Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Kašariukė @ 2008 12 11, 11:26)
Norėjau patarimuko..
Gal kas susidūrėt su herpesu ir galit patarti kokiu aliejum ar EA tepti? ar gal kuris galetu (EA ar aliejus) gelbėti gyjant jau, kai užsitraukia šašiukas?  unsure.gif

Anot Laimes - geriausiai tinka ramuneliu ir kajaputo EA. Anksciau naudodavau arbatmedzio - tikrai tikdavo, tepdavau juo kai tik pajusdavau pirma niezuli, t.y. kol jis dar nebudavo issikeles, tad jis net neissikeldavo. Dabar naudoju Tisserand arbatmedi su kanuka - svelnesnis, bet taip apt efektyvus. 4u.gif
Apie herpesa merginos anksciau berods rase 'Gydomes ekologiskai' temoje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 09, 01:35)
Anksčiau salone TAU, Labdarių g. (5) 2623075, kirpėja Alė, dabar salone "Alandrija", bet sakau, jame nieko mandro. Alė nors su normalia kosmetika dirba.
Šiaip savo šampūną nusinešiau tik tada, kai susibendravau su kirpėja, bet tikrai neaiškinau kodėl. Aš tingiu aušinti burną, jei matau, kad žmogus nė kiek nesidomi ir jam nerūpi jokia natūrali kosmetika. Nematau reikalo, ką nors sakyti tiems, kuriems vienas žolinis ingridientas pavadinime reiškia, kad kosmetika "natūrali".
Gal jau išbandei Santes putas? bigsmile.gif
Šiaip, logiškai mąstant, kirpėjos turėtų būti patenkintos, jei klientė atsineša savo šampūną. Juk čia ne dažai, kaina dėl to nesikeičia, o saloninio šampūno sutaupai. Aišku, jei klientė atbėga dar ir plaukus namie išsiplovusi, tai iš vis liux, bet man lakstyti šlapia galva tai nelabai schmoll.gif . O po pvz. dažymo plaukus vis tiek plauna, tai savas šampūnas geriausia.
Gerai biggrin.gif , savojo Naturalmente sudėtį perrašysiu rytoj. O pirkau jį pas kirpėją.

Aciu uz kontaktus, skambinsiu smile.gif 4u.gif
Na man kazkas su atmintim yra - vis pamirstu tas putas doh.gif lotuliukas.gif Kazkaip nustumus jas i kampa, uz visu kitu priemoniu, tai net nepastebiu 4u.gif
O kokiais dazais dazai savo plaukucius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 11, 01:41)
Aš jau visai pradedu pasiilgt Dr. Hauschka kondicionieriaus ax.gif Nedaug tepant jis tarsi susigeria į plaukus, tačiau absoliučiai neapsunkina. Ir plaunant vandeniu plaukai nebūna tokie švelnūs kaip nuo įprastinių balzamų. Tačiau išdžiūvus plaukai švelnučiai, minkštučiai thumbup.gif Maniškiai banguoti, bet kai palaikau per ilgai Sante mangų 2in1, tai jie beveik tiesūs būna, tik galai užsiriečia. O po Hauschkos labiau pasigarbiniuodavo taip valiūkiškai, tai sakau reikės vėl kada.

O šiaip tai dabar laukiu Logonos proteinų parvykstant. Jau būsiu išbandžius Hauschka, „Briliant Care“, Sante mangų ir Laveros „Basis Sensitiv“. Ale nu gi visi patiko lotuliukas.gif Ir kas svarbiausia, visi labai skaniai kvepia.

Kaži, kas bus kitas biggrin.gif

kaip keista,kad plaukai plaunant su dr.H nebuna svelnus g.gif man kaip tik priesingai,kaip su silikonu padengti,svelnus, ranka tiesiog slysta plaunant bigsmile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Urtekram šampūna su žolelėmis ax.gif Kvepia nekaip, bet užtai tikrai gerai išplauna plaukus, nors ir neputuoja beveik smile.gif Kolkas man patinka, žiuresim kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 11, 12:43)
kaip keista,kad  plaukai plaunant su dr.H nebuna svelnus  g.gif  man kaip tik priesingai,kaip su silikonu padengti,svelnus, ranka tiesiog slysta plaunant  bigsmile.gif

