Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Tarp kitko, http://www.apotheker...om/de/frameset/ Apotheker sheller daug produktų yra natūralūs. Gal nevisai, bet beveik. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 09 gruodžio 2008 - 15:56
QUOTE(nep @ 2008 12 09, 15:54)
Tarp kitko, http://www.apotheker...om/de/frameset/ Apotheker sheller  daug produktų yra  natūralūs. Gal nevisai, bet beveik.  biggrin.gif

Nusipirkau balzamą lūpoms, tai tikrai gera sudėtis, bet kituose produktuose tai daug blogiukų mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 09, 15:23)
Parasiau jiems i biura, duotu adresu. Ieskojau ju puslapy, bet tikrai niekur neradau parasyta, kad ju aliejai rafinuoti. Tik apie spaudimo buda radau. Jie man parase, kad visi ju aliejai yra nerafinuoti ir isgauti salto spaudimo ir extragavimo (?) nezinau, ar teisingai raides dabar sudeliojau, budu.

Kažkaip nesusišnekam mes cool.gif .Taigi pacitavau iš jų psl. kelių aliejų aprašymus, kur parašyta, kad aliejai rafinuojami
Sezamų aliejus gaminamas iš vienmečių aliejinių prieskoninių augalų sezamų sėklų šalto spaudimo būdu ir rafinuojamas.
Arganų aliejus gaminamas iš spygliuotųjų arganijų riešutėlių branduolių šalto presavimo būdu ir rafinuojamasMakadamijų aliejus gaminamas iš makadamijų riešutų šalto presavimo būdu ir rafinuojamas

Apie tuos, kur neparašyta, galima spėti, kad nerafinuoti, bet nemažai yra rafinuotų.Tai kaip jie gali sakyti, akd VISI yra nerafinuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 12 09, 16:12)
Kažkaip nesusišnekam mes  cool.gif .Taigi pacitavau iš jų psl. kelių aliejų aprašymus, kur parašyta, kad aliejai rafinuojami
Sezamų aliejus gaminamas iš vienmečių aliejinių prieskoninių augalų sezamų sėklų šalto spaudimo būdu ir rafinuojamas.
Arganų aliejus gaminamas iš spygliuotųjų arganijų riešutėlių branduolių šalto presavimo būdu ir rafinuojamasMakadamijų aliejus gaminamas iš makadamijų riešutų šalto presavimo būdu ir rafinuojamas

Apie tuos, kur neparašyta, galima spėti, kad nerafinuoti, bet nemažai yra rafinuotų.Tai kaip jie gali sakyti, akd VISI yra nerafinuoti doh.gif

Taigi rasau, ka man atrase vadybininke:
cituoju ja: Malonu, kad susidomėjote mūsų produkcija.

Mūsų augaliniai aliejai nėra rafinuoti. Jie išgaunami šalto presavimo būdu arba ekstrakcijos būdu. Kiekvienoje aliejaus instrukcijoje ir mūsų internetiniame puslapyje kiekvieno produkto aprašyme tai yra nurodyta.
Man irgi keista, po tavo citatu, kaip ji gali sakyti, kad VISI yra nerafinuoti. Tiesiog sakau, ka man ji parase. Nes informacijos apie rafinavima ar ne, radusi nebuvau. Aisku, ziurejau ne visus aliejus, o tik tuos kelis, kurie man aktualus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 09 gruodžio 2008 - 16:24
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 09, 09:06)
Naujų? Kokių naujų?
Gal jau iš Afrikos krovinys atkeliavo? Ten dar kažkoks kokosas naujas turi būti?
Ar gavo kinišką geltonąją rožę? Jau taip noriu ją pauostyti, kad net spirgu iš nekantrumo blush2.gif
Smulkiau prašome, smulkiau 4u.gif

