Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Irėja @ 2008 12 10, 22:47)
rekomenduoju čemeryčių vandenį wink.gif

kur gaut? kaip naudot?kaina? nesmirda? blush2.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 12 10, 22:47)
tai dar rozmarinu EA papildomai panaudok.. man tai labai padejo nuo slinkimo  smile.gif

naudoju wink.gif jo,beje, yra ir mano weledos sampune, ir dr.h aliejaus sudetyje... 4u.gif dar Bemos nuo slinkimo sampuna naudoju..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 10, 20:47)
tai dar rozmarinu EA papildomai panaudok.. man tai labai padejo nuo slinkimo  smile.gif

aš levandų lašinau į šampūną, kai paskutinį kartą plaukai slinko. irgi puikiai suveikė.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 10, 21:47)

reikes ir man ji naudoti, nes kol isplaunu plaukus, jie uzkemsa net vamzdyna, reik isiminet, kad vanduo galetu isbegti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 20:40)
o plaukam isgaunu geriausia rezultata tik ivesdama rezima...

Prajuokino tavo postas biggrin.gif thumbup.gif
Na, bet logiškai mąstant, juk poveikis pasirodo tik po ilgesnio naudojimo, tai todėl plaukai taip į tavo kaitaliones ir reaguoja. Manau, galėtum naudoti ilgesnį laiką vieną aliejuką prieš plovimą, vieną balzamas, naudok kelis šampūnus, pvz, vienas galvos odai, kitas plaukų ilgiui. Nepasiduok triušio sindromui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 10 gruodžio 2008 - 20:53
QUOTE(dzemute @ 2008 12 10, 21:51)
reikes ir man ji naudoti, nes kol isplaunu plaukus, jie uzkemsa net vamzdyna, reik isiminet, kad vanduo galetu isbegti  unsure.gif

man irgi taip buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 20:51)
kur gaut? kaip naudot?kaina? nesmirda?  blush2.gif

bet kurioj vaistinėj. įtrint galvą, palaikyt kokį pusvalandį ar valandą ir išplaut. buteliukas kaštuoja apie 4-5 Lt (bet jo uztenka 2-3 kartams tiktai). smirda smile.gif
plius reikia nebijoti, nes jo pirminė paskirtis - naikinti galvos parazitus smile.gif
dėl natūralumo - rašo, kad augalinės kilmės. plačiau pasakyt negaliu, dabar neturiu jo namie.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 10, 22:51)
aš levandų lašinau į šampūną, kai paskutinį kartą plaukai slinko. irgi puikiai suveikė.

turiu ir si.reiks bandyt pakaitaliot juos...

QUOTE(dzemute @ 2008 12 10, 22:51)
reikes ir man ji naudoti, nes kol isplaunu plaukus, jie uzkemsa net vamzdyna, reik isiminet, kad vanduo galetu isbegti  unsure.gif

group.gif
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 22:52)
Prajuokino tavo postas biggrin.gif  thumbup.gif 
Na, bet logiškai mąstant, juk poveikis pasirodo tik po ilgesnio naudojimo, tai todėl plaukai taip į tavo kaitaliones ir reaguoja. Manau, galėtum naudoti ilgesnį laiką vieną aliejuką prieš plovimą, vieną balzamas, naudok kelis šampūnus, pvz, vienas galvos odai, kitas plaukų ilgiui. Nepasiduok triušio sindromui biggrin.gif

dziugu,kad krizes laikais pasijuokiam dar wink.gif
bandysiu dbr auklet ta triusi savyje lotuliukas.gif
tai dbr va dr.H sistema visa naudoju ir dar saknim bema nuo slinkimo sampuna... visko po puse jau sunaudojau.sistema kol kas veikia. ziuresim,kas gausis. 4u.gif

Atsakyti
mano Bema plauku balzamas eina i pabaiga ir nezinau ka pirkti vietoj jo doh.gif na pirkciau net negalvojus vel Bema balzama, bet... KN jo nebera, ir nezino kada gaus uzsakytas prekes unsure.gif
o man jau tuoj reiks naujo.. ir reikia kazko panasaus i Bema balzama, nes man jis tobulas thumbup.gif
gal kas bande ir Bema, ir kitokius ir gali panasu pasiulyt?
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 20:56)
bandysiu dbr auklet ta triusi savyje  lotuliukas.gif
tai dbr va dr.H sistema visa naudoju ir dar saknim bema nuo slinkimo sampuna... visko po puse jau sunaudojau.sistema kol kas veikia. ziuresim,kas gausis. 4u.gif

Sėkmės 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 12 10, 20:57)

Bemos nesu bandžiusi. Sante brilliant fainas, Logona su proteinais irgi, dabar I+M naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 10, 22:55)
bet kurioj vaistinėj. įtrint galvą, palaikyt kokį pusvalandį ar valandą ir išplaut. buteliukas kaštuoja apie 4-5 Lt (bet jo uztenka 2-3 kartams tiktai). smirda smile.gif
plius reikia nebijoti, nes jo pirminė paskirtis - naikinti galvos parazitus smile.gif
dėl natūralumo - rašo, kad augalinės kilmės. plačiau pasakyt negaliu, dabar neturiu jo namie.
4u.gif

4u.gif o jis aliejinis ar, kaip ir raso, vanduo? nu idiotiskai skamba klausimas,bet... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 22:00)
Sėkmės 4u.gif
Bemos nesu bandžiusi. Sante brilliant fainas, Logona su proteinais irgi, dabar I+M naudoju.

kuris is siu balzamu padrekina geriausiai plauka ir neapsunkina, ir nesuriebina?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 10, 22:57)
mano Bema plauku balzamas eina i pabaiga ir nezinau ka pirkti vietoj jo  doh.gif  na pirkciau net negalvojus vel Bema balzama, bet... KN jo nebera, ir nezino kada gaus uzsakytas prekes  unsure.gif
o man jau tuoj reiks naujo.. ir reikia kazko panasaus i Bema balzama, nes man jis tobulas  thumbup.gif

oo,kaip tik akis i bema linija kitam 'plauku rezimui' pakabinus bigsmile.gif
tai sakai,vertas pinigeliu bigsmile.gif o ka jis gero apdaro plaukuciams? lengvi?sunkus? purus?glotnus? 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 23:00)
Sėkmės 4u.gif

4u.gif tikrai rekomenduociau sante isbandyt,jei dar nebandzius...
Atsakyti