Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 01, 18:32)
o cia visoms prekems ar tik kai kurioms  g.gif

visoms. uztat ir prisikroviau pilna maisa doh.gif
Atsakyti
kARTAIS REKLAMA YRA GERAI biggrin.gif Gruodžio vidury panoramoj "sveiki produktai" atsidaro smile.gif .Dar jų tinklapy radau ir ekologiškų ea reklamą:

Eteriniai aliejai (5 ml), Essential Care Ramunėlių, pačiulių, snapučių, levandų, šaltmėčių, citrinų, apelsinų, šalavijų, eukaliptų, bergamočių, arbatmedžių, rozmarinų, kedrų, tikrųjų citrinžolių, greifrutų, kvapiųjų kanangų (ylang ylang), mairūnų (20-40 Lt)
Ir dar turi
Kokoso aliejus (250 ml), KTC Prieš naudojant šiek tiek pašildyti, nes kambario temperatūroje sustingsta. Po vonios tepti odą ir plaukus.
Gamintojas KTC Ltd, Šri Lanka, išpilstyta JK.
Įdomu, ar rafinuotas.Kaina greičiausiai labai patraukli.Aš ten pirkau ekol. nerafinuotą sezamo aliejų 500 ml gal už 27 Lt.

gaila, holos int. pard. nuolaidų nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 01 gruodžio 2008 - 20:34
QUOTE(Lelijėlė @ 2008 12 01, 20:00)
visoms. uztat ir prisikroviau pilna maisa  doh.gif

4u.gif
as tai daug neplanuoju ax.gif tik sau sampuna ir pusbroliui krema bei prieskoniu/sultinio indeliuka
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2008 12 01, 18:37)
sveikos
jei kam idomu: Holos parduotuvej  - labai geros nuolaidos. 24 proc. siandien. ryt jau 23 ir t.t. mazejancia tvarka iki pat Kaledu  thumbup.gif.

Man tai idomu, kodel ju internetineje nera tu kalediniu nuolaidu verysad.gif Kazkoks "levas " marketingas.. verysad.gif O gal pritaiko galutinej sumoj? g.gif Paskambinsiu rytoj , paklausiu bigsmile.gif

radau dar internetine, kur galima nerafinuotu alieju isigyti:
http://www.delona.lt/aliejai,34.html

Dar man toks klausimas , neismananciai, iskilo blush2.gif Koks, jusu nuomone, eterinis aliejus/aliejai labiausiai tinka i namu salygomis gaminamus lubu balzamus su vasku? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 01 gruodžio 2008 - 21:12
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 01, 21:11)
radau dar internetine, kur galima nerafinuotu alieju isigyti:
http://www.delona.lt/aliejai,34.html

Dar man toks klausimas , neismananciai, iskilo blush2.gif Koks, jusu nuomone, eterinis aliejus/aliejai  labiausiai tinka i namu salygomis gaminamus lubu balzamus su vasku? ax.gif

bent jau makadamiju ir kokosu bei dygminu aliejai tikrai rafinuoti, nors del kokosu gulasi kryzium, kad nerafinuotas doh.gif
Man tai labai patinka jazminu EA, dar galima ylang ylang bei vaniles ar kakavos
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 12 01, 22:11)
Dar man toks klausimas , neismananciai, iskilo blush2.gif Koks, jusu nuomone, eterinis aliejus/aliejai  labiausiai tinka i namu salygomis gaminamus lubu balzamus su vasku? ax.gif

tinka apelsinas (arba laimas) + pipirmete.. aisku prie viso sito derinuko kakavos absoliutas wub.gif ir gaunasi sokoladukas lotuliukas.gif
rozmarinas su kazkuo sumasius (man su citrina tinka rozmarinas pagal kvapa) irgi tinka i lupu balzama - jis aktyvina kraujotaka..
manau, kad lupoms bet kokio EA kurio kvapas labai patinka tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 12 01, 20:12)
Aš dirbsiu trečiadienį, ketvirtadienį ir penktadienį. Mėginukai jau eina į pabaigą, bet ką nors sukrapštysiu 4u.gif Nuolaidų kortelės nuo lapkričio 1 dienos yra duodamos žmonės, apsipirkusiems ne mažiau, kaip už 150 lt.
Bet jei pirksi tik muilą - pastą, tai vistiek pabalatų gausi biggrin.gif

niu tai ka reiks ketvirtadieni arba penktadieni apsilankyti ax.gif
Atsakyti
net keista, du menesius naudojau tik naturalius sampunus (siunciausi is nikovitos), neseniai pasibaige, tai nusipirkau paprasto maximinio lorealio, ir tiesiog likau pribloksta, galva pradejo siaubingai niezteti, db jau po antro plovimo net pleiskanu atsirado doh.gif doh.gif doh.gif
nezinau ar tai susije su sampuno pakeitimu, ar jo naturalumu, bet anksciau isvis pleiskanu neesu turejus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 12 01, 22:25)
niezteti, db jau po antro plovimo net pleiskanu atsirado doh.gif  doh.gif  doh.gif
nezinau ar tai susije su sampuno pakeitimu, ar jo naturalumu, bet anksciau isvis pleiskanu neesu turejus blink.gif

pleiskanos atsiranda ir del agresyviu medziagu esanciu nenaturaliuose sampunuose, tai gal ir suveike kazkas g.gif , siaip tai kaune galima juk ir naturaliu sampunu rasti, pvz urtekram jau yra gedimino vaistinej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 01, 22:15)
bent jau makadamiju ir kokosu bei dygminu aliejai tikrai rafinuoti, nors del kokosu gulasi kryzium, kad nerafinuotas  doh.gif
Man tai labai patinka jazminu EA, dar galima ylang ylang bei vaniles ar kakavos

O palmiu , cia ir bus tas kokosu blush2.gif blush2.gif O tai tie nerafinuoti, kokius turi, niekur netinka panaudoti: alyvuogiu,garstyciu,kvieciu gemalu, kanapiu? ax.gif
Aciu uz patarimus del eteriniu, einu konspektuoti drinks_cheers.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 12 01, 22:19)
tinka apelsinas (arba laimas) + pipirmete.. aisku prie viso sito derinuko kakavos absoliutas  wub.gif  ir gaunasi sokoladukas  lotuliukas.gif
rozmarinas su kazkuo sumasius (man su citrina tinka rozmarinas pagal kvapa) irgi tinka i lupu balzama - jis aktyvina kraujotaka..
manau, kad lupoms bet kokio EA kurio kvapas labai patinka tiktu  g.gif

Aciux wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 01 gruodžio 2008 - 21:36
QUOTE(pepkė @ 2008 12 01, 23:34)
pleiskanos atsiranda ir del  agresyviu medziagu esanciu nenaturaliuose sampunuose, tai gal ir suveike kazkas g.gif , siaip tai kaune galima juk ir naturaliu sampunu rasti, pvz urtekram jau yra gedimino vaistinej mirksiukas.gif

aha, sausiu ieskot naturalaus sampuno ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2008 12 01, 22:25)
net keista, du menesius naudojau tik naturalius sampunus (siunciausi is nikovitos), neseniai pasibaige, tai nusipirkau paprasto maximinio lorealio, ir tiesiog likau pribloksta, galva pradejo siaubingai niezteti, db jau po antro plovimo net pleiskanu atsirado doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man lygiai tas pats buvo, kai sporte pasiskolinau drauges sampuno doh.gif Pleiskanu nespejo atsirasti, nes gryzus tuoj persiploviau su naturaliu, bet jau nieztejimas blink.gif As tai pamaniau, kad man cia psichologiskai nieztejo lotuliukas.gif
Atsakyti