Aš tai Argano aliejų veidui naudoju, kvapas keistokas, bet rezultatas stulbinantis, tris mėnesius nebesu turėjusi jokių veido odos išsausėjimų ar bėrimų, oda švelni... tikrai siūlyčiau pabandyt.
QUOTE(nep @ 2008 12 14, 18:28)
aciukas. laukiu kol mano visi kremai baigsis, kad isbandyciau KN teikiamus gerumus kaip supratau, jokiu kremu daugiau nenaudoji, vien aliejais gyva.
kasdienai ne, tik kai noriu pasigrazinti tai veidui haushkos bronzini koncentrata naudoju (akis aisku irgi dazau - mineraliniais seseliais)
Papildyta:
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 14, 18:32)
Aš tai Argano aliejų veidui naudoju, kvapas keistokas, bet rezultatas stulbinantis, tris mėnesius nebesu turėjusi jokių veido odos išsausėjimų ar bėrimų, oda švelni... tikrai siūlyčiau pabandyt.
o koki naudoji? KN ar is kur? as turejaus Florame, tai ji tik i misinukus visokius dejau.. siaip negaliu pasakyti kad esu jautri kvapams, bet sitas man nelipo
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 14, 17:32)
turint omeny, kad dar ir , tai isvis
o gal tavo oda visad nepriekaistinga buvo??
o as savo ruoztu toliau pagirsiu mi amore alieju veidui ir kaina labai prieinama, ir malonus naudoti, ir rezultata matau.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 14, 18:54)
o as savo ruoztu toliau pagirsiu mi amore alieju veidui ir kaina labai prieinama, ir malonus naudoti, ir rezultata matau.
gal galima placiau?
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 14, 19:54)
Gal galima plačiau, kas ir kaip
Aš tai šiandien išmėginau Druide šampūną ir nenuplaunamą kondicionierių. Šiuo metu turiu lengvus, švelnius ir nuo šaknų blizgančius plaukučius Bet žiūrėsiu, kaip toliau seksis, baisu prisikarksėt povieno bandymo. Nors įtariu, kad įtrauksiu į būsimų pirkinių sąrašą abu...
Hyper Rimi sveikų proguktų visokių skyrelyje pasirodė natūralios kosmetikos sertifikuotos, tai nusipirkau kūno losjoną
Natuderm botanics
Jo ir Eurokos yra kaip supratau.
---
ne i tema bet tame pačiamia RIMI skyrelyje ir sonett buitine chemija pardavineja
Natuderm botanics
Jo ir Eurokos yra kaip supratau.
---
ne i tema bet tame pačiamia RIMI skyrelyje ir sonett buitine chemija pardavineja
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 14, 19:54)
nelabai baisi oda buvo, bet kartais linkusi sausėti ir be jokių priežasčių išberdavo, jei rimtai, tai nelabai pajutai kokį skirtumą kai , nelabai odą tai paveikė, o alejus Huide d'argan cosmetique,
QUOTE(srauni_upe @ 2008 12 14, 20:03)
Hyper Rimi sveikų proguktų visokių skyrelyje pasirodė natūralios kosmetikos sertifikuotos, tai nusipirkau kūno losjoną
Natuderm botanics
Natuderm botanics
Ta porga norėčiau pasakyti peikiamąjį žodį apie šios firmos šveitiklį. Na, nušveist lyg ir nušveičia, jeigu žiūrėtume į funkcijas, tai jos kaip ir atliekamos, tačiau man bent, asmeniškai, šveitiklis yra labai baisaus kvapo Ir nelabai malonios konsistencijos. Nei su plikom rankom šveistis (kaip klijai toks.. slidinėja ir tiek), nei su šveitimo pirštinėm (šveičiamosios dalelės pasimeta tarp audinio, todėl reikia nemažą kiekį užsipilti).
Pigus variantas, bet ne geriausias. Nesulaukiu Logonos "Tropic" parvykstant, bus įdomu
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 14, 19:16)
Ta porga norėčiau pasakyti peikiamąjį žodį apie šios firmos šveitiklį. Na, nušveist lyg ir nušveičia, jeigu žiūrėtume į funkcijas, tai jos kaip ir atliekamos, tačiau man bent, asmeniškai, šveitiklis yra labai baisaus kvapo Ir nelabai malonios konsistencijos. Nei su plikom rankom šveistis (kaip klijai toks.. slidinėja ir tiek), nei su šveitimo pirštinėm (šveičiamosios dalelės pasimeta tarp audinio, todėl reikia nemažą kiekį užsipilti).
Pigus variantas, bet ne geriausias. Nesulaukiu Logonos "Tropic" parvykstant, bus įdomu
losjonas tai malonaus kvapo.
QUOTE(srauni_upe @ 2008 12 14, 20:20)
losjonas tai malonaus kvapo.
as turiu sios firmos losijona su ginkmedziu ir saltalankiais, tai kvapas tai , galvojau is pradziu kad negalesiu naudot, bet visgi kojoms sutepsiu, drekina neblogai, bet kvapas tai tikrai ne koks.
QUOTE(Vitalija J. @ 2008 12 14, 19:05)
nelabai baisi oda buvo, bet kartais linkusi sausėti ir be jokių priežasčių išberdavo, jei rimtai, tai nelabai pajutai kokį skirtumą kai , nelabai odą tai paveikė, o alejus Huide d'argan cosmetique,
Kas gamintojas ir kur jo isigijote? Aciu uz atsakyma
[quote=srauni_upe,2008 12 14, 19:03]
Na as siandien irgi nusipirkau duso zele su ginkmedziu ir alyvogem Klausiau nuomuoniu-ju nebuvo-tai teks ant savo kailio isbandyt Ir Natura Siberika sampuna nusipirkau medaus plaukams.Weledos sampuna su kastonais tai naudojau visai ne taupydama,pyliau net i vonia kaip putas,norejau kuo greiciau isnaudot-nepatiko man jis ir delto,kad su SLS ir seip nepatiko
Na as siandien irgi nusipirkau duso zele su ginkmedziu ir alyvogem Klausiau nuomuoniu-ju nebuvo-tai teks ant savo kailio isbandyt Ir Natura Siberika sampuna nusipirkau medaus plaukams.Weledos sampuna su kastonais tai naudojau visai ne taupydama,pyliau net i vonia kaip putas,norejau kuo greiciau isnaudot-nepatiko man jis ir delto,kad su SLS ir seip nepatiko