Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2008 12 01, 22:34)
pleiskanos atsiranda ir del  agresyviu medziagu esanciu nenaturaliuose sampunuose, tai gal ir suveike kazkas g.gif

velnias tai as matomai per daug tu nenaturaliu esu ant galvos supylusi sad.gif
per savaite neturint visu savo priemoniu (kas nuo pleiskanu tai deja nenaturali sulsena, tarpuose su rozmarinu EA i sampuna ir aliejinem kaukem su rozmarinu EA per nakti) tik plaunant naturaliu sampunu, tai galvos oda baisi paliko nieztinti su raudonomis pleiskanojanciomis dememis verysad.gif

tik pagalvojau ka daryti, raso kad vieno ea negalima ilgai naudoti, nes gali atsirasti alergija, o rozmarinai man labai tinka ir alergijos nenoriu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 01 gruodžio 2008 - 22:10
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 01, 23:44)
Man lygiai tas pats buvo, kai sporte pasiskolinau drauges sampuno doh.gif Pleiskanu nespejo atsirasti, nes gryzus tuoj persiploviau su naturaliu, bet jau nieztejimas  blink.gif As tai pamaniau, kad man cia psichologiskai nieztejo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ziaurumelis kazkoks,matyt galvos odai sokas istiko kai chemine bomba uzpyliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 01, 22:20)
niu tai ka reiks ketvirtadieni arba penktadieni apsilankyti  ax.gif

Lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 01, 21:35)
O palmiu , cia ir bus tas kokosu blush2.gif  blush2.gif O tai tie nerafinuoti, kokius turi, niekur netinka panaudoti: alyvuogiu,garstyciu,kvieciu gemalu, kanapiu? ax.gif
Aciu uz patarimus del eteriniu, einu konspektuoti drinks_cheers.gif
Aciux wub.gif  wub.gif

nea, palmiu ir kokosu skirtingi. Jau ko ko, o palmiu aliejaus is ten tikrai nepirkciau, net jei jie ir sako, kad jis nerafinuotas, priesingu atveju jo kaina turetu buti labaaaaaaaaaaaaai didele. Tie nerafinuoti puse bedos, tinka jais kojas pasitepti ar rankas, bet jei atvirai, tai Aniros man kur kas geresni pasirode net ir siems tikslams, o ir skonis geresnis ax.gif Tiesa, as bandziau tik delonos aliejus
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 12 01, 19:12)
pasiziuresiu namie ryt parasysiu, nes tik zvilgtelejau nusprendziau kad tinka ir parnesus greit i vonia nunesiau, atsimenu kad buvo dvieju rusiu viena sausai odai su alyvuogiu aliejum kita jautriai odai su saltalankiais ir atitinkamai kuno losjonai, dar buvo alieju kunui ir voniai isidemejau anticeliulitini, nu bet pavadinimo niekaip firmos neatgaminu  doh.gif

Čia bus NaturDerm kosmetika, yra ir Eurovaistinėse, Eurokose 4u.gif

QUOTE(migdoline @ 2008 12 01, 21:25)
nezinau ar tai susije su sampuno pakeitimu, ar jo naturalumu, bet anksciau isvis pleiskanu neesu turejus blink.gif

Man irgi tas pats buvo, kai po ilgos naudojimo natūralių šampūnų, kirpykloj man išplovė galva su cheminiu..
Atsakyti
o Naturderm linija sertifikuota ar tik viena is naturalesniu priemoniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 12 01, 23:51)
o Naturderm linija sertifikuota ar tik viena is naturalesniu priemoniu? 4u.gif

sertifikuota BDIH smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 01, 23:38)
nea, palmiu ir kokosu skirtingi. Jau ko ko, o palmiu aliejaus is ten tikrai nepirkciau, net jei jie ir sako, kad jis nerafinuotas, priesingu atveju jo kaina turetu buti labaaaaaaaaaaaaai didele. Tie nerafinuoti puse bedos, tinka jais kojas pasitepti ar rankas, bet jei atvirai, tai Aniros man kur kas geresni pasirode net ir siems tikslams, o ir skonis geresnis  ax.gif Tiesa, as bandziau tik delonos aliejus

Aciux 4u.gif Dabar zinosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2008 12 01, 19:37)
sveikos
jei kam idomu: Holos parduotuvej  - labai geros nuolaidos. 24 proc. siandien. ryt jau 23 ir t.t. mazejancia tvarka iki pat Kaledu  thumbup.gif.

Geras. Ačiū 4u.gif Įdomu biggrin.gif Aš kaip tik vakar ruošiausi važiuoti ir nenuvažiavau verysad.gif Rytoj būtinai nulėksiu, nes jau turiu sąrašiuką ir savo ir draugės, ko norim iš Weledos bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos.Mano plaukai šviesinti ir iki šiol naudojau NOAH fluidą,kad juos suglotninti.Nes dar plius ir iš prigimties plaukai "pučiasi".
O gal žinot kokį natūralesnį fluidinį preparatą,kad atliktų plaukų tiesinimo ,suglotninimo funkciją?Nes visuose,kiek žiūrėjau,tai sudėtyje pirmu smuiku groja silikonai. doh.gif

Ir dar.Gal kas esat pirkę iš SANGOS plaukų priežiūros priemones su kanapėmis pažeistiems plaukams?Ar geri,ar apsimoka pirkti?
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 01, 23:11)
radau dar internetine, kur galima nerafinuotu alieju isigyti:
http://www.delona.lt/aliejai,34.html

Spėju čia pilstomi aliejai. Panašiai kaip ir Klp aliejų parduotuvėlėje. Ir kainos panašios, sakyčiau net šiek tiek mažesnės.
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2008 12 01, 18:37)
sveikos
jei kam idomu: Holos parduotuvej  - labai geros nuolaidos. 24 proc. siandien. ryt jau 23 ir t.t. mazejancia tvarka iki pat Kaledu  thumbup.gif.

bet kaip supratau tai tik parduotuveje, nes internetineje nieko neuzsiminta apie nuolaidas.. g.gif
sakykit, kokia pasta rekomenduotumet, kad gaivi butu ir svaros pojucio butu burnoj?
Atsakyti