ziuriu tiek apie arbatmedi priraset, man su juo toks idomus dalykas nutiko, visada juo tepu visokius spuogelius. kaip jau gyriausi oda dabar labai nubaisejo keleta pozeminiu baisuokliu iskilo tai visus patepiau patepiau ir nieko bet vienas bjaurybe tarpuakyje isitaise tai ji patepus pradejo daryti neregeti dalykai: perstejimas niezulys odos raudonavimas, ir ne taip kai tik patepus papersti o paskui praeina kaip visalaik buna, o perstejo tol kol nenuploviau ir liko raudonas odos plotas, jau ir spuogas apgijo nebe toks skaudus o oda paraudus toj vietoj ir lupasi pleiskanoja. niekur kitur kur tepiau nesureagavo, jei ne tai sakyciau uzalergizavo, o dabar nieko nesuprantu
tokia durna mintis kilo esu kazkur skaicius kad tarpuakyje vienas is nerviniu tasku yra na ten galima masazuoti ir akupunkturistai ji zino tai gal del to uzreagavo
QUOTE(Palomina @ 2008 12 11, 18:29)
Pusleline gerai gydo bergamociu, eukaliptu ir arbatmedzio EA ypac jei naudojama yra pasireiskus pirmiesiems puslelines pozymiams.. Aromaterapijoj nuo A iki Z raso, kad reiktu praskiesti EA su alkoholiu - 6 lasams EA reikia 5 ml alkoholio.. EA misinukas geriau nei vienas EA, bet aisku galima ir viena.. jei pusleles vis del to plinta toliau tada tinka naudoti levandu EA...
Papildyta:
Sultry, kuo kvepia tas EA misinukas kuri siandien nusipirkai?
Papildyta:
Sultry, kuo kvepia tas EA misinukas kuri siandien nusipirkai?
kardamonas,bergamote, citrina, kiparisas ir santalas. man aiskiai jaucias citrina,kiparisas ir bergamote..kitu gal tiesiog natos neatskiriu,nes pavienio kvapo irgi nelabai uzfiksavus. man jo savybes labai atitiko.raso,kad nuo pilvo putimo ,perfekcionizmo ir nuolatinio nepasitenkinimo
rinkau dovanai EA,tai kai prisiuosciau sian visko...
jazminu pauoscius taip vasara pakvipo,net saldu burnoj pasidare...
ir siaip,palikau ten 200 litu nors man paciai tik 60 atiteko is ju
pries mane moteriske sumokejo 300 tik kai atejau,jau pirkinius susidejus buvo,nespejau pasmalsaut.
labai gyre moteryte-pardaveja, gal Laime? , ta akmeneli EA kvepinti..bet kad brangus jis
apie EA paplepejom bendrai dar.
siandien dar buvau Biobutique Cup. saket,kad persikele,bet kodel nesaket,kad dbr ten kaip normalioj parduotuvej - savitarna ir salia yra sveiku maisto produktu parduotuvyte,vienoj patalpoj,bet firma kita.
uzsimaniau bruneciu sampuno. ir dar patepe ant rankos florame drekiklio veidui.su saltalankiu. super geriau neit ten..gerai,kad pinigu nebeturejau
ir dar, 3aukste,prie pat isejimo i europos puse,naujas kioskelis. prekiauja ekologiska ECO kosmetika. jos internetu buvo galima pirkti LT kazkuriame puslapyje. smagu,kad dar vienas taskas gyvam apsipirkimui ir kainos ten netgi labai padorios pasirode
QUOTE(Sultry @ 2008 12 11, 17:39)
Aš irgi kitą savaitėlę važiuosiu į Vilnių, į KN. Nusprendžiau gaminti dovanėles Turbūt ištuštinsiu santaupas
Kaip smagu, kad bioboutique padarė savitarną.
Beje, vcup'e šita produkcija nauja: betley organic
QUOTE(Dovish @ 2008 12 11, 20:13)
Aš irgi kitą savaitėlę važiuosiu į Vilnių, į KN. Nusprendžiau gaminti dovanėles Turbūt ištuštinsiu santaupas
Kaip smagu, kad bioboutique padarė savitarną.
Beje, vcup'e šita produkcija nauja: betley organic
sia kartu su ECO produkcija ir pardavineja tas mano minetas naujas kioskelis
aga,bus pinigines tustejimo metas
as va po sios dienos pabuvojimo KN turiu nauja nora pasigamint prabangu krema su jazminu EA
QUOTE(Odora @ 2008 12 11, 15:50)
ziuriu tiek apie arbatmedi priraset, man su juo toks idomus dalykas nutiko, visada juo tepu visokius spuogelius. kaip jau gyriausi oda dabar labai nubaisejo keleta pozeminiu baisuokliu iskilo tai visus patepiau patepiau ir nieko bet vienas bjaurybe tarpuakyje isitaise tai ji patepus pradejo daryti neregeti dalykai: perstejimas niezulys odos raudonavimas, ir ne taip kai tik patepus papersti o paskui praeina kaip visalaik buna, o perstejo tol kol nenuploviau ir liko raudonas odos plotas, jau ir spuogas apgijo nebe toks skaudus o oda paraudus toj vietoj ir lupasi pleiskanoja. niekur kitur kur tepiau nesureagavo, jei ne tai sakyciau uzalergizavo, o dabar nieko nesuprantu
tokia durna mintis kilo esu kazkur skaicius kad tarpuakyje vienas is nerviniu tasku yra na ten galima masazuoti ir akupunkturistai ji zino tai gal del to uzreagavo
Man panašiai su herpes taip buvo , net lupa patinus buvo
labai gyre moteryte-pardaveja, gal Laime? , ta akmeneli EA kvepinti..bet kad brangus jis
kas per akmenelis? kokia kaina?
