Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 11, 23:19)
o man tas bema labai ilgai naudojasi- nuo birzelio dar neisbaigiau, bet turiu per si menesi zut but baigti, nes jo galiojimas 6 men. nuo pradejimo, o ir elektrinimosi man 100 % nepanaikina. Sante balzamas sia prasme "stipresni"
o tai kas tose dezese su bema zenklu, kuriu pilna ten  g.gif As ir laukiu erzketuogiu aliejaus  rolleyes.gif - tikiuosi iki kaledu gaus

o kuris balzamas (Bema ar Sante) padaro plaukus minkstesnius?
o dezese, tai sampunai like.. balzamus jau ispirko..

beje, Kunigunda, man atrodo siandien darei KN krema veidui? mirksiukas.gif blush2.gif as irgi dariau (mamai dariau su rozem) biggrin.gif atpazinau, kai apie vaska kalbet pradejai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 gruodžio 2008 - 22:45
QUOTE(Dovish @ 2008 12 11, 22:26)
kažin jeigu išplaučiau ir į juos pilčiau masę g.gif

ax.gif teks tau isbandyti ir mums parasyti

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 22:28)
neideta  biggrin.gif
jis ji islaikes net ir po rafinavimo

kita vertus, jei jis rafinuojamas naturaliai (pvz, kaip monoi) nenaudojant chemijos -tada jis ir turetu islaikyti kvapa

QUOTE(Palomina @ 2008 12 11, 22:37)
o kuris balzamas (Bema ar Sante) padaro plaukus minkstesnius?
o dezese, tai sampunai like.. balzamus jau ispirko..

g.gif Pabandysiu kuria diena Sante ir pasakysiu, nes jau nepamenu blush2.gif
lotuliukas.gif o ka tokio kunigundisko apie vaska pasakiau?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 11, 23:32)
ax.gif  teks tau isbandyti ir mums parasyti

Jeigu išdrįsiu rizikuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 10, 21:28)
as buvau prisizadejusi ateit pas tave ir neatejau, atsiprasau, nebegalejau  4u.gif  blush2.gif

Nieko tokio, užsuk, kai galėsi smile.gif

Beja, jei ką domina, parašysiu apie plaukų formavimo purškiklį Druide firmos, gal būt garbanėm bus įdomu, nes neseniai rašėte apie tokius purškiklius smile.gif

"Rekomenduojamas sausiems ir normaliems plaukams, atkuria išsausėjusių galiukų struktūrą, plaukai atrodo sveikai ir gražiai, dezodoruojantis veikimas, t.y. purškiklis padeda kontroliuoti galvos odos išskiriamą kvapą.
Sudėtyje gausu vitaminų, specialiai sukurtų purinti plaukus.
Vidutinės fiksacijos, pasižymi gydomosiomis ir atkuriamosiomis savybėmis."
Papildyta:
Ir dar apie arganą...
Internete radau tokią informaciją, kad tik argano riešuto apvalkalas turi aitrų, nemalonų kvapą, bet tiek apvalkalas, tiek riešuto kevalas yra sunaudojami pašarams, o kosmetikai ir ne tik, aliejus yra spaudžiamas iš pačių sėklų... sėklos įgauna aromatą, kai jas pakaitina...
Atsakyti
Dažnosios KN lankytojos, gal kuri žinote, kiek maždaug kainuoja 4u.gif :
* Arnikos fitolis
* Citrinų ea
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 12 gruodžio 2008 - 00:52
QUOTE(Monica @ 2008 12 11, 15:18)
buvau tiek parašiusi, bet doh.gif

Buvau halėj, šiaip ne taip radau aliejų pard. (pasiklaususi).L. gera parduotuvė thumbup.gif .Nes yra daaug vokiškų prieskonių be gliutomato, sveriamų gėrybių (pirkau makadamijų, kedro riešutų, kurie čia pigiau nei pvz. kur sultis natūr. daro...

Na, po tokio isamaus parasymo reiks man mama komandiruoti thumbup.gif Aciu 4u.gif dabar zinosiu, koki sarasiuka jai duoti biggrin.gif

QUOTE(linarija @ 2008 12 11, 16:32)

Prigriebiau Allretos mėtines putas veidui, kol sulauksiu užsisakyto gėrio  wub.gif Tai iš pirmo įspūdžio labai panašios į Logonos mėtines putas. Beje šiuo metu Droge Allterai šiokios tokios nuolaidos yra.
Papildyta:

man visai patiko tos putos- nuplauna ir dekoratyvine ir kvapas malonus wub.gif irgi naudojau, kol Dr.hauska laukiau prausiklio ax.gif

QUOTE(Vergine @ 2008 12 12, 01:44)
Nieko tokio, užsuk, kai galėsi smile.gif

Beja, jei ką domina, parašysiu apie plaukų formavimo purškiklį Druide firmos, gal būt garbanėm bus įdomu, nes neseniai rašėte apie tokius purškiklius smile.gif

o kokia sios priemones kaina? Ar pas jus buna kokiu putu plaukams ( kaina irgi domina blush2.gif )
Ar turite kokiu priemoniu masazams? man reikia dovanai, kad kvepetu ir butu grazus ipakavimas(romantiskas) biggrin.gif ta prasme , kad ir vyrams tiktu ir mot. Norejau is pradziu anticeliulitini pirkti, bet pamaniau , bet kadangi dovana porai, tai vyrui gal nelabai patiks toks uzrasas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 12 gruodžio 2008 - 01:41
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 12, 02:36)
o kokia sios priemones kaina? Ar pas jus buna kokiu putu plaukams ( kaina irgi domina blush2.gif )
Ar turite kokiu priemoniu masazams? man reikia dovanai, kad kvepetu ir butu grazus ipakavimas(romantiskas) biggrin.gif ta prasme , kad ir vyrams tiktu ir mot. Norejau is pradziu anticeliulitini pirkti, bet pamaniau , bet kadangi dovana porai, tai vyrui gal nelabai patiks toks uzrasas biggrin.gif

