Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 12 10, 21:01)
kuris is siu balzamu padrekina geriausiai plauka ir neapsunkina, ir nesuriebina?

Plaukai lengviausi būna po Sante brilliant (beto labai taupus), Logona labiau apsunkina (drėkina gerai), o I+M ties viduriuku. Nei vienas man neriebina plaukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 21:00)
4u.gif o jis aliejinis ar, kaip ir raso, vanduo? nu idiotiskai skamba klausimas,bet...  blush2.gif

vanduo smile.gif Čemerių šakniastiebių ir šaknų tinktūra.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 22:02)
oo,kaip tik akis i bema linija kitam 'plauku rezimui' pakabinus  bigsmile.gif
tai sakai,vertas pinigeliu  bigsmile.gif  o ka jis gero apdaro plaukuciams? lengvi?sunkus? purus?glotnus? 4u.gif
4u.gif  tikrai rekomenduociau sante isbandyt,jei dar nebandzius...

na man tai tikrai Bema balzamas geriausias kada nors turetas nuplaunamas balzamas.. patinka kad plaukus sudrekina ir neapsunkina, taip pat nesuriebina.. tik va minusas, kad man jis labai greitai naudojasi doh.gif

o kaip tau Hauschkos balzamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 10 gruodžio 2008 - 21:07
QUOTE(Palomina @ 2008 12 10, 23:06)
na man tai tikrai Bema balzamas geriausias kada nors turetas nuplaunamas balzamas.. patinka kad plaukus sudrekina ir neapsunkina, taip pat nesuriebina.. tik va minusas, kad man jis labai greitai naudojasi  doh.gif

o kaip tau Hauschkos balzamas?

sakyciau,taupus bigsmile.gif siaip patinka,plaukai slidus,minksti... ir plaunantis juos is karto 'atvelia'. tik gal kiek man jau ir per svelnius,glebius padaro,nes kai plauku ner ypatingai daug,tai... rolleyes.gif
galeciau duot pabandymui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 10 gruodžio 2008 - 21:11
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 22:03)
Plaukai lengviausi būna po Sante brilliant (beto labai taupus), Logona labiau apsunkina (drėkina gerai), o I+M ties viduriuku. Nei vienas man neriebina plaukų ax.gif

reiks itraukt Santes balzama i kandidatu sarasa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 22:10)
sakyciau,taupus bigsmile.gif  siaip patinka,plaukai slidus,minksti... ir plaunantis juos is karto 'atvelia'. tik gal kiek man jau ir per svelnius,glebius padaro,nes kai plauku ner ypatingai daug,tai...  rolleyes.gif
galeciau duot pabandymui wink.gif

na skamba irgi neblogai biggrin.gif irgi bus kandidatas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 10 gruodžio 2008 - 21:12
QUOTE(Palomina @ 2008 12 10, 21:12)
reiks itraukt Santes balzama i kandidatu sarasa  biggrin.gif

Sante Briliant care man irgi patiko (nors tik du kartus bandžiau). labai švelnūs ir minkšti plaukai. na, tokie wub'iniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 10, 22:01)
kuris is siu balzamu padrekina geriausiai plauka ir neapsunkina, ir nesuriebina?

Aš jau visai pradedu pasiilgt Dr. Hauschka kondicionieriaus ax.gif Nedaug tepant jis tarsi susigeria į plaukus, tačiau absoliučiai neapsunkina. Ir plaunant vandeniu plaukai nebūna tokie švelnūs kaip nuo įprastinių balzamų. Tačiau išdžiūvus plaukai švelnučiai, minkštučiai thumbup.gif Maniškiai banguoti, bet kai palaikau per ilgai Sante mangų 2in1, tai jie beveik tiesūs būna, tik galai užsiriečia. O po Hauschkos labiau pasigarbiniuodavo taip valiūkiškai, tai sakau reikės vėl kada.

O šiaip tai dabar laukiu Logonos proteinų parvykstant. Jau būsiu išbandžius Hauschka, „Briliant Care“, Sante mangų ir Laveros „Basis Sensitiv“. Ale nu gi visi patiko lotuliukas.gif Ir kas svarbiausia, visi labai skaniai kvepia.

Kaži, kas bus kitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 11, 00:41)
Aš jau visai pradedu pasiilgt Dr. Hauschka kondicionieriaus ax.gif

cia kalbi apie sita user posted image? ax.gif
Papildyta:
beje, panasu, kad man bemos sampunas nuo pleiskanu pasausino galvos oda, tai dabar ji MB baigineja. o as siuo metu naudoju hauschkos sampuna riebiems plaukams (anksciau tik retkarciais ji panaudodavau), jau ipusejau butelaiti, tai nieko blogo apie ji negaleciau pasakyt ax.gif neissausina, plaukai purus smile.gif
Atsakyti
Norėjau patarimuko..
Gal kas susidūrėt su herpesu ir galit patarti kokiu aliejum ar EA tepti? ar gal kuris galetu (EA ar aliejus) gelbėti gyjant jau, kai užsitraukia šašiukas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 12 11, 11:26)
Norėjau patarimuko..
Gal kas susidūrėt su herpesu ir galit patarti kokiu aliejum ar EA tepti? ar gal kuris galetu (EA ar aliejus) gelbėti gyjant jau, kai užsitraukia šašiukas?  unsure.gif

kai uzsitraukia sasiukas, tai as paprastai niekuo netepu, leidziu dziut jam, gyt. bet kai keliasi pusleles, tai arbatmedzio EA nepakeiciamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 12 11, 10:33)
kai uzsitraukia sasiukas, tai as paprastai niekuo netepu, leidziu dziut jam, gyt. bet kai keliasi pusleles, tai arbatmedzio EA nepakeiciamas ax.gif

Kažkada seniau esu bandžius arbatmedi, bet man kazkaip nelabai tiko. Dabar tai specialiu tepaliuku is vaistines tepu, per kelias dienas uzsitraukia.
Bet galvoju gal yra koks aliejukas kuris greičiau tą šašiuką panaikina.
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 12 11, 11:48)
Kažkada seniau esu bandžius arbatmedi, bet man kazkaip nelabai tiko. Dabar tai specialiu tepaliuku is vaistines tepu, per kelias dienas uzsitraukia.
Bet galvoju gal yra koks aliejukas kuris greičiau tą šašiuką panaikina.

su arbatmedziu reikia truputeli pazaisti, ka sudetingiau padaryti pvz.: bunant darbe. bet jei laiku juo pradedu tept, tai zinok, bent jau man, veiksmingiau uz visus pirktinius tepaliukus ax.gif
o sasiukui naikinti tai nzn, gal dar kas turintis sita beda pasisakys. vat kai jis jau nukrenta, tai ta vieta (nes ji dar buna negrazi tokia kuri laika) as levandu arba tuo paciu arbatmedzio EA pateplioju.
Atsakyti