QUOTE(Irėja @ 2008 12 10, 20:43)
norėjau kunigundos78 paklaust, kokį rožių aliejų veidui naudoji (jei gerai atsimenu, rašei, kad tepi rožių aliejum )?
as ji pati dariau - pasiemiau 10 ml buteliuka pyliau is akies tamanu aliejaus (nedaug) ir migdolu bei lasinau roziu otto eterini 7 lasus. tepu karta per savaite po afrikietisko molio kaukes ir uzsipurskus hidrolato - man
QUOTE(Palomina @ 2008 12 10, 20:57)
mano Bema plauku balzamas eina i pabaiga ir nezinau ka pirkti vietoj jo na pirkciau net negalvojus vel Bema balzama, bet... KN jo nebera, ir nezino kada gaus uzsakytas prekes
o man jau tuoj reiks naujo.. ir reikia kazko panasaus i Bema balzama, nes man jis tobulas
gal kas bande ir Bema, ir kitokius ir gali panasu pasiulyt?
o man jau tuoj reiks naujo.. ir reikia kazko panasaus i Bema balzama, nes man jis tobulas
gal kas bande ir Bema, ir kitokius ir gali panasu pasiulyt?
o man tas bema labai ilgai naudojasi- nuo birzelio dar neisbaigiau, bet turiu per si menesi zut but baigti, nes jo galiojimas 6 men. nuo pradejimo, o ir elektrinimosi man 100 % nepanaikina. Sante balzamas sia prasme "stipresni"
o tai kas tose dezese su bema zenklu, kuriu pilna ten As ir laukiu erzketuogiu aliejaus - tikiuosi iki kaledu gaus
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 13:09)
kad visai susipainiot ir jus supainiot : radau toki produkta - saltai isgautas rafinuotas kakavos sviestas su sokolado kvapu. pasirodo, ir rainuotas turi kvapa
issireiskimas "su sokolado kvapu" man reiskia, kad ten yra ideta sokolado kvapo (mano darbe tenka daznai aiskintis ivairias savokas )
QUOTE(Monica @ 2008 12 11, 14:18)
Bet kaip taip gali būti, kad KN arganas smirda, o Nimfalės nerafinuotas- ne .
Siandien su Laime kalbejau -tai ji visada moteru, kurios labai norejo argano aliejaus yra klaususi -ar jos zino ju kvapa ir ar tikrai noretu juo teptis veida (del kvapo). Anot jos -jai nera teke matyti nerafinuoto ir be kvapo
Gal ten ju tie argano medziai kokioj laboratorijoj buvo auginti ir del kitokiu salygu neturi tokio specifinio kvapo Tiesa, kad skirtingose vietose uzaugintu alieju gali skirtis spalva, tekstura, net ir kvapas gali buti siek tiek skirtingas, bet jei kokiam produktui budingas kvapas -tai tikrai naturalus produktas negali jo netureti (pvz. braske - koks jos skonis ir kvapas is savo darzo ir tos maximines -gumines)
QUOTE(Odora @ 2008 12 11, 16:50)
r liko raudonas odos plotas, jau ir spuogas apgijo nebe toks skaudus o oda paraudus toj vietoj ir lupasi pleiskanoja. niekur kitur kur tepiau nesureagavo, jei ne tai sakyciau uzalergizavo, o dabar nieko nesuprantu
tokia durna mintis kilo esu
tokia durna mintis kilo esu
na tu tiesiog per intensyviai tepdama nudeginai oda - tad palik ramybeje ta spuoga ir daugiau EA netepk, pabandyk vit. E pasitepti turetu panaikinti ta pleiskanojima ir siek tiek nuims raudonuma -geriausia uzsitepti pries miega
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 21:15)
as tai skaiciau, kad rusaites paima sena indeli nuo lupdazio ir i ji supila ta mase ir sustingus gaunasi issukamas. Tik galvoju , kad ant sieneliu ten jo turetu nemazai "nusidrozti"
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 11, 22:19)
as tai skaiciau, kad rusaites paima sena indeli nuo lupdazio ir i ji supila ta mase ir sustingus gaunasi issukamas.
Aš irgi panašiai galvojau daryti. Turiu kelis išsukamus vazelinus ir jie jau visai "ant dugno", kažin jeigu išplaučiau ir į juos pilčiau masę
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 11, 21:19)
issireiskimas "su sokolado kvapu" man reiskia, kad ten yra ideta sokolado kvapo (mano darbe tenka daznai aiskintis ivairias savokas )
neideta
jis ji islaikes net ir po rafinavimo