Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Aš losjoną irgi su ginkmedžiu ir alyvuogėm pirkau

Iš šampūnų kiek bandžius tai kol kas man labiausiai patinka urtekram su ruduoju cukrumi.

losjoną irgi turiu urtekramo su rožėm, tai reikėjo prio kvapo priprast, bet patinka dabar.

Dar atsimenu labai gaivus kvapas losjono Weledos after sun - tik bramgus rūpužė. Aš jį per atostogas Kretoj labai naudojau, tai man tik tai ir primena - gal todėl taip patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 13, 17:54)
.. dar muilu dovanoms pripirkau is ten pat.. pirkau 2 su apelsinais, 1 su anyzium, 1 su sokoladu.. kvapai nerealus  wub.gif

o cia kokie muiliukai?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 12 14, 21:18)
Dar atsimenu labai gaivus kvapas losjono Weledos after sun - tik bramgus rūpužė. Aš jį per atostogas Kretoj labai naudojau, tai man tik tai ir primena - gal todėl taip patinka  lotuliukas.gif

Man irgi kremai prieš/po deginimosi labai su vasara asocijuojasi, iškart nuneša mintimis prie jūros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 14, 21:25)
o cia kokie muiliukai?

truputi veliau galesiu nufotkint ir ikelt foto mirksiukas.gif
Papildyta:
na jau nufotkinau
user posted image
gamintojas - lemurija
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 14, 20:41)
truputi veliau galesiu nufotkint ir ikelt foto  mirksiukas.gif
Papildyta:
na jau nufotkinau
user posted image
gamintojas - lemurija

NIAMI NIAM wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 12 14, 17:56)
gal galima placiau?  4u.gif

kompanija gamina nestuke.gif -ems. tai galvojau, gal ir man tiks, jei taikyta hormonu atakuojamai odai. kol laukiaus ir po gimdymo pradejo labai berti.

dingo odos sausumas. kolaks sumazejo ir berimas, ziuresiu ar taip bus ir toliau. oda lygesne, ramesne.

gerai susigeria, oda lieka matine.

o mokejau £16 su pristatymu i namus (uz 30ml) (pirkau su nuolaida). palyginus normali kaina.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 14, 21:20)
kompanija gamina  nestuke.gif -ems. tai galvojau, gal ir man tiks, jei taikyta hormonu atakuojamai odai. kol laukiaus ir po gimdymo pradejo labai berti.

dingo odos sausumas. kolaks sumazejo ir berimas, ziuresiu ar taip bus ir toliau. oda lygesne, ramesne.

gerai susigeria, oda lieka matine.

o mokejau £16 su pristatymu i namus (uz 30ml) (pirkau su nuolaida). palyginus normali kaina.

gal sitoks:
Mi Amore

Ingredients: Hazelnut oil, Organic Evening Primrose oil, Organic Rosehip oil, Sea Buckthorn oil, Polynesian virgin Tamanu oil, natural E, pure essential oil blend.

1 fl oz

labai viliojanti sudetis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 14, 16:02)
Ir beja, kai dazote chna tepate ant slapiu plauku dazus? as nusipirkau ta maximine, sakiau dar si karta su ja nusidazysiu, manau vis geriau nei su cheminiais dazais  unsure.gif

dabar esu prisipirkus chna ir basma pakučiais po 150 g iš Eurokos. parašyta, kad tepti ant švarių sausų plaukų. išsiplaunu galvą, palaukiu, kol plaukai pradžiūva ir tada tepu (na, visiškai sausi nebūna, beveik). kažkada buvau pirkus, kur buvo rašoma, kad tepti ant drėgnų išplautų plaukų. aš kažko abejoju, kad yra skirtumas, ant kokių tept g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 14 gruodžio 2008 - 21:58
QUOTE(Palomina @ 2008 12 14, 21:41)
truputi veliau galesiu nufotkint ir ikelt foto  mirksiukas.gif

Kaip smagiai atrodo, reikės apsidairyti CUP bigsmile.gif Nes kaip tik muilai į pabaigą, o aš paskutiniu metu pradedu įprast visada turėti rezervo... Infliacija ir pan. g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dorela @ 2008 12 14, 22:39)
Ingredients: Hazelnut oil, Organic Evening Primrose oil, Organic Rosehip oil, Sea Buckthorn oil, Polynesian virgin Tamanu oil, natural E, pure essential oil blend.

1 fl oz

labai viliojanti sudetis  wub.gif

Aha, sudėtis ir man labai patiko g.gif

Vis viliuosi atrasti kokią nepamainomą priemonę į riebumą linkusiai odai. Nes dabar tai tris kremus/aliejukus pakaitom naudoju, pagal poreikius. O kad taip kokį universalų gėrį atrasti, kad nereikėtų su niekuo maišyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 12 14, 20:39)
gal sitoks:
Mi Amore

1 fl oz

labai viliojanti sudetis  wub.gif

taip
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 14, 22:01)
NIAMI NIAM wub.gif

ir jau spejau isbandyti viena muila (ta kur sau pirkau - su ozkos pienu, medum ir prieskoniais).. fainas muilas thumbup.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 14, 22:50)
Kaip smagiai atrodo, reikės apsidairyti CUP bigsmile.gif Nes kaip tik muilai į pabaigą, o aš paskutiniu metu pradedu įprast visada turėti rezervo... Infliacija ir pan. g.gif  lotuliukas.gif
Aha, sudėtis ir man labai patiko g.gif

Vis viliuosi atrasti kokią nepamainomą priemonę į riebumą linkusiai odai. Nes dabar tai tris kremus/aliejukus pakaitom naudoju, pagal poreikius. O kad taip kokį universalų gėrį atrasti, kad nereikėtų su niekuo maišyti ax.gif

as paziurejau, kad muilu turiu net 5 (1 veidui, 1 muilo pasta ir dar 3 kunui) biggrin.gif duso zeles nebeturiu nei vienos.. o kazkaip muilu anksciau visai nemegdavau.. apsirupinau muilais kaip reikiant lotuliukas.gif

as vakarais pradejau veida kokoso aliejum tepti, patinka odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 14, 22:41)
dabar esu prisipirkus chna ir basma pakučiais po 150 g iš Eurokos. parašyta, kad tepti ant švarių sausų plaukų. išsiplaunu galvą, palaukiu, kol plaukai pradžiūva ir tada tepu (na, visiškai sausi nebūna, beveik). kažkada buvau pirkus, kur buvo rašoma, kad tepti ant drėgnų išplautų plaukų. aš kažko abejoju, kad yra skirtumas, ant kokių tept  g.gif

o kiek tu moki uz sita 150g ir ten naturalus? as su maximine sian ant sausu plauku tepiau tai nenusidaze man, o ant slapiu gerai nusidazo unsure.gif
Atsakyti