Smagu skaityt apie mūsų darbštuoles bitutes Baltas pavydas ima. Skaitai, seilė varva, pačiai norisi, bet nedarai nieko, kad ir pati turėtum tokių muiliukų ar kremukų Na, kada nors...
Norėjau paklausti, truputį pasikartosiu Kiek Nimfali kainuoja dantų pasta su cinamonu? Koks tūris?
QUOTE(nep @ 2008 12 08, 19:03)
Del Aromatikos alieju; is patikimu saltiniu suzinojau, kad jie visi yra nerafinuoti ir isgaunami salto presavimo budu.
nesąmonė kažkokia gaunasi tada Tai kodėl tada jų psl. parašyta, kad daug aliejų RAFINUOTI, nors ir šalto presavimo būdu gauti.Nerašytų gi netiesos.Koks tas patikimas šaltinis? tai gal tada galima paklausti, kodėl skelbiama kitaip??gal galima patikslinti pvz., kad dalis rafinuoti, dalis-ne.
Cituoju:
Sezamų aliejus gaminamas iš vienmečių aliejinių prieskoninių augalų sezamų sėklų šalto spaudimo būdu ir rafinuojamas.
Arganų aliejus gaminamas iš spygliuotųjų arganijų riešutėlių branduolių šalto presavimo būdu ir rafinuojamas
Makadamijų aliejus gaminamas iš makadamijų riešutų šalto presavimo būdu ir rafinuojamas
jei kur neparašyta, kad rafinuotas, yra nerafinuotas, tada l. gerai .Kaip tik turiu nusipirkusi tokį, pabandysiu
laba visoms prieš kelias dienas buvau sarmoj, gavau čekį dovanų, tad turėjau kažką išsirinkti. Tai va prie Madaros stendų pastebėjau ir kitą a la natūralios kosmetikos priemonių stendą. Nugriebiau iš jo tokią kaukę veidui, pavarčiau pakuotę, REN firma (gal jau kalbėjot nepastebėjau ). Šiaip nesertifikuota (nepastebėjau tokio ženklo), sudėčių labaigerai nemoku skaityti, tačiau labai daug blogų ingridientų nepastebėjau, didelis užrašas ant pakuotės skelbia, kad . Vat ir įdomu Jūsų nuomonė, gal kas susidūrė
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 09, 00:35)
Gerai , savojo Naturalmente sudėtį perrašysiu rytoj. O pirkau jį pas kirpėją.
Gerai, lauksiu
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 08, 19:22)
siaip tai as esu labai daug skaicius, bet kad sviestmedi kas rekomenduotu misriai, ar problematiskai odai -tai - jis skirtas sausai, jautriai odai -todel nieko nuostabaus, kad misriai odai -jis tik meskos paslauga daro. Juk sioje temoje jau buvo rasyta -tinkamai parinktas aliejus poru nekims
O gal koki gali pasiūlyti? MB kažkodėl tik sviestmedžiu teplioja sudirgusią po skutimosi odą.. Ir spuogelius... Gal įkisčiau kkį tinkamesni, bet tai kokį?
Man atrodo kad RIMI yra NAturderm kosmetikos... vakar ir pati užmačiau. Ir kainos ne tokios baisos kaip pvz LOGONA ar Sante.
QUOTE(nep @ 2008 12 08, 19:52)
Tfu, taip. Tikrai. AROMABALT
o kur tokia rasti, cia tas prie Hales???
Jau antrą kartą nusipirkau Santes dantų pastą su pipirmetėm, labai man patinka
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 08, 19:39)
nu, Palomina pas mus pirmune (spartsmenka, komsamolka i prosto krasavica )
grizau namo, tai ir as galiu parodyti savo dovaneles. tiesa, negausias
su ozkos pienu. pakvepinau 5 eteriniu 'kalediniu' misiniu.
su baltuoju moliu. kvepia eglute (4 spygliuociu eteriniu misinys).
grizau namo, tai ir as galiu parodyti savo dovaneles. tiesa, negausias
su ozkos pienu. pakvepinau 5 eteriniu 'kalediniu' misiniu.
su baltuoju moliu. kvepia eglute (4 spygliuociu eteriniu misinys).
kaip as pavydziu visom draugem, kurios gaus tuos muiliukus, taip noreciau ir as ju
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 08, 20:22)
susitartume nesu as plesike po lita tikrai neimciau kaip KN budavo
Papildyta:
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 08, 21:24)
o kur ir kada viskas vyks? gal gali i AZ mestelti konkretesne info
parasiau
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 09, 09:56)
laba visoms prieš kelias dienas buvau sarmoj, gavau čekį dovanų, tad turėjau kažką išsirinkti. Tai va prie Madaros stendų pastebėjau ir kitą a la natūralios kosmetikos priemonių stendą. Nugriebiau iš jo tokią kaukę veidui, pavarčiau pakuotę, REN firma (gal jau kalbėjot nepastebėjau ).
