QUOTE(nep @ 2008 12 09, 15:54)
Tarp kitko, http://www.apotheker...om/de/frameset/ Apotheker sheller daug produktų yra natūralūs. Gal nevisai, bet beveik.
Nusipirkau balzamą lūpoms, tai tikrai gera sudėtis, bet kituose produktuose tai daug blogiukų mačiau
QUOTE(nep @ 2008 12 09, 15:23)
Parasiau jiems i biura, duotu adresu. Ieskojau ju puslapy, bet tikrai niekur neradau parasyta, kad ju aliejai rafinuoti. Tik apie spaudimo buda radau. Jie man parase, kad visi ju aliejai yra nerafinuoti ir isgauti salto spaudimo ir extragavimo (?) nezinau, ar teisingai raides dabar sudeliojau, budu.
Kažkaip nesusišnekam mes .Taigi pacitavau iš jų psl. kelių aliejų aprašymus, kur parašyta, kad aliejai rafinuojami
Sezamų aliejus gaminamas iš vienmečių aliejinių prieskoninių augalų sezamų sėklų šalto spaudimo būdu ir rafinuojamas.
Arganų aliejus gaminamas iš spygliuotųjų arganijų riešutėlių branduolių šalto presavimo būdu ir rafinuojamasMakadamijų aliejus gaminamas iš makadamijų riešutų šalto presavimo būdu ir rafinuojamas
Apie tuos, kur neparašyta, galima spėti, kad nerafinuoti, bet nemažai yra rafinuotų.Tai kaip jie gali sakyti, akd VISI yra nerafinuoti
QUOTE(Monica @ 2008 12 09, 16:12)
Kažkaip nesusišnekam mes .Taigi pacitavau iš jų psl. kelių aliejų aprašymus, kur parašyta, kad aliejai rafinuojami
Sezamų aliejus gaminamas iš vienmečių aliejinių prieskoninių augalų sezamų sėklų šalto spaudimo būdu ir rafinuojamas.
Arganų aliejus gaminamas iš spygliuotųjų arganijų riešutėlių branduolių šalto presavimo būdu ir rafinuojamasMakadamijų aliejus gaminamas iš makadamijų riešutų šalto presavimo būdu ir rafinuojamas
Apie tuos, kur neparašyta, galima spėti, kad nerafinuoti, bet nemažai yra rafinuotų.Tai kaip jie gali sakyti, akd VISI yra nerafinuoti
Taigi rasau, ka man atrase vadybininke:
cituoju ja: Malonu, kad susidomėjote mūsų produkcija.
Mūsų augaliniai aliejai nėra rafinuoti. Jie išgaunami šalto presavimo būdu arba ekstrakcijos būdu. Kiekvienoje aliejaus instrukcijoje ir mūsų internetiniame puslapyje kiekvieno produkto aprašyme tai yra nurodyta.
Man irgi keista, po tavo citatu, kaip ji gali sakyti, kad VISI yra nerafinuoti. Tiesiog sakau, ka man ji parase. Nes informacijos apie rafinavima ar ne, radusi nebuvau. Aisku, ziurejau ne visus aliejus, o tik tuos kelis, kurie man aktualus
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 09, 09:06)
Naujų? Kokių naujų?
Gal jau iš Afrikos krovinys atkeliavo? Ten dar kažkoks kokosas naujas turi būti?
Ar gavo kinišką geltonąją rožę? Jau taip noriu ją pauostyti, kad net spirgu iš nekantrumo
Smulkiau prašome, smulkiau
Gal jau iš Afrikos krovinys atkeliavo? Ten dar kažkoks kokosas naujas turi būti?