na tau turbut nenauji tie aliejukai kur as uosciau (mat vaiksciojai i seminara, o as ne blush2.gif ).. va man kokie labai patiko is tu "naujesniu" - Luisieri, Litsea Kubeba, Peru balzamas, Tolu balzamas, sieno absoliutas, safranas.. dar ten keli buvo bet dabar pavadinimai uzkrito blush2.gif is viso sekmadieni apie 90 kvapu isuostem biggrin.gif aisku kai kurie jau gerai pazistami, o kai kurie ir nauji buvo..
o is Afrikos tai tik viena kol kas turejo - Oppoponax.. jau tiksliai neprisimenu kaip jis kvepia doh.gif kazkuris EA tai kvepejo rukytu kumpiu (bet pavadinimo neprisimenu blush2.gif gal Kostus saknis? g.gif ).. dar grybais kvepejo Pandanas biggrin.gif sake jau buna is baravyku isgautas kvapas, bet dar neturejo ir neuoste...
is Afrikos siuntinio dar laukia..

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 09, 09:19)
Norėjau paklausti, truputį pasikartosiu blush2.gif Kiek „Nimfali“ kainuoja dantų pasta su cinamonu? Koks tūris? 4u.gif

~40 lt 65 ml

QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 13:23)
susitartume  ax.gif  nesu as plesike po lita tikrai neimciau kaip KN budavo

jazmino sambako absoliuto lasas kainuoja 2.76 lt, o jazmino stambiaziedzio 2.55 lt
tai cia dar nedaug palyginus.. nerolio lasas 6.55 lt doh.gif
(cia sekmadieni kai darem kvepalus dave kainas..)
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 09, 01:08)
dievinu jazminus. bet kiek zinau, baisingai daug suplojai uz si savo EA,tai kazkaip sazine neleidzia jo imt kazkokiam pilingui.  blush2.gif

tai kas vistiek as ji naudou jau kai grindis plaunu, nes ner kur deti, o laikyt gi irgi nera tikslo
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 20:52)
tai kas vistiek as ji naudou jau kai grindis plaunu, nes ner kur deti, o laikyt gi irgi nera tikslo

gali gi panaudoti odai priziureti si EA.. tik reikia labai mazai lasinti, nes dirgina oda.. bet raso, kad labai gerai sausai ir jautriai odai..
tinka ir kosuliui gydyti, praradus balsa...
kazkaip grindims man butu gaila toki alieju naudot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 09 gruodžio 2008 - 20:07
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 21:02)
gali gi panaudoti odai priziureti si EA.. tik reikia labai mazai lasinti, nes dirgina oda.. bet raso, kad labai gerai sausai ir jautriai odai..
tinka ir kosuliui gydyti, praradus balsa...
kazkaip grindims man butu gaila toki alieju naudot  g.gif

niu as gaminausi kvepalus is ju, tai man jau atsibodo tas kvapas, nes kasdien ji uostau ax.gif tad i kitus produktus nebenoriu deti, bet va jei kuriai reikia tai galiu po kokiu 50 centu ir parduoti jei kuri nores 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 21:19)
niu as gaminausi kvepalus is ju, tai man jau atsibodo tas kvapas, nes kasdien ji uostau  ax.gif  tad i kitus produktus nebenoriu deti, bet va jei kuriai reikia tai galiu po kokiu 50 centu ir parduoti jei kuri nores  4u.gif

na dar vienas variantas biggrin.gif gali pamaisyti su kitokiais EA ir gausi nauja kvapa, kuris galbut patiks biggrin.gif
kiek prisimenu man su laimu neblogai derejo jazminaitis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 09 gruodžio 2008 - 20:26
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 21:22)
na dar vienas variantas  biggrin.gif  gali pamaisyti su kitokiais EA ir gausi nauja kvapa, kuris galbut patiks  biggrin.gif

tai kad as teturiu tik rozmarinu, levandu, arbatmedzio, sandalmedzio ir arabiniu jazminaiciu EA, tai man netiks jis su kitais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 21:26)
tai kad as teturiu tik rozmarinu, levandu, arbatmedzio, sandalmedzio ir arabiniu jazminaiciu EA, tai man netiks jis su kitais  unsure.gif

kam naudoji sandalmedi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 21:29)
kam naudoji sandalmedi?  mirksiukas.gif

naudojau viena karta 3 lasiukus, kai dariau misinuka nuo aknes ax.gif o daugiau tai irgi stovi ax.gif
Atsakyti