Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

O NB eteriniai aliejai geri? Noriu rozmarinų pirkti ir lašinti į šampūną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fresh: 12 gruodžio 2008 - 22:01
QUOTE(fresh @ 2008 12 12, 23:00)
O NB eteriniai aliejai geri? Noriu rozmarinų pirkti ir lašinti į šampūną.

Aš tą patį padariau, bet nesuprantu, ar čia įsitikinimas, ar greičiau nuo to plaikai riebaluojasi verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 12, 19:11)
kiekvieno nosis skirtingai uzuodzia kvapus  rolleyes.gif  atsimenu apie KN sviestmedi kai cia kalbejom, tai vienom jis chalva kvepejo, o kitom vel kazkuo kitu..

šiandien pirmąkart pauosčiau (ir išbandžiau). neeee, į chalvą man nepanašu nė iš tolo biggrin.gif man vaistais kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 12, 11:44)
vat mačiau Nimfali turi kaukę su rasulo moliu, ji labai sudomino  g.gif  bigsmile.gif

Ta kaukė atkeliaus su sekančiu užsakymu, nes iškart neįdėjo, gal neturėjo g.gif Tiksliai kada negaliu pasakyti pakolkas.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 12, 20:54)
ka gaminsi?  mirksiukas.gif

Labai viliuosi, kad pavyks kitą savaitę pasiekti Vilnių. O gaminsiu balzamą rankoms, keletą lūpų balzamų, pora scrub'ų, galbūt dar kremuką po skutimosi. Labai jau nekantrauju sulaukti to paties gaminimo proceso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 12 gruodžio 2008 - 22:54
QUOTE(Irėja @ 2008 12 12, 23:32)
šiandien pirmąkart pauosčiau (ir išbandžiau). neeee, į chalvą man nepanašu nė iš tolo  biggrin.gif man vaistais kvepia smile.gif

aha i chalva ir man nei kiek nepanasu biggrin.gif nepatinka man sviestmedzio kvapas, nes labai stiprus..

QUOTE(Dovish @ 2008 12 12, 23:53)
Labai viliuosi, kad pavyks kitą savaitę pasiekti Vilnių. O gaminsiu balzamą rankoms, keletą lūpų balzamų, pora scrub'ų, galbūt dar kremuką po skutimosi. Labai jau nekantrauju sulaukti to paties gaminimo proceso ax.gif

po to papasakok ispudzius biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 12, 19:11)
aha bus idomus atsiliepimai apie balzamus, bet jauciu nesulauksiu as ju  blush2.gif  nes rytoj planuoju apsipirkti ir nusprendziau Sante isbandyti

tikiuosi nenusivilsi, nes tik tikrai smagus ir jo reikia labai mazai
aha, atsiminiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 13, 00:27)
tikiuosi nenusivilsi, nes tik tikrai smagus ir jo reikia labai mazai
aha, atsiminiau  ax.gif

visi taip isgyre Sante balzama, tai turbut is tikruju yra neblogas biggrin.gif na bus matyt kai pati isbandysiu smile.gif
Atsakyti
šiandien (tiksliau, jau vakar smile.gif) išbandžiau rožių hidrolatą iš KN. na, labai malonus pojūtis po jo. super.
Atsakyti
Informuota Sultry, užsukau į Cupą naujienų apžiūrėti ax.gif .Tai maloniai nustebino, kad Eco ir Bentley kainos neaukštos, šampūnai tik 22, 25 Lt.Reiks ką nors išbandyti.O va Sophyto tai ohoho kainelės:5 lapukai kaukės -118 Lt blink.gif

Taip pat 3 a. atsidarė prieskonių be mononatrio gl. salelė.Atrodo ten tokie patys prieksoniai kaip ir Aliejų pard., bet brangesni: visi kainuoja 8,50 už 100 g

Buvau ir BB.Sultry, bet jokio Florame drėkiklio su šaltalankiais ten nėra, negavę iš prancūzų prekių...Yra Logonos fluidas su šalt., aš jį turiu, gal tą bandei?.Dar Madara pradėjo prekiauti BB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 12 13, 10:29)
Dar Madara pradėjo prekiauti BB smile.gif

Kad jie lyg visada kažkiek Madaros turėdavo. Aš tai šian jei pavyks, pabandysiu pagaliau į „Nimfali“ nušuoliuot, noriu naujovių išbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 11, 22:19)

Siandien su Laime kalbejau -tai ji visada moteru, kurios labai norejo argano aliejaus yra klaususi -ar jos zino ju kvapa ir ar tikrai noretu juo teptis veida (del kvapo). Anot jos -jai nera teke matyti nerafinuoto ir be kvapo  schmoll.gif
Gal ten ju tie argano medziai kokioj laboratorijoj buvo auginti ir del kitokiu salygu neturi tokio specifinio kvapo  blink.gif Tiesa, kad skirtingose vietose uzaugintu alieju gali skirtis spalva, tekstura, net ir kvapas gali buti siek tiek skirtingas, bet jei kokiam produktui budingas kvapas -tai tikrai naturalus produktas negali jo netureti (pvz. braske - koks jos skonis ir kvapas is savo darzo ir tos maximines -gumines)

as turejau arganu alieju is florame tai irgi kvapas.. blink.gif kvepejo naturaliu sh.. rolleyes.gif
Atsakyti