Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 21:34)
naudojau viena karta 3 lasiukus, kai dariau misinuka nuo aknes  ax.gif  o daugiau tai irgi stovi  ax.gif

o neturi zvakides eteriniams aliejams? gali gi retkarciais "padeginti" aliejukus (na gal supratai ka turiu galvoj)

as tai siandien "deginau" zvakideje levandinu ir mandarinu EA.. kadangi persalau tai siek levandos tinka nuo persalimo, o mandarinu papildomai ilasinau kad skaniau kvepetu biggrin.gif
citrusai tai su dauguma EA derinasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 21:39)
o neturi zvakides eteriniams aliejams? gali gi retkarciais "padeginti" aliejukus (na gal supratai ka turiu galvoj)

as tai siandien "deginau" zvakideje levandinu ir mandarinu EA.. kadangi persalau  tai siek levandos tinka nuo persalimo, o mandarinu papildomai ilasinau kad skaniau kvepetu  biggrin.gif
citrusai tai su dauguma EA derinasi  wub.gif

jazminaiciu as deginu ax.gif reiks gal ir sita pabandyti
Atsakyti
kaip Sante sampunai? konkreciau idomus atsiliepimai apie apelsinu sampuna
Atsakyti
Siandien KN uosciau argano alieju - nu smarvele zinokit nereali, bet ir kaina tokia, kad ant plauku nelabai ir pritepsi -vis tik ilgi jie pas mane -tai to buteliuko labai jau trumpam uztektu doh.gif Kvapa panaikina EA, bet vis tiek nesiryzau pirkti blush2.gif

QUOTE(Monica @ 2008 12 09, 09:21)
jei kur neparašyta, kad rafinuotas, yra nerafinuotas, tada l. gerai smile.gif .Kaip tik turiu nusipirkusi tokį, pabandysiu smile.gif

siaip tai tinklalapyje jie negaletu skelbti klaidingos info, nes jie rizikuoja gauti baudele uz klaidinga informacija ax.gif (jei kas pasiskustu)

QUOTE(Kašariukė @ 2008 12 09, 11:52)
O gal koki gali pasiūlyti? MB kažkodėl tik sviestmedžiu teplioja sudirgusią po skutimosi odą.. Ir spuogelius... Gal įkisčiau kkį tinkamesni, bet tai kokį?  g.gif

tai po skutimosi sviestmedis labai gerai, o spuogeliams reiktu pvz. kvieciu gemalu aliejaus-galima dar ea ilasinti

QUOTE(Lelijėlė @ 2008 12 09, 13:49)
merginos, gal galit patarti kur ieskoti skutimosi putu/zele vyrams? ir dar, kuom patepti paskui?

putu turi Bioboutique (si savaitgali nusimato cunamis Cupe -tai tikrai bus nuolaidos)-tik jie persikels prie Mini pasaulio 5 aukste. taip pat yra weledos putos (Hole dabar nuolaidos). Po skutimosi gerai sviestmedis. Yra ivairiu hidrolatu skirtu po skutimosi

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 21:39)

as tai siandien "deginau" zvakideje levandinu ir mandarinu EA.. kadangi persalau  tai siek levandos tinka nuo persalimo, o mandarinu papildomai ilasinau kad skaniau kvepetu  biggrin.gif
citrusai tai su dauguma EA derinasi  wub.gif

jazminaiciu as deginu ax.gif reiks gal ir sita pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 09, 08:19)
Norėjau paklausti, truputį pasikartosiu blush2.gif Kiek „Nimfali“ kainuoja dantų pasta su cinamonu? Koks tūris? 4u.gif

Kainuoja 41 lt, 65 ml
QUOTE(Dovish @ 2008 12 09, 11:20)
Gerai, lauksiu bigsmile.gif  4u.gif

Naturalmente Clove flower brown shampoo

Aqua,
Sodium coceth sulfate,
Cocoamidopropyl beatine,
Sodium olivoamphoacetate,
Coco glucoside,
Glyceryl oleate,
Guar hydroxypropyl trimonium choloride,
[čia praleisiu visokius ramunėlių, levandų ir pan. ekstraktus]
Geraniol,
Limonene,
Citral,
Linalool,
Citronelool,
Coumarin poliquaternium-10,
Lactic acid,
DMDM Hydranthoin,
Sodium dehydroacetate,
May be contain +/- [cia visokie dažai]

Na kaip? smile.gif

QUOTE(Lelijėlė @ 2008 12 09, 13:49)
merginos, gal galit patarti kur ieskoti skutimosi putu/zele vyrams? ir dar, kuom patepti paskui?
aciu smile.gif

Maniškis skutimui naudoja Weledos kremą, o paskui tepa Dr.H rožių kremą/Dr.H aliejuką arba mano KN pagamintą kremą su tamanų aliejumi. Pastarasis, sakė, patinka labiausiai ax.gif .
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 20:02)
gali gi panaudoti odai priziureti si EA.. tik reikia labai mazai lasinti, nes dirgina oda.. bet raso, kad labai gerai sausai ir jautriai odai..
tinka ir kosuliui gydyti, praradus balsa...
kazkaip grindims man butu gaila toki alieju naudot  g.gif