Plaukai skirtingi, todel ir poveikis turbut skirtingas g.gif Mes su sese irgi hauschkos Apricot sampuna naudojam ir ta pati Jojobos balzama, bet jos plaukai nepalyginamai svelnesni, nes visai kitokie nei mano - tiesus ir tokie tvirti, pats plaukas yra labai storas, nes siaip ir tamsesnes spalvos. Maniskiai sviesesni ir garbanoti, tad praktiskai niekas ju taip nesusvelnina, kad butu kaip seses ax.gif
Ziurint i plaukus, niekas negali patiket, kad mes seses, o tevai tai tie patys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 11, 14:09)
Plaukai skirtingi, todel ir poveikis turbut skirtingas  g.gif  Mes su sese irgi hauschkos Apricot sampuna naudojam ir ta pati Jojobos balzama, bet jos plaukai nepalyginamai svelnesni, nes visai kitokie nei mano - tiesus ir tokie tvirti, pats plaukas yra labai storas, nes siaip ir tamsesnes spalvos. Maniskiai sviesesni ir garbanoti, tad praktiskai niekas ju taip nesusvelnina, kad butu kaip seses  ax.gif
Ziurint i plaukus, niekas negali patiket, kad mes seses, o tevai tai tie patys  lotuliukas.gif

ar tikrai tie patys? hihihi.gif
musu su sese irgi skirias,pas abi banguoti,bet pas ja tokiom buriuko garbanom rolleyes.gif ,o mano tai nesuprasi kaip banguoti doh.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

oi kaip aciu uz grazius zodzius muilui 4u.gif 4u.gif wub.gif
net jauciu, kad nelabai nusipelniau tiek pagyru..

nu, turejau galimybe palyginti kakavos sviestus:
1) nerafinuotas saltai isgautas, serifikuotas The Soil Association
2) nerafinuotas karstai isgautas, nesertifikuotas

atrodo jie vienodai, vienodai kieti, kvepia gal tik siek tiek kitaip (antrasis lyg su stipresniu sokolado kvapu, bet ir tai pasitepus ant odos man tie kvapai suvienodeja doh.gif ).
zodziu, man atrodo, neimanoma perkant paciam nustatyti kaip isgauta sviesta perki. o juk skirtumas, anot saltiniu, didziulis. pirmasis - nauda, antrasis - zala odai ir kunui blink.gif
lieka tik pasitikejimas pardaveju (kiek tu juo pasitiki). nu ir kaina gal kazka gali parodyti - pirmasis nebus pigus biggrin.gif

dar tokia mintis atejo, o gal sertifikuoja tik saltai isgauta nerafinuota? g.gif tada reiktu pirkti sertifikuota ir viskas g.gif

kad visai susipainiot ir jus supainiot biggrin.gif : radau toki produkta - saltai isgautas rafinuotas kakavos sviestas su sokolado kvapu. pasirodo, ir rainuotas turi kvapa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 12 11, 11:33)
kai uzsitraukia sasiukas, tai as paprastai niekuo netepu, leidziu dziut jam, gyt. bet kai keliasi pusleles, tai arbatmedzio EA nepakeiciamas ax.gif

man siandien pirma karta pradeda kilt herpes is vidines lupos puses, kuo tada tepti??? unsure.gif nes EA neskanus ir vistiek su seilem nusiplauna, ir nosies viduje kyla, ka daryti??? unsure.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kašariukė @ 2008 12 11, 11:48)
Kažkada seniau esu bandžius arbatmedi, bet man kazkaip nelabai tiko. Dabar tai specialiu tepaliuku is vaistines tepu, per kelias dienas uzsitraukia.
Bet galvoju gal yra koks aliejukas kuris greičiau tą šašiuką panaikina.

as ir sasiuka su arbatmedziu tepu, tai jis tada dar greiciau apsitraukia didesniu sasiuku ir nukrenta ax.gif tikiuosi supratai ka norejau pasakyti ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2008 12 11, 12:43)
kaip keista,kad  plaukai plaunant su dr.H nebuna svelnus  g.gif  man kaip tik priesingai,kaip su silikonu padengti,svelnus, ranka tiesiog slysta plaunant  bigsmile.gif

ir man tas pats, svelnuciai , sliduciai , man jis pats mieliausias buvo ir MB taip pat
Atsakyti
buvau tiek parašiusi, bet doh.gif

Nuo herpes naudoju Compeed pleistrus iš vaistinės, jie permatomi kaip celofanas, neleidžia susidarytoi šašui ir tada greičiau gyja.man arbatm ea visai nepadeda