Ar gavo kinišką geltonąją rožę? Jau taip noriu ją pauostyti, kad net spirgu iš nekantrumo
Smulkiau prašome, smulkiau
na tau turbut nenauji tie aliejukai kur as uosciau (mat vaiksciojai i seminara, o as ne ).. va man kokie labai patiko is tu "naujesniu" - Luisieri, Litsea Kubeba, Peru balzamas, Tolu balzamas, sieno absoliutas, safranas.. dar ten keli buvo bet dabar pavadinimai uzkrito is viso sekmadieni apie 90 kvapu isuostem aisku kai kurie jau gerai pazistami, o kai kurie ir nauji buvo..
o is Afrikos tai tik viena kol kas turejo - Oppoponax.. jau tiksliai neprisimenu kaip jis kvepia kazkuris EA tai kvepejo rukytu kumpiu (bet pavadinimo neprisimenu gal Kostus saknis? ).. dar grybais kvepejo Pandanas sake jau buna is baravyku isgautas kvapas, bet dar neturejo ir neuoste...
is Afrikos siuntinio dar laukia..
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 09, 09:19)
Norėjau paklausti, truputį pasikartosiu Kiek Nimfali kainuoja dantų pasta su cinamonu? Koks tūris?
~40 lt 65 ml
QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 13:23)
susitartume nesu as plesike po lita tikrai neimciau kaip KN budavo
jazmino sambako absoliuto lasas kainuoja 2.76 lt, o jazmino stambiaziedzio 2.55 lt
tai cia dar nedaug palyginus.. nerolio lasas 6.55 lt
(cia sekmadieni kai darem kvepalus dave kainas..)
QUOTE(Sultry @ 2008 12 09, 01:08)
dievinu jazminus. bet kiek zinau, baisingai daug suplojai uz si savo EA,tai kazkaip sazine neleidzia jo imt kazkokiam pilingui.
tai kas vistiek as ji naudou jau kai grindis plaunu, nes ner kur deti, o laikyt gi irgi nera tikslo
QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 20:52)
tai kas vistiek as ji naudou jau kai grindis plaunu, nes ner kur deti, o laikyt gi irgi nera tikslo
gali gi panaudoti odai priziureti si EA.. tik reikia labai mazai lasinti, nes dirgina oda.. bet raso, kad labai gerai sausai ir jautriai odai..
tinka ir kosuliui gydyti, praradus balsa...
kazkaip grindims man butu gaila toki alieju naudot
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 21:02)
gali gi panaudoti odai priziureti si EA.. tik reikia labai mazai lasinti, nes dirgina oda.. bet raso, kad labai gerai sausai ir jautriai odai..
niu as gaminausi kvepalus is ju, tai man jau atsibodo tas kvapas, nes kasdien ji uostau tad i kitus produktus nebenoriu deti, bet va jei kuriai reikia tai galiu po kokiu 50 centu ir parduoti jei kuri nores
QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 21:19)
niu as gaminausi kvepalus is ju, tai man jau atsibodo tas kvapas, nes kasdien ji uostau tad i kitus produktus nebenoriu deti, bet va jei kuriai reikia tai galiu po kokiu 50 centu ir parduoti jei kuri nores
na dar vienas variantas gali pamaisyti su kitokiais EA ir gausi nauja kvapa, kuris galbut patiks
kiek prisimenu man su laimu neblogai derejo jazminaitis
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 21:22)
na dar vienas variantas gali pamaisyti su kitokiais EA ir gausi nauja kvapa, kuris galbut patiks
tai kad as teturiu tik rozmarinu, levandu, arbatmedzio, sandalmedzio ir arabiniu jazminaiciu EA, tai man netiks jis su kitais
QUOTE(dzemute @ 2008 12 09, 21:26)
tai kad as teturiu tik rozmarinu, levandu, arbatmedzio, sandalmedzio ir arabiniu jazminaiciu EA, tai man netiks jis su kitais
kam naudoji sandalmedi?
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 21:29)
kam naudoji sandalmedi?
naudojau viena karta 3 lasiukus, kai dariau misinuka nuo aknes o daugiau tai irgi stovi