QUOTE(Kašariukė @ 2008 12 11, 11:26)
Norėjau patarimuko..
Gal kas susidūrėt su herpesu ir galit patarti kokiu aliejum ar EA tepti? ar gal kuris galetu (EA ar aliejus) gelbėti gyjant jau, kai užsitraukia šašiukas?
Gal kas susidūrėt su herpesu ir galit patarti kokiu aliejum ar EA tepti? ar gal kuris galetu (EA ar aliejus) gelbėti gyjant jau, kai užsitraukia šašiukas?
Anot Laimes - geriausiai tinka ramuneliu ir kajaputo EA. Anksciau naudodavau arbatmedzio - tikrai tikdavo, tepdavau juo kai tik pajusdavau pirma niezuli, t.y. kol jis dar nebudavo issikeles, tad jis net neissikeldavo. Dabar naudoju Tisserand arbatmedi su kanuka - svelnesnis, bet taip apt efektyvus.
Apie herpesa merginos anksciau berods rase 'Gydomes ekologiskai' temoje
Papildyta:
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 09, 01:35)
Anksčiau salone TAU, Labdarių g. (5) 2623075, kirpėja Alė, dabar salone "Alandrija", bet sakau, jame nieko mandro. Alė nors su normalia kosmetika dirba.
Šiaip savo šampūną nusinešiau tik tada, kai susibendravau su kirpėja, bet tikrai neaiškinau kodėl. Aš tingiu aušinti burną, jei matau, kad žmogus nė kiek nesidomi ir jam nerūpi jokia natūrali kosmetika. Nematau reikalo, ką nors sakyti tiems, kuriems vienas žolinis ingridientas pavadinime reiškia, kad kosmetika "natūrali".
Gal jau išbandei Santes putas?
Šiaip, logiškai mąstant, kirpėjos turėtų būti patenkintos, jei klientė atsineša savo šampūną. Juk čia ne dažai, kaina dėl to nesikeičia, o saloninio šampūno sutaupai. Aišku, jei klientė atbėga dar ir plaukus namie išsiplovusi, tai iš vis liux, bet man lakstyti šlapia galva tai nelabai . O po pvz. dažymo plaukus vis tiek plauna, tai savas šampūnas geriausia.
Gerai , savojo Naturalmente sudėtį perrašysiu rytoj. O pirkau jį pas kirpėją.
Šiaip savo šampūną nusinešiau tik tada, kai susibendravau su kirpėja, bet tikrai neaiškinau kodėl. Aš tingiu aušinti burną, jei matau, kad žmogus nė kiek nesidomi ir jam nerūpi jokia natūrali kosmetika. Nematau reikalo, ką nors sakyti tiems, kuriems vienas žolinis ingridientas pavadinime reiškia, kad kosmetika "natūrali".
Gal jau išbandei Santes putas?
Šiaip, logiškai mąstant, kirpėjos turėtų būti patenkintos, jei klientė atsineša savo šampūną. Juk čia ne dažai, kaina dėl to nesikeičia, o saloninio šampūno sutaupai. Aišku, jei klientė atbėga dar ir plaukus namie išsiplovusi, tai iš vis liux, bet man lakstyti šlapia galva tai nelabai . O po pvz. dažymo plaukus vis tiek plauna, tai savas šampūnas geriausia.
Gerai , savojo Naturalmente sudėtį perrašysiu rytoj. O pirkau jį pas kirpėją.
Aciu uz kontaktus, skambinsiu
Na man kazkas su atmintim yra - vis pamirstu tas putas Kazkaip nustumus jas i kampa, uz visu kitu priemoniu, tai net nepastebiu
O kokiais dazais dazai savo plaukucius?