Buvau halėj, šiaip ne taip radau aliejų pard. (pasiklaususi).L. gera parduotuvė thumbup.gif .Nes yra daaug vokiškų prieskonių be gliutomato, sveriamų gėrybių (pirkau makadamijų, kedro riešutų, kurie čia pigiau nei pvz. kur sultis natūr. daro.Dar aišku visokių žolių, arbatų, kavų.Aliejų gana daug šalto spaudimo ir nerafinuotų.manyčiau jie visai neblogi tiek maistui, tiek kosmetikai.Nors pigūs, bet pvz perkant 500 ml butelį aliejaus 100 g. gi visai pigiai gaunasi (turiu sezamo ekol, tai 500 g. 27 Lt). O kai pilsto iš didelių talpų, tai natūralu, kad pigu. Pirkau nakvišų (gersiu) ir makadamijų.Abeji kvepia, su spalva.Norėjau erkėtrožių, bet šis-rafinuotas.Dar žadėjo argano atvežt, bus įdomu, ar smirdės biggrin.gif kam aktualu, yra tamsių indukų kremui ir buteliukų.Kaina kažkas 1,5 Lt.Visgi KN plėšia už buteliukus.Jei kas eisit, tai pasiimkit savo indukų, nes reikia mokėti už jų.Aš tai buteliukų prikaupiau nuo vaist. sirupų, dar kaupiu buteliukus nuo lašiukų nuo slogos.jie l. geri su pipetėm smile.gif

Bet kaip taip gali būti, kad KN arganas smirda, o Nimfalės nerafinuotas- ne g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 11, 13:30)
ar tikrai tie patys?  hihihi.gif

Na lyg ir taip lotuliukas.gif
Siaip supanasejom pastaraisiais metais labai, veido bruozai labai panasus smile.gif
Papildyta:
Merginos, palyginus su KN kainomis, kaip sie Tisserand EA? labai kandziojasi? Is ten EA esu labai mazai pirkus, neatsimenu kiek ir kokie konkreciai kainuoja....
http://www.adili.com...?...870c&page=1
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 12 11, 15:18)
buvau tiek parašiusi, bet doh.gif

Nuo herpes naudoju Compeed pleistrus iš vaistinės, jie permatomi kaip celofanas, neleidžia susidarytoi šašui ir tada greičiau gyja.man arbatm ea visai nepadeda

as turiu tuos pleistrus, tai man jie visai negydo, EA arbatmedzio kol nera saso irgi nepadeda, nors as su juo ir nezaidziu tiesa sakant ax.gif
Atsakyti
MB nuolat puola herpesas, iki šiol naudodavo tepaliukus iš vaistinį. O dabar kai atradau EA, nupirkau levandų EA.

Šiandien Droge pirkau rusišką molį (tikriausiai tas pats apie kurį ir esat rašiusios). Vadinas maitinanti kaukė „IZUMRUDNAJA“. Buvo dviejų rūšių, paėmiau maitinančią. Šį vakarą išbandysiu kartu su levandų EA.

Prigriebiau Allretos mėtines putas veidui, kol sulauksiu užsisakyto gėrio wub.gif Tai iš pirmo įspūdžio labai panašios į Logonos mėtines putas. Beje šiuo metu Droge Allterai šiokios tokios nuolaidos yra.
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2008 12 11, 16:18)
Buvau halėj, šiaip ne taip radau aliejų pard. (pasiklaususi).L. gera parduotuvė thumbup.gif .Aliejų gana daug šalto spaudimo ir nerafinuotų.manyčiau jie visai neblogi tiek maistui, tiek kosmetikai.Nors pigūs, bet pvz perkant 500 ml butelį aliejaus 100 g. gi visai pigiai gaunasi (turiu sezamo ekol, tai 500 g. 27 Lt). O kai pilsto iš didelių talpų, tai natūralu, kad pigu. Pirkau nakvišų (gersiu) ir makadamijų.Abeji kvepia, su spalva.

O aš čia pasiskaičius nuomonių prisibijau naudot pilstomus aliejus veidui. doh.gif Nors tam reikalui ir pirkau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 11 gruodžio 2008 - 15:34
Pusleline gerai gydo bergamociu, eukaliptu ir arbatmedzio EA ypac jei naudojama yra pasireiskus pirmiesiems puslelines pozymiams.. Aromaterapijoj nuo A iki Z raso, kad reiktu praskiesti EA su alkoholiu - 6 lasams EA reikia 5 ml alkoholio.. EA misinukas geriau nei vienas EA, bet aisku galima ir viena.. jei pusleles vis del to plinta toliau tada tinka naudoti levandu EA...
Papildyta:

Sultry, kuo kvepia tas EA misinukas kuri siandien nusipirkai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 gruodžio 2008 - 16:32