tai jos kaip ir atliekamos, tačiau man bent, asmeniškai, šveitiklis yra labai baisaus kvapo blush2.gif Ir nelabai malonios konsistencijos. Nei su plikom rankom šveistis (kaip klijai toks.. slidinėja ir tiek), nei su šveitimo pirštinėm (šveičiamosios dalelės pasimeta tarp audinio, todėl reikia nemažą kiekį užsipilti).

Pigus variantas, bet ne geriausias. Nesulaukiu Logonos "Tropic" parvykstant, bus įdomu g.gif

Ot ir va kokie žmonės skirtingi: vat pvz. man kvapas išvis neužkliuvo, šveitiklis labai patiko (kažkaip nejutau nei klijų konsistencijos, nei problemų su kempine šveičiantis turėjau), tik gal šis šveitiklis ne toms, kad mėgsta grubesnius - na jis toks labai labai švelnus.
Nors antra vertus, man pvz. ir sviestmedis nesmirda, netgi kvepia blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 15, 09:58)
aha kvepia tikrai skaniai.. kaina 12 lt uz muiliuka
nuolaidu kortele gaut galima du seminarus isklausius.. as tai neturiu  unsure.gif  bet nuolaida tai nemaza tikrai.. bet kiek tiksliai tai negaliu pasakyt.. neisidemejau  blush2.gif

Muiliukų ir aš noriu 4u.gif
O dėl KN nuolaidos, tai bijau sumeluoti, bet rodos, išklausius du seminarus būtų 20 proc. nuolaida. ax.gif
Atsakyti
Sakykite,o KN jau prasidejo kokios tai kaledines nuolaidos? Ar tokios buna?
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 15, 09:46)
Ot ir va kokie žmonės skirtingi: vat pvz. man kvapas išvis neužkliuvo, šveitiklis labai patiko (kažkaip nejutau nei klijų konsistencijos, nei problemų su kempine šveičiantis turėjau), tik gal šis šveitiklis ne toms, kad mėgsta grubesnius - na jis toks labai labai švelnus.

Taaip, mėgstu grubius šveitiklius, tiesą sakant blush2.gif Kolkas dar bandymų kelyje esu, kalbant apie natūralius.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 15, 08:58)
na as irgi vis galvodavau galvodavau  biggrin.gif  nes nieko nesiskiria ar uzsiregistravus ar ne.. tik.. uzsiregistravusiems atsiuncia pranesima jei kada koks naujas seminaras bus (o puslapy dar ner paskelbta), tai taip spejam jei norim uzsiregistruoti  biggrin.gif

as uzsiregistravus, bet man pranesimu nesiuncia unsure.gif
Atsakyti