QUOTE(dzemute @ 2008 12 11, 14:09)
man siandien pirma karta pradeda kilt herpes is vidines lupos puses, kuo tada tepti???
nes EA neskanus ir vistiek su seilem nusiplauna, ir nosies viduje kyla, ka daryti???
Papildyta:as ir sasiuka su arbatmedziu tepu, tai jis tada dar greiciau apsitraukia didesniu sasiuku ir nukrenta
tikiuosi supratai ka norejau pasakyti
Net nežinau ką patarti, mamai nosyje kildavo tai ji su tais tepaliukais iš vaistinės tepliodavo.
Supratau. Aš ir pateplioju, bet vakare žadu pamėginti padaryti toki šakar makar iš sviestmedžio, medaus ir to yang yan ar kaip jis ten vadinasi EA ale vazeliną lūpoms pasidaryti...
QUOTE(Monica @ 2008 12 11, 14:18)
Nuo herpes naudoju Compeed pleistrus iš vaistinės, jie permatomi kaip celofanas, neleidžia susidarytoi šašui ir tada greičiau gyja.man arbatm ea visai nepadeda
Man tai jis siaubingai nepatiko: nieko nedaro, o oda iššunta siaubingai. Net atrodo kad kaip tik daugiau iškyla nei turėjo...
Su arbatmedžiu greitai kazkaip viskas susitvarkė jau ir šašiukas užsidėjo, nors tepiau su arbatmedžiu, (ant ausu krapstuko užlašinu ir palaikau prie herpeso) po to kai apmažėja dilgčiojimas užtepu vectavir (man geriausias tepaliukas iš visų).
Norėjau papasakoti apie Laveros prausimosi priemone bet supratau kad nežinau tikslaus pavadinimo
Tai vakare pažiūresiu ir parašysiu