Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(beata_abc @ 2008 12 10, 18:47)
O kur pirkai? Ir kokia sudetis?

Pirkau Vilniuje, Stepono 10. Sudėtis gera (sertifikuota BDIH).
Plačiau čia
Atsakyti
mergaites, kokiu dar kaukiu plaukam (parduodamu paruostu, ne naminiu) zinot pirkt Lietuvoj be Logonos simondsiju, Weledos aliejines kaukes ir Sante mango 2 in1 kaukes?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 10 gruodžio 2008 - 19:15
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 19:10)
mergaites, kokiu dar kaukiu plaukam (parduodamu paruostu, ne naminiu) zinot pirkt Lietuvoj be Logonos simondsiju, Weledos aliejines kaukes ir Sante mango 2 in1 kaukes?..  g.gif

Daugiau kaip ir nėra... ax.gif Balzamų didesnis pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 09, 23:04)
Kainuoja 41 lt, 65 ml

Šiuo metu taikoma 15% nuolaida smile.gif

QUOTE(Monica @ 2008 12 10, 13:12)
Manau, kad rafinuotas, dėl to ir nesmirda biggrin.gif .nes ten žiūrėjau sviestmedį, tai rafinuotas be abejo, o kaina ohoho schmoll.gif

Ant buteliuko neparašyta, tai užklausėme gamintojų, atsakė, kad nerafinuotas.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 21:25)
Daugiau kaip ir nėra... ax.gif Balzamų didesnis pasirinkimas.

balzamu, norimu isbandyti, tai visa tunta jau turiu sumascius.
o va kaukes nejau jau visas isbandziau bigsmile.gif
laukiu parkeliaujant Lavera Basis sensitive.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 12 10, 20:26)

as buvau prisizadejusi ateit pas tave ir neatejau, atsiprasau, nebegalejau 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 20:25)
balzamu, norimu isbandyti, tai visa tunta jau turiu sumascius.
o va kaukes nejau jau visas isbandziau  bigsmile.gif
laukiu parkeliaujant Lavera Basis sensitive.

Aš kol sunaudoju vieną balzamą vos ne pusmetis praeina, tai kol visus išbandysiu pražilsiu biggrin.gif Laveros Basis balzamo aš irgi norėjau, bet jo nėra Lietuvoje, o maniškis brilliant buvo jau į pabaigą, nebesulaukiau užsakymo. Kaip tau sekasi draugauti su plaukais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 22:35)
Aš kol sunaudoju vieną balzamą vos ne pusmetis praeina, tai kol visus išbandysiu pražilsiu biggrin.gif Laveros Basis balzamo aš irgi norėjau, bet jo nėra Lietuvoje, o maniškis brilliant buvo jau į pabaigą, nebesulaukiau užsakymo. Kaip tau sekasi draugauti su plaukais? bigsmile.gif

nesekas ax.gif
sestadieni einu kerstaut jiems - i kirpykla lotuliukas.gif
pastebejau,kad plauku pomegiai ir mano skiriasi. as megstu vis kazka isbandyt..bandomojo triusio sindromas,matyt.
o plaukam isgaunu geriausia rezultata tik ivesdama rezima... tarkim,plaunant dr.h sampunu ir balzamu, ir dedant karta i savaite alieju, jie pradeda 'klausyt ju' ir buna beveik tautu draugyste... bet jei as va kazkokia kita priemone imaisau, ta prasme, iseinu is rutinos, jie vel 'susimeto'... na gal supratot..
esme,kad man geriausias rezultatas pasirodo po ilgo vienos priemones naudo jimo.o tatai mano asmenybei nebudinga.teks keist savo bruozus vardan savo plauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 20:40)
teks keist savo bruozus vardan savo plauku  biggrin.gif

arba plaukus keist lotuliukas.gif
4u.gif

norėjau kunigundos78 paklaust, kokį rožių aliejų veidui naudoji (jei gerai atsimenu, rašei, kad tepi rožių aliejum ax.gif )?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 10 gruodžio 2008 - 20:45
QUOTE(Irėja @ 2008 12 10, 22:43)
arba plaukus keist  lotuliukas.gif
4u.gif

greiciau jie pakeis savininka... migruoja nemazais kiekiais i saujas,ant grindu arba i vandens nutekejimo angas...slenka, jei lietuviskai doh.gif aisku,maziau,po bemos apmuliu thumbup.gif bet vis dar... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 20:45)
greiciau jie pakeis savininka... migruoja nemazais kiekiais i saujas,ant grindu arba i vandens nutekejimo angas...slenka, jei lietuviskai  doh.gif aisku,maziau,po bemos apmuliu  thumbup.gif  bet vis dar... unsure.gif

rekomenduoju čemeryčių vandenį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 21:45)
greiciau jie pakeis savininka... migruoja nemazais kiekiais i saujas,ant grindu arba i vandens nutekejimo angas...slenka, jei lietuviskai  doh.gif aisku,maziau,po bemos apmuliu  thumbup.gif  bet vis dar... unsure.gif

tai dar rozmarinu EA papildomai panaudok.. man tai labai padejo nuo slinkimo smile.gif
Atsakyti