Nu labai sudominai O kokią konkrečiai kaukę pirkai?kokia jos kaina?Inete pažiūrėjau, tai ir mane sudomino, tik deja ten pilnos sudėties nerašo, ir visai nepigi kosmetika tai kai pabandysi, būtinai įspūdžius parašyk
QUOTE(Monica @ 2008 12 09, 14:16)
Nu labai sudominai O kokią konkrečiai kaukę pirkai?kokia jos kaina?Inete pažiūrėjau, tai ir mane sudomino, tik deja ten pilnos sudėties nerašo, ir visai nepigi kosmetika tai kai pabandysi, būtinai įspūdžius parašyk
Nusipirkau skaistinančią. Kaina nemaža (gerai, kad čekį turėjau ) 109 Lt, grįžus namo galėčiau pabandyti nurašyti sudėtį, tiek kad šiek tiek jos vakar apipyliau dažais, bet turėtų matytis Gal tada pagrįstesnis verdiktas būtų
merginos, gal galit patarti kur ieskoti skutimosi putu/zele vyrams? ir dar, kuom patepti paskui?
aciu
aciu
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 09, 10:56)
laba visoms prieš kelias dienas buvau sarmoj, gavau čekį dovanų, tad turėjau kažką išsirinkti. Tai va prie Madaros stendų pastebėjau ir kitą a la natūralios kosmetikos priemonių stendą. Nugriebiau iš jo tokią kaukę veidui, pavarčiau pakuotę, REN firma (gal jau kalbėjot nepastebėjau ). Šiaip nesertifikuota (nepastebėjau tokio ženklo), sudėčių labaigerai nemoku skaityti, tačiau labai daug blogų ingridientų nepastebėjau, didelis užrašas ant pakuotės skelbia, kad . Vat ir įdomu Jūsų nuomonė, gal kas susidūrė
As turejau meginuka akiu gelio (kokio menesi naudojau, laabai jau skalsus). Likau labai patenkinta! Ir gaivina, ir drekina siek tiek, ir tamsius paakius pasviesino. Griebsiu. Be to kaina visai priimtina kaina (18 svaru). Be to, jo, neparfiumuoti, be visokiu vriednu dalyku.
QUOTE(Monica @ 2008 12 09, 09:21)
nesąmonė kažkokia gaunasi tada Tai kodėl tada jų psl. parašyta, kad daug aliejų RAFINUOTI, nors ir šalto presavimo būdu gauti.Nerašytų gi netiesos.Koks tas patikimas šaltinis? tai gal tada galima paklausti, kodėl skelbiama kitaip??gal galima patikslinti pvz., kad dalis rafinuoti, dalis-ne.
Cituoju:
Sezamų aliejus gaminamas iš vienmečių aliejinių prieskoninių augalų sezamų sėklų šalto spaudimo būdu ir rafinuojamas.
Arganų aliejus gaminamas iš spygliuotųjų arganijų riešutėlių branduolių šalto presavimo būdu ir rafinuojamas
Makadamijų aliejus gaminamas iš makadamijų riešutų šalto presavimo būdu ir rafinuojamas
jei kur neparašyta, kad rafinuotas, yra nerafinuotas, tada l. gerai .Kaip tik turiu nusipirkusi tokį, pabandysiu
Cituoju:
Parasiau jiems i biura, duotu adresu. Ieskojau ju puslapy, bet tikrai niekur neradau parasyta, kad ju aliejai rafinuoti. Tik apie spaudimo buda radau. Jie man parase, kad visi ju aliejai yra nerafinuoti ir isgauti salto spaudimo ir extragavimo (?) nezinau, ar teisingai raides dabar sudeliojau, budu.
QUOTE(Lelijėlė @ 2008 12 09, 15:49)
merginos, gal galit patarti kur ieskoti skutimosi putu/zele vyrams? ir dar, kuom patepti paskui?
aciu
aciu
Aš esu jau du kart pirkusi Sante skutimosi putas.
Po skutimosi yra turėjęs: Sante pienelį, Sante losioną (šitas sakė labai griaužia, tai stovi nenaudojamas ).
Dabar esu nupirkusi Laveros kremą veidui, bet nuomonės sulauksiu tik po Kalėdų.
Aliejų temoj skaičiau, kad po skutimosi tinka jojobos aliejus.