Taigi pagaliau aspilankiau Nimfali Tikrai sugrįšiu, visko tiek daug ir malonus aptarnavimas, ačiū Vergine
Įsigijau štai ką:
* Cieal d'Azur "Grožio kaukę baltojo molio pagrindu (šiandien bandysiu...)
* Druide nenuplaunamo kondicionieriaus mėginuką
* Druide plaukų želės mėginuką (bandysiu žiūrėt kaip laiko garbanas)
* gavau dovanų Druide "Purity" šampūno mėginuką riebiems ir blizgesį praradusiems plaukams
Ėmiau ir Druide cinamono dantų pastą, bet ją ketinu dovanoti. Kvepia taip dieviškai, kad norisi suvalgyti su visa bonkute
Dar laaabai noriu nuostabiosios muilo pastos, anyžių dantų pastos, žaliojo molio miltelių ir Druide plaukų lako Tai bus apie ką svajot kitiems prikiniams
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 10, 12:57)
as tik EBAY viska perku nes nera kada man iki pardes nueiti - pastas arciau
o kainos skirtingos, kai kas lyg ir pigiau nei LT, kai ko gal net nera cia pirkti, o keli dalykai itariu brangiau gavosi, bet sutaupiau sau laika
parasyk konkreciai kokie aliejai domina - parasysiu kainas
o kainos skirtingos, kai kas lyg ir pigiau nei LT, kai ko gal net nera cia pirkti, o keli dalykai itariu brangiau gavosi, bet sutaupiau sau laika
parasyk konkreciai kokie aliejai domina - parasysiu kainas
is ebay patarciau pirkti tik aliejus , su kuriais susipazinus ir zinai kaip jie turi atrodyti. as jau kelis kartus esu gavus produktus neatinkancius aprasymu (pvz rafinuota taukmedi vietoj nerafinuoto). pridaviau. bet zinoma man lengviau cia vietoj grazinti.
daugiau is ebay tokiu dalyku neperku.
as sildydama aliejus visada seku ju temperatura termometru. perkaites aliejus ne tik praras antioksidantus, vitaminus ir kt, jame susidarys laisvuju radikalu, labai toksisku rugsciu, kurie oda sendina ir silpnina, sudaro poras.
praslaviau pardas ir as siek tiek
buvau VCUP'e Bioboutique.. ejau su tikslu nusipirkt Sante sampuna su aplesinais ir Sante Brilliant Care balzama.. na tai sampuna gavau, o balzamo ne.. dar muilu dovanoms pripirkau is ten pat.. pirkau 2 su apelsinais, 1 su anyzium, 1 su sokoladu.. kvapai nerealus
dar VCUP'e Bentley muila su cinamonu nupirkau (irgi bus dovanai)
taigi, kadangi VCUP'e negavau balzamo plaukams, tai teko vaziuot i Panorama.. ten gavau bet paskutini nuciupau... ir vel neatsispyriau muilui nusipirkau si kart sau - su ozkos pienu, medum ir egzotiskais prieskoniais - cinamonas, imbieras, gvazdikeliai ir t.t. (cia vienas muilas).. kvapas nerealus toks kaledinis
dar dovanai pirkau Logona sampuna su dilgelem..
vis gi bandau pripratint zmones prie naturalios kosmetikos na ir aisku dovanom bus dar tie mano praeitos savaites gaminiai (kremai, balzamai ir t.t.)
buvau VCUP'e Bioboutique.. ejau su tikslu nusipirkt Sante sampuna su aplesinais ir Sante Brilliant Care balzama.. na tai sampuna gavau, o balzamo ne.. dar muilu dovanoms pripirkau is ten pat.. pirkau 2 su apelsinais, 1 su anyzium, 1 su sokoladu.. kvapai nerealus
taigi, kadangi VCUP'e negavau balzamo plaukams, tai teko vaziuot i Panorama.. ten gavau bet paskutini nuciupau... ir vel neatsispyriau muilui nusipirkau si kart sau - su ozkos pienu, medum ir egzotiskais prieskoniais - cinamonas, imbieras, gvazdikeliai ir t.t. (cia vienas muilas).. kvapas nerealus toks kaledinis
dar dovanai pirkau Logona sampuna su dilgelem..
vis gi bandau pripratint zmones prie naturalios kosmetikos na ir aisku dovanom bus dar tie mano praeitos savaites gaminiai (kremai, balzamai ir t.t.)
QUOTE(Palomina @ 2008 12 13, 18:54)
kiek kainavo?
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 13, 17:22)
is ebay patarciau pirkti tik aliejus , su kuriais susipazinus ir zinai kaip jie turi atrodyti. as jau kelis kartus esu gavus produktus neatinkancius aprasymu (pvz rafinuota taukmedi vietoj nerafinuoto). pridaviau. bet zinoma man lengviau cia vietoj grazinti.
jo, zinau kad ten buna nesaziningu pardaveju... bet kol kas viska normaliai gavau
beje, o kas yra FITOLIS?
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 13, 19:42)
beje, o kas yra FITOLIS?
Fitolis - tai uzpiltinis aliejus - gaminamas taip: augalo dalys (paprastai lapai ar ziedlapiai, kartais ir stiebai) sudedamos i inda ir uzpilamos augaliniu aliejumi ir pastatomos siltai dviem ar trim savaitems, kol pagrindinis aliejus prisigeria augalo kvapo.. procedura kartojama tol, kol aliejus igauna reikiama stipruma.. (is aromaterapija nuo A iki Z)
Gal galit man primint, koks ten giriamas sampunas LOGONOS kvepiantis persikais- kudikiams ar vaikiskas Lyg ir buvo kada diskusija, alia nerandu niekaip, o internete tik kudikiams randu.
QUOTE(baggio @ 2008 12 13, 20:53)
Gal galit man primint, koks ten giriamas sampunas LOGONOS kvepiantis persikais- kudikiams ar vaikiskas Lyg ir buvo kada diskusija, alia nerandu niekaip, o internete tik kudikiams randu.
ten vaikiskas sampunas
o as tai sianien irgi Bioboutique apsilankiau.. pirkau Florame aliejini veido prausikli kazkaip neatsimenu atsiliepimu apie ji, bet vistiek labai sudomino
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 13, 16:42)
Taigi pagaliau aspilankiau Nimfali
Nėr už ką Labai lauksiu atsiliepimų apie visus pirkinius