Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 12, 12:02)
neblogas neblogas atrodo, bet pasiturincio senelio cia reik ieskot biggrin.gif

hehe, prajuokino lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 12, 12:57)
Mano įspūdžiai panašūs mirksiukas.gif Tik man pats šampūnas keistas, na, slidus toks, nemoku pasakyti ir... niekaip nesuprantu, kuo jis kvepia?  g.gif

Kvapas man kažkaip neužkliuvo, tačiau vat pati "tekstūra" tikrai taip, kai įsipyliau į delną, dar pagalvojau: toks jausmas kaip skysto purvo būčiau prisipylus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 12, 13:29)
Kvapas man kažkaip neužkliuvo, tačiau vat pati "tekstūra" tikrai taip, kai įsipyliau į delną, dar pagalvojau: toks jausmas kaip skysto purvo būčiau prisipylus  hihihi.gif

kvapas toks neapsakomas biggrin.gif nekliuna, bet "tekstura" is pradziu netgi isgasdino biggrin.gif galvojau, kaip man cia is galvos tas purvas issiplaus biggrin.gif kol kas dar nesu susidariusi nuomones apie si sampuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 11, 14:09)
man siandien pirma karta pradeda kilt herpes is vidines lupos puses, kuo tada tepti???  unsure.gif  nes EA neskanus ir vistiek su seilem nusiplauna, ir nosies viduje kyla, ka daryti???  unsure.gif  verysad.gif
Papildyta:

as ir sasiuka su arbatmedziu tepu, tai jis tada dar greiciau apsitraukia didesniu sasiuku ir nukrenta  ax.gif  tikiuosi supratai ka norejau pasakyti  ax.gif  blush2.gif

Net nežinau ką patarti, mamai nosyje kildavo tai ji su tais tepaliukais iš vaistinės tepliodavo.

Supratau. Aš ir pateplioju, bet vakare žadu pamėginti padaryti toki šakar makar iš sviestmedžio, medaus ir to yang yan ar kaip jis ten vadinasi EA ale vazeliną lūpoms pasidaryti...

QUOTE(Monica @ 2008 12 11, 14:18)
Nuo herpes naudoju Compeed pleistrus iš vaistinės, jie permatomi kaip celofanas, neleidžia susidarytoi šašui ir tada greičiau gyja.man arbatm ea visai nepadeda

Man tai jis siaubingai nepatiko: nieko nedaro, o oda iššunta siaubingai. Net atrodo kad kaip tik daugiau iškyla nei turėjo...
Su arbatmedžiu greitai kazkaip viskas susitvarkė jau ir šašiukas užsidėjo, nors tepiau su arbatmedžiu, (ant ausu krapstuko užlašinu ir palaikau prie herpeso) po to kai apmažėja dilgčiojimas užtepu vectavir (man geriausias tepaliukas iš visų).

Norėjau papasakoti apie Laveros prausimosi priemone bet supratau kad nežinau tikslaus pavadinimo doh.gif Tai vakare pažiūresiu ir parašysiu ax.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redtiger: 12 gruodžio 2008 - 15:45
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 12, 15:29)
Kvapas man kažkaip neužkliuvo, tačiau vat pati "tekstūra" tikrai taip, kai įsipyliau į delną, dar pagalvojau: toks jausmas kaip skysto purvo būčiau prisipylus  hihihi.gif

lotuliukas.gif Aha, kaip skystas molis lotuliukas.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 12, 15:46)
kvapas toks neapsakomas biggrin.gif nekliuna, bet "tekstura" is pradziu netgi isgasdino biggrin.gif galvojau, kaip man cia is galvos tas purvas issiplaus biggrin.gif kol kas dar nesu susidariusi nuomones apie si sampuna g.gif

