Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 13, 16:42)
* Cieal d'Azur "Grožio kaukę“ baltojo molio pagrindu (šiandien bandysiu...)

user posted image

Jau išmėginau. Užsitepiau ją iš karto po garinimo su Dr. Hauschka "Facial steam bath". Labai lengvai ir maloniai tepasi, praktiškai bekvapė. Po keleto minučių problematiškiausiose (išbertose) vietose ėmiau justi vos vos tokį silpną dilgčiojimą, tas man patinka, bent jaučiu, kad veikia biggrin.gif Tai spėju, kad jautriai odai nebūtų tinkamiausias variantas g.gif Užsižiopsojau, kiek laiko ją reikia laikyti, tai po 25 minučių ji buvo ganėtinai sustingusi ir sunkiai nusiplovė, bet čia jau pati kalta blush2.gif O po to veidukas buvo akivaizdžiai paskaistėjęs, palygėjusi odos spalva. Šią akimirką dedu riebų pliusą, žiūrėsiu, kaip toliau seksis bigsmile.gif Mažiausiai kartą per savaitę ją dėsiu, vietoje Dr. Hauschka molio.

QUOTE(Dorela @ 2008 12 13, 23:20)
o as tai sianien irgi Bioboutique apsilankiau.. pirkau Florame aliejini veido prausikli  ax.gif  kazkaip neatsimenu atsiliepimu apie ji, bet vistiek labai sudomino  blush2.gif

Aliejinis? g.gif Kaip įdomu, lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
o kam tas fitolis naudojamas? jis panasiai kaip EA ar nelabai? blush2.gif nelabai turiu laiko pagooglint, pati irgi paziuresiu, bet siaip jus kam ji naudojate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 14, 00:58)
Jau išmėginau. Užsitepiau ją iš karto po garinimo su Dr. Hauschka "Facial steam bath". Labai lengvai ir maloniai tepasi, praktiškai bekvapė. Po keleto minučių problematiškiausiose (išbertose) vietose ėmiau justi vos vos tokį silpną dilgčiojimą, tas man patinka, bent jaučiu, kad veikia biggrin.gif Tai spėju, kad jautriai odai nebūtų tinkamiausias variantas g.gif Užsižiopsojau, kiek laiko ją reikia laikyti, tai po 25 minučių ji buvo ganėtinai sustingusi ir sunkiai nusiplovė, bet čia jau pati kalta blush2.gif O po to veidukas buvo akivaizdžiai paskaistėjęs, palygėjusi odos spalva. Šią akimirką dedu riebų pliusą, žiūrėsiu, kaip toliau seksis bigsmile.gif Mažiausiai kartą per savaitę ją dėsiu, vietoje Dr. Hauschka molio.

as irgi nusiziurejus jau ta molio kauke.. bet pirksiu tik po nauju metu.. Hauschkos kaukes jau abi (moli ir rejuvenating) pabaigiau.. tai kol kas jokios neturiu...

QUOTE(ChinChin @ 2008 12 14, 12:58)
o kam tas fitolis naudojamas? jis panasiai kaip EA ar nelabai? blush2.gif nelabai turiu laiko pagooglint, pati irgi paziuresiu, bet siaip jus kam ji naudojate? ax.gif

na ne, ne kaip EA.. greiciau kaip bazini alieju naudot, tik gal praskiest su dar vienu baziniu aliejum reikia g.gif kad misinukas butu.. nezinau tiesa, sakant tiksliai..
vasarai buvau idegio alieju pasidarius KN, tai iejo morku fitolis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 14, 10:58)

kad butu paprasciau ir aiskiau vadink juos ne mandru pavadinimu fitoliai, o tiesiog augalu aliejais (pvz morku aliejus, medetku aliejus ir pan).
(tikiuosi as cia apie tuos pacius kalbu ir nesupainiojau ChinChin dar labiau? smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 13, 23:58)

Aliejinis? g.gif Kaip įdomu, lauksiu atsiliepimų 4u.gif

jau ismeginau smile.gif nors tikriems ispudziams reikia panaudoti ilgiau. siaip keista su juo praustis, nes jis toks aliejinis.. nors ant pakuotes parasyta kad jis putojantis, man ji ne gramo neputojo.. bet siaip kolkas patinka smile.gif kadangi pastaruoju metu as visiskai persimeciau tik ant alieju (pagamintus perku tik sampunus ir duso zeles).