O kur ir kaip jį naudoti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 09, 22:04)
Na kaip? smile.gif

Aš lyg ir nieko blogo nematau, bet galėtų būti tie ekstraktai labiau priekyje sudėties ax.gif gal dar kas nors pakomentuos smile.gif ačiū labai 4u.gif
Beje jis spalvą ryškina? Ar pastebėjai ką nors naudodama? Maniškiai nedažyti, bet šiaip įdomu tokį šampūną panaudoti, nors nebūtinai į šitą taikyčiausi, dar norėčiau ir mamai nupirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 09 gruodžio 2008 - 23:19
Merginoos, dėl užsakymo iš keinplunder 4u.gif

Užsakymą darysiu per du reisus. Pirmas reisas jau užsakytas ir netrukus bus susisiekta su: Sultry, Irėja, agnuta, linutiaaa, dzemute.

Antras reisas po dienos kitos, su kitom mergaitėm taip pat bus netrukus susisiekta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 21:52)
tai kas vistiek as ji naudou jau kai grindis plaunu, nes ner kur deti, o laikyt gi irgi nera tikslo

tada ,jei galima ir jei liks {jei mergaites neispirks} as po svenciu paimciau kazkiek lasiuku (kazi kur man juos sandeliuot? ax.gif }.ar palauktum? pas mane dbr sventinis badmetis doh.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 10, 02:39)

Užsakymą darysiu per du reisus. Pirmas reisas jau užsakytas ir netrukus bus susisiekta su: Sultry, Irėja, agnuta, linutiaaa, dzemute.

Antras reisas po dienos kitos, su kitom mergaitėm taip pat bus netrukus susisiekta 4u.gif

thumbup.gif bet jau kaip saskaitos bijau unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 19:11)
na tau turbut nenauji tie aliejukai kur as uosciau (mat vaiksciojai i seminara, o as ne  blush2.gif ).. va man kokie labai patiko is tu "naujesniu" - Luisieri, Litsea Kubeba, Peru balzamas, Tolu balzamas, sieno absoliutas, safranas.. dar ten keli buvo bet dabar pavadinimai uzkrito  blush2.gif is viso sekmadieni apie 90 kvapu isuostem  biggrin.gif  aisku kai kurie jau gerai pazistami, o kai kurie ir nauji buvo..
o is Afrikos tai tik viena kol kas turejo - Oppoponax.. jau tiksliai neprisimenu kaip jis kvepia  doh.gif kazkuris EA tai kvepejo rukytu kumpiu (bet pavadinimo neprisimenu  blush2.gif gal Kostus saknis? g.gif ).. dar grybais kvepejo Pandanas  biggrin.gif  sake jau buna is baravyku isgautas kvapas, bet dar neturejo ir neuoste...
is Afrikos siuntinio dar laukia..

Ai, šituos uosčiau. Man tie balzamai skaniai kvepia wub.gif
QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 21:52)
tai kas vistiek as ji naudou jau kai grindis plaunu, nes ner kur deti, o laikyt gi irgi nera tikslo

lotuliukas.gif grindims lotuliukas.gif aš taip svajooju jį mamai nupirkti, o ji grindims... lotuliukas.gif
Beje, labai skanus mišinukas būtų su levandom ir mandarinais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 10, 01:39)

pagaliau bigsmile.gif kaip gerai kaip gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2008 12 10, 02:07)
tada ,jei galima ir jei liks {jei mergaites neispirks} as po svenciu paimciau kazkiek lasiuku (kazi kur man juos sandeliuot?  ax.gif }.ar palauktum? pas mane dbr sventinis badmetis  doh.gif

niu jei liks po kunigundos, tai galesiu duoti tikrai, kur ji ilasinti reiks tai nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 10, 09:55)
Ai, šituos uosčiau. Man tie balzamai skaniai kvepia wub.gif

lotuliukas.gif grindims lotuliukas.gif aš taip svajooju jį mamai nupirkti, o ji grindims... lotuliukas.gif
Beje, labai skanus mišinukas būtų su levandom ir mandarinais. biggrin.gif

as juk visoms cia siuliau gal koki simta kartu, ne viena nenorejo tai kas beliko unsure.gif galvoju ar taip ar taip tada bestovedamas isgaruos.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 09, 21:55)
Siandien KN uosciau argano alieju - nu smarvele zinokit nereali, bet ir kaina tokia, kad ant plauku nelabai ir pritepsi -vis tik ilgi jie pas mane -tai to buteliuko labai jau trumpam uztektu  doh.gif Kvapa panaikina EA, bet vis tiek nesiryzau pirkti  blush2.gif

Sakykit tai kuo smirda tas KN arganas g.gif As turiu is Senteurs du Sud firmos (Nimfali) Argano alieju, tai kvapas toks aliejinis ir tiek. O kokia kaina? Nes as ir nepigiai apsipirkau blush2.gif
Atsakyti