O man tai patiko tie molio gabaliukai ir tas slidumas.
O kvepai man lyg tai ... mėtom g.gif Na, tikrai ne moliu bigsmile.gif
Aš irgi dar galutinės nuomonės nesusidariau... dar naudosiu ir tada spręsiu...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 12 11, 17:50)
ziuriu tiek apie arbatmedi priraset, man su juo toks idomus dalykas nutiko, visada juo tepu visokius spuogelius. kaip jau gyriausi oda dabar labai nubaisejo keleta pozeminiu baisuokliu iskilo tai visus patepiau patepiau ir nieko bet vienas bjaurybe tarpuakyje isitaise tai ji patepus pradejo daryti neregeti dalykai: perstejimas niezulys odos raudonavimas, ir ne taip kai tik patepus papersti o paskui praeina kaip visalaik buna, o perstejo tol kol nenuploviau sad.gif ir liko raudonas odos plotas, jau ir spuogas apgijo nebe toks skaudus o oda paraudus toj vietoj ir lupasi pleiskanoja. niekur kitur kur tepiau nesureagavo, jei ne tai sakyciau uzalergizavo, o dabar nieko nesuprantu
tokia durna mintis kilo esu kazkur skaicius kad tarpuakyje vienas is nerviniu tasku yra na ten galima masazuoti ir akupunkturistai ji zino tai gal del to uzreagavo

man tokie kyla pulingi ant smakro ir pleiskanoja taip pat, tai dabar kai taip atsitinka patepu arbatmedziu, gerai isspaudziu su krauju su viskuo, nuplaunu ir tepu vel arbatmedzio ir tepu tol kol kraujavimas nustoja, tada uzsideda sasiukas ir viskas greit pranyksta.Gal ir negerai darau, bet kai pleiskanoja ir ilgai raudonuoja, o pulinukas siaubingai istisai skauda tai taip man daug geriau.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 12, 00:32)
g.gif  Pabandysiu kuria diena Sante ir pasakysiu, nes jau nepamenu  blush2.gif
lotuliukas.gif  o ka tokio kunigundisko apie vaska pasakiau?

aha bus idomus atsiliepimai apie balzamus, bet jauciu nesulauksiu as ju blush2.gif nes rytoj planuoju apsipirkti ir nusprendziau Sante isbandyti
taigi apie tuos 5 lt uz 6 g vasko biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2008 12 12, 01:51)
Dažnosios KN lankytojos, gal kuri žinote, kiek maždaug kainuoja  4u.gif :
* Arnikos fitolis
* Citrinų ea

as uz citrinu EA mokejau lygtai 17 lt (o gal maziau g.gif )
atsimenu tik kad morku fitolis ~50 lt kainuoja, o medetku ~35 lt.. tai manau ir arniku panasiose ribose biggrin.gif

QUOTE(baggio @ 2008 12 12, 12:37)
Taigi nieks ir nesako, kad arganas bekvapis, tiesiog jo kvapas man ner baisus, toks daugiau riesutinis, naturalus ir aliejinis mirksiukas.gif Ir dar kart pasikartosiu, kad nei vienam saltinyje neradau net uzuominos, jog arganas smirdi, daugiausia buvo parasymu, kad savotiskai kvepia. Gal ieskojau blogai g.gif Reiks einant i KN nusinest savaji ir sulygint cool.gif

kiekvieno nosis skirtingai uzuodzia kvapus rolleyes.gif atsimenu apie KN sviestmedi kai cia kalbejom, tai vienom jis chalva kvepejo, o kitom vel kazkuo kitu..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 12, 18:11)
kiekvieno nosis skirtingai uzuodzia kvapus  rolleyes.gif  atsimenu apie KN sviestmedi kai cia kalbejom, tai vienom jis chalva kvepejo, o kitom vel kazkuo kitu..

drinks_cheers.gif ta pati pagalvojau, kai skaitinejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 12, 21:14)
drinks_cheers.gif ta pati pagalvojau, kai skaitinejau  smile.gif

tas tai jo. smile.gif man tas kvapas nemaišo, nors nėra pats mėgstamiausias, dabar sėdžiu su linų sėmenų aliejaus kauke plaukuose, tai šis kvapas mane daug labiau erzina nei Argano aliejaus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 12, 19:11)
as uz citrinu EA mokejau lygtai 17 lt
atsimenu tik kad morku fitolis ~50 lt kainuoja, o medetku ~35 lt.. tai manau ir arniku panasiose ribose  biggrin.gif

Dėkui 4u.gif Beje, kiek kainuoja bičių vaškas KN? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 12, 21:33)
Dėkui 4u.gif Beje, kiek kainuoja bičių vaškas KN? ax.gif

biciu vasko 100 g kainuoja 9 lt
ka gaminsi? mirksiukas.gif
Atsakyti