dar noriu pasisakyti apie KN. nors as jau gana seniai naudoju tik naturalia kosmetika, galutinai savo odos problemu ispresti nepavyko.. oda vis paberia, ji visiskai isblyskus kaip lavono, tokia be gyvybes.. (aisku pati suprantu kad cia streso ir darboholijos pasekme sad.gif ) nors ir anksciau visada pirkdavau ir paprastus aliejus, (is NB ir kt, ir tik viena kita is KN), is ju irgi nieko labai efektinga nesulaukdavau.. bet kai pradejau naudoti tik KN aliejus wub.gif negaliu atsistebeti pokyciais. nors juos aktyviai naudoju tik menesi, veido oda pasikeite neatpazystamai thumbup.gif atsirado spalva ir nyksta berimai thumbup.gif beda ta, eteriniu alieju 5ml man labai greitai baigiasi sad.gif pvz rozmarinu palasinau keleta kartu i plauku kauke, kuno alieju, sampuna ir tuscia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 12 14, 12:37)
jau ismeginau smile.gif nors tikriems ispudziams reikia panaudoti ilgiau. siaip keista su juo praustis, nes jis toks aliejinis.. nors ant pakuotes parasyta kad jis putojantis, man ji ne gramo neputojo.. bet siaip kolkas patinka smile.gif kadangi pastaruoju metu as visiskai persimeciau tik ant alieju (pagamintus perku tik sampunus ir duso zeles).

apie aliejinius esu nemazai skaicius. paciai irgi galima pasigmint.
tik as 'psichologisksi nepersilauziu' aliejum praustis smile.gif . be to mano oda nesausa..
parasyk ispudzius ilgiau panaudojus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 12 14, 14:37)
.. bet kai pradejau naudoti tik KN aliejus  wub.gif  negaliu atsistebeti pokyciais. nors juos aktyviai naudoju tik menesi, veido oda pasikeite neatpazystamai  thumbup.gif atsirado spalva ir nyksta berimai

kaip smagu, kai situacija gereja, gal gali placiau kokius aliejus veidui naudoji ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 14 gruodžio 2008 - 15:56
vakar ieskojau mamai sampunu ir vienoj parduotuvej pamaciau chna ir basma dazus, taciau jie buvo neiprastame ipakavime, tokiame raudoname, prie basmo perskaiciau sudeti tai buvo uzrasyta Irano basma, o prie chna nebepamenu, bet irgi kitaip nei ant tu iprastiniu pakeliu kur uzrasyta Lawsonia, tai dabar sudomino mane, bet va plauku spalva nupiesta tai buvo ruda, o ne tokia ryza. Ir beja, kai dazote chna tepate ant slapiu plauku dazus? as nusipirkau ta maximine, sakiau dar si karta su ja nusidazysiu, manau vis geriau nei su cheminiais dazais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 12 14, 15:55)
kaip smagu, kai situacija gereja, gal gali placiau kokius aliejus veidui naudoji ax.gif  4u.gif

dariau misinuka is abrikosu kauliuku ir ersketroziu aliejaus, bei ilasinau bosveliju, paciuliu ir citrinu eteriniu alieju po kelis lasiukus.

taip pat naudoju santalmedziu hidrolata (pries tai naudojau levandu) wub.gif

labai dziugu tai, kad tas misinys tikrai gerai susigeria. beje, rudens pradzioje prasidejus sildymams mano oda nerealiai issausejo. o dabar vakarui pakanka tik hidrolato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 12 14, 15:55)
kaip smagu, kai situacija gereja, gal gali placiau kokius aliejus veidui naudoji ax.gif  4u.gif

ir man idomu. ax.gif ir dar labai idomu, ar ir eteriniai is KN taip skirias nuo kitu, pvz Barmunes ir rusisku (ne Aromatikos), kuriu galima rasti rusiskose kosmetikose (levandu, arbatmedziu; aisku ir ant ju raso, kad 100 proc naturalus eteriniai, be priedu jokiu, neskiesti ir pan. Plius prideta instrukcija ka galima su jais nuveikt)
Papildyta:
QUOTE(Dorela @ 2008 12 14, 16:32)
dariau misinuka is abrikosu kauliuku ir ersketroziu aliejaus, bei ilasinau bosveliju, paciuliu ir citrinu eteriniu alieju po kelis lasiukus.