Purškiklio kaina 250 ml. 69 lt., 65 ml. 29 lt., dabar dar taikoma 10 proc. nuolaida, putų mes neturime, tik plaukų formavimo gelį, kaina tokia pati.
Turime vienos firmos, trijų rušių masažo losjonus, vienas bekvapis, kitas jausmams sužadintis biggrin.gif kitas atsipalaidavimui. Man asmeniškai skaniausiai kvepia, tas žadinantis jausmus biggrin.gif jei gerai pamenu, ten įeina cinamonas, citrusiniai vaisiai... ir daugiau nepamenu smile.gif Kaina yra 190 ml. 115 lt. minus dar 20 proc. nuolaida. Jis nėra pakuotėje, va tokiam pavidale masažo losjonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 12 gruodžio 2008 - 09:25
O aš vat šiandien išbandžiau Urtekram šampūną su rasulo moliu: plaukai purūs, malonūs liesti, nors nėra slidūs (aš tokių ir nemėgstu, nes nes tada jaučiuosi kaip be plaukų blush2.gif).
Šiaip pirminis įspūdis geras, vat mačiau Nimfali turi kaukę su rasulo moliu, ji labai sudomino g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 11, 18:39)
ir dar, 3aukste,prie pat isejimo i europos puse,naujas kioskelis. prekiauja ekologiska ECO kosmetika. jos internetu buvo galima pirkti LT kazkuriame puslapyje. smagu,kad dar vienas taskas gyvam apsipirkimui  thumbup.gif  ir kainos ten netgi labai padorios pasirode  ax.gif

kaip suprantu, rasei apie sita: http://www.vcup.lt/l...item=186&page=2 ax.gif
o cia: http://www.ekostudija.lt galima isigyt internetu. tik vcup kaip suprantu platesnis asortimentas, nes internetu nera organic bentley produktu ax.gif
ir dar Sophyto produktu yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 12 gruodžio 2008 - 11:00
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 11, 23:19)

Siandien su Laime kalbejau -tai ji visada moteru, kurios labai norejo argano aliejaus yra klaususi -ar jos zino ju kvapa ir ar tikrai noretu juo teptis veida (del kvapo). Anot jos -jai nera teke matyti nerafinuoto ir be kvapo  schmoll.gif
Gal ten ju tie argano medziai kokioj laboratorijoj buvo auginti ir del kitokiu salygu neturi tokio specifinio kvapo  blink.gif Tiesa, kad skirtingose vietose uzaugintu alieju gali skirtis spalva, tekstura, net ir kvapas gali buti siek tiek skirtingas, bet jei kokiam produktui budingas kvapas -tai tikrai naturalus produktas negali jo netureti (pvz. braske - koks jos skonis ir kvapas is savo darzo ir tos maximines -gumines)

Taigi nieks ir nesako, kad arganas bekvapis, tiesiog jo kvapas man ner baisus, toks daugiau riesutinis, naturalus ir aliejinis mirksiukas.gif Ir dar kart pasikartosiu, kad nei vienam saltinyje neradau net uzuominos, jog arganas smirdi, daugiausia buvo parasymu, kad savotiskai kvepia. Gal ieskojau blogai g.gif Reiks einant i KN nusinest savaji ir sulygint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 11, 19:39)

labai gyre moteryte-pardaveja, gal Laime?  g.gif , ta akmeneli EA kvepinti..bet kad brangus jis  rolleyes.gif

Aš irgi Aromastone noriu biggrin.gif Laimė pasakojo, kad jame galima garinti laukinį čiobrelį (kurio irgi noriu blush2.gif ) ir jis "nesudega", na, išlieka tos viršutinės saldžiosios natos wub.gif
Prašiau Kalėdų senelio to garintuvo bigsmile.gif
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 12, 12:44)
O aš vat šiandien išbandžiau Urtekram šampūną su rasulo moliu: plaukai purūs, malonūs liesti, nors nėra slidūs (aš tokių ir nemėgstu, nes nes tada jaučiuosi kaip be plaukų  blush2.gif).

Mano įspūdžiai panašūs mirksiukas.gif Tik man pats šampūnas keistas, na, slidus toks, nemoku pasakyti ir... niekaip nesuprantu, kuo jis kvepia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 12, 11:57)
Aš irgi Aromastone noriu biggrin.gif Laimė pasakojo, kad jame galima garinti laukinį čiobrelį (kurio irgi noriu blush2.gif ) ir jis "nesudega", na, išlieka tos viršutinės saldžiosios natos wub.gif
Prašiau Kalėdų senelio to garintuvo bigsmile.gif

neblogas neblogas atrodo, bet pasiturincio senelio cia reik ieskot biggrin.gif
Atsakyti