Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(baggio @ 2008 12 10, 11:17)
Sakykit tai kuo smirda tas KN arganas g.gif As turiu is Senteurs du Sud firmos (Nimfali) Argano alieju, tai kvapas toks aliejinis ir tiek. O kokia kaina? Nes as ir nepigiai apsipirkau blush2.gif

Manau, kad rafinuotas, dėl to ir nesmirda biggrin.gif .nes ten žiūrėjau sviestmedį, tai rafinuotas be abejo, o kaina ohoho schmoll.gif
Atsakyti
merginos, o jus kai sviestus su aliejais ar EA maisote, vis gi kiek juos sildote? nes kakavos sviestas taip paprastai juk nesusimaisytu doh.gif

kaip man tai apdaryti? blush2.gif pasildyti karstame vandenyje indelyje kokiame, kol issilydys? paaiskinkite prasau smulkiau, kaip ypatingai nesusigaudancioms doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 10, 12:48)
pagaliau  bigsmile.gif  kaip gerai kaip gerai  4u.gif
Papildyta:

niu jei liks po kunigundos, tai galesiu duoti tikrai, kur ji ilasinti reiks tai nezinau  g.gif
Papildyta:

as juk visoms cia siuliau gal koki simta kartu, ne viena nenorejo tai kas beliko  unsure.gif  galvoju ar taip ar taip tada bestovedamas isgaruos.

bandysiu pasidairyt kokio mazulycio tamsaus induko unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 10, 10:48)
niu jei liks po kunigundos, tai galesiu duoti tikrai, kur ji ilasinti reiks tai nezinau  g.gif
Papildyta:

as vakar KN pirkau stai toki mazulyti user posted image vos 3 cm buteliuka- talpa 2,5 ml, kaina 6 lt

QUOTE(baggio @ 2008 12 10, 11:17)
Sakykit tai kuo smirda tas KN arganas g.gif As turiu is Senteurs du Sud firmos (Nimfali) Argano alieju, tai kvapas toks aliejinis ir tiek. O kokia kaina? Nes as ir nepigiai apsipirkau blush2.gif

myzaliuku blush2.gif , 30 ml- 45 lt

QUOTE(ChinChin @ 2008 12 10, 12:38)
merginos, o jus kai sviestus su aliejais ar EA maisote, vis gi kiek juos sildote? nes kakavos sviestas taip paprastai juk nesusimaisytu doh.gif

kaip man tai apdaryti? blush2.gif pasildyti karstame vandenyje indelyje kokiame, kol issilydys? paaiskinkite prasau smulkiau, kaip ypatingai nesusigaudancioms doh.gif 4u.gif

jei kakavos sviesta - tai idek dubeneli i karsta vandeni ir palaikyk ji ten kol aliejus siek tiek aptirps, o jau tada bandyk ji ismaisyti, jei nepavyks -vel ikisk i vandeni -svarbu, kad aliejus neuzvirtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 10, 12:38)

Vis pamirštu paklaust ax.gif Skaičiau, kad l. daug visokių aliejų pirkai, tai domina, kur juos pirkai, kokiom kainom rolleyes.gif

Beje, manyčiau, kad natūr. priemonėm pleiskanų nepavyks vyrui išgydyt cool.gif Aš jam vos ne kasdien dariau pakaitom kaukę aliejinę su ea ir tepiau spec. skysčiu iš Nimfalės, jau 2 sav. darbuojuosi, o visiškai jokio pagerėjimo nesimato schmoll.gif Tik tiek, kad jam patinka plaukai po aliejaus tongue.gif .Žodžiu keliausiu į vaistinę šampūno cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 10, 14:52)
jei kakavos sviesta - tai idek dubeneli i karsta vandeni ir palaikyk ji ten kol aliejus siek tiek aptirps, o jau tada bandyk ji ismaisyti, jei nepavyks -vel ikisk i vandeni -svarbu, kad aliejus neuzvirtu  ax.gif

4u.gif bandysiu..o su kokiais aliejais ji dar maisyti? ar gryna kakavos sviesta + EA? noreciau misinuko tepti kunui, gal MB po skutimosi ka nors galiu sumaisyti pati? g.gif

ar po skutimosi geriau sviestmedi su kuo nors? noriu dovanu padaryti jam Kaledoms blush2.gif

QUOTE(Monica @ 2008 12 10, 14:53)
Vis pamirštu paklaust ax.gif Skaičiau, kad l. daug visokių aliejų pirkai, tai domina, kur juos pirkai, kokiom kainom  rolleyes.gif

as tik EBAY viska perku nes nera kada man iki pardes nueiti - pastas arciau doh.gif biggrin.gif
o kainos skirtingos, kai kas lyg ir pigiau nei LT, kai ko gal net nera cia pirkti, o keli dalykai itariu brangiau gavosi, bet sutaupiau sau laika ax.gif
parasyk konkreciai kokie aliejai domina - parasysiu kainas 4u.gif
Atsakyti
supermamytės, gal išduosite paslaptį kur Kaune nusipirkti ARGANŲ aliejaus? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif seniai besilankiau, vis pripuolamai pasiskaitau blush2.gif
Dabar sugalvojau MB sesutei ir jos draugui padovanoti kokia romantiska dovana is naturkosmetikos bigsmile.gif manau koks kvepaintis masazinis aliejus ar kas panasaus tiktu blush2.gif gal esate ka panasaus naudoje ar girdeje bigsmile.gif Aciux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 10, 15:52)
as vakar KN pirkau stai toki mazulyti user posted image vos 3 cm buteliuka- talpa 2,5 ml, kaina 6 lt

dekui uz info apie buteliuka. reiks nusipirkt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 12 10, 13:12)
Manau, kad rafinuotas, dėl to ir nesmirda biggrin.gif .nes ten žiūrėjau sviestmedį, tai rafinuotas be abejo, o kaina ohoho schmoll.gif

g.gif Bet kiek teko skaityt, tai visur pabreziama, kad kvapas neiprastas ir siek tiek riesutinis. Niekur neiskaiciau, kad nepakenciamai smirdantis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiliepimai apie I+m plaukų kondicionierių su kanapėmis, va tokį:
user posted image

Kvapas - tikros kanapės, palyginus su Sante brilliant balzamu, tai smirdukas biggrin.gif Bet patiko, kad neskystas ir labiau kreminis. Plaukai išdžiūvę švelnūs ir su "svoriu". Kadangi paskui garbiniavau plaukus, tiksliai pasakyti negaliu kaip su plaukų slidumu. Iš esmės esu patenkinta. Dar man patogus įpakavimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 19:35)
Atsiliepimai apie I+m plaukų kondicionierių su kanapėmis, va tokį:
user posted image

Kvapas - tikros kanapės, palyginus su Sante brilliant balzamu, tai smirdukas biggrin.gif Bet patiko, kad neskystas ir labiau kreminis. Plaukai išdžiūvę švelnūs ir su "svoriu". Kadangi paskui garbiniavau plaukus, tiksliai pasakyti negaliu kaip su plaukų slidumu. Iš esmės esu patenkinta. Dar man patogus įpakavimas ax.gif

O kur pirkai? Ir kokia sudetis?

Aciu
Atsakyti