taip pat naudoju santalmedziu hidrolata (pries tai naudojau levandu)  wub.gif

labai dziugu tai, kad tas misinys tikrai gerai susigeria. beje, rudens pradzioje prasidejus sildymams mano oda nerealiai issausejo. o dabar vakarui pakanka tik hidrolato  thumbup.gif

Bet pas pacia oda, matau, tokia i sausuma. O tau patare ka su kuo maisyti KN konsultantes, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 14, 16:35)
ir man idomu.  ax.gif ir dar labai idomu, ar ir eteriniai is KN taip skirias nuo kitu, pvz Barmunes ir rusisku (ne Aromatikos), kuriu galima rasti rusiskose kosmetikose (levandu, arbatmedziu; aisku ir ant ju raso, kad 100 proc naturalus eteriniai, be priedu jokiu, neskiesti ir pan. Plius prideta instrukcija ka galima su jais nuveikt)
Papildyta:

as esu isitikinusi kad jie is esmes skiriasi.pirma del kainos, antra del teikiamos informacijos. (kiek susidariau ispudi, ju savybes irgi skiriasi, pvz NB eteriniai aliejai man kvepia kitaip nei KN) ar tu zinai kaip jie isgauti? is kokiu augalo daliu ? kokioje vietoveje? kaip auginti? juk augalai aliejams gauti yra auginami net naudojant pesticidus ir kitus chemikalus! as tokio aliejaus naudoti nenoreciau schmoll.gif KN man sake patys, kad jie iesko tik geriausiu tiekeju mirksiukas.gif o kai naudojant matosi akivaizdus skirumas negaliu jais netiketi ax.gif

dabar laukiu nesulaukiu kada jie ras alijosiaus tiekeju ax.gif sake jau seniai iesko ir neranda. anskciau as pati siusdavausi internetu, ir man jis labai patiko thumbup.gif bet po to zveriskai uzsikele kaina, o dar jis greitai genda, ir nespeju viso isnaudoti doh.gif galvoju palauskiu KN blush2.gif

QUOTE(nep @ 2008 12 14, 16:35)
Bet pas pacia oda, matau, tokia i sausuma. O tau patare ka su kuo maisyti KN konsultantes, ar ne?

pas mane oda tokia i baisuma biggrin.gif na visada kamavo berimai, bet taip pat ir odos sausumas doh.gif

ka su kuo maisyti sugalvojau pati, prisiskaicius apie alieju savybes ir patarimus. KN patarinejo tik del hidrolato. bet manau klausiant tikrai patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 12 14, 18:11)
as esu isitikinusi kad jie is esmes skiriasi.pirma del kainos, antra del teikiamos informacijos. (kiek susidariau ispudi, ju savybes irgi skiriasi, pvz NB eteriniai aliejai man kvepia kitaip nei KN) ar tu zinai kaip jie isgauti? is kokiu augalo daliu ? kokioje vietoveje? kaip auginti? juk augalai aliejams gauti yra auginami net naudojant pesticidus ir kitus chemikalus! as tokio aliejaus naudoti nenoreciau  schmoll.gif  KN man sake patys, kad jie iesko tik geriausiu tiekeju  mirksiukas.gif o kai naudojant matosi akivaizdus skirumas negaliu jais netiketi  ax.gif

dabar laukiu nesulaukiu kada jie ras alijosiaus tiekeju  ax.gif  sake jau seniai iesko ir neranda. anskciau as pati siusdavausi internetu, ir man jis labai patiko  thumbup.gif  bet po  to zveriskai uzsikele kaina, o dar jis greitai genda, ir nespeju viso isnaudoti doh.gif  galvoju palauskiu KN blush2.gif
pas mane oda tokia i baisuma  biggrin.gif  na visada kamavo berimai, bet taip pat ir odos sausumas  doh.gif

ka su kuo maisyti sugalvojau pati, prisiskaicius apie alieju savybes ir patarimus. KN patarinejo tik del hidrolato. bet manau klausiant tikrai patars  4u.gif

aciukas. laukiu kol mano visi kremai baigsis, kad isbandyciau KN teikiamus gerumus biggrin.gif kaip supratau, jokiu kremu daugiau nenaudoji, vien aliejais gyva. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 14 gruodžio 2008